* hoofdstuk 19

1.3K 48 6
                                    

* hoofdstuk 19.

Sarah POV.

Wanneer ik rond 7 uur bij Sascha weg rijd, rijd ik direct naar Dennis. "Saar, snel" zegt hij zacht en trekt me meteen naar binnen. Hij sluit de deur. "Wat heb jij nou weer?" vraag ik dan. "Kom" zegt hij en loopt de trap op. "Als dit wee zo'n grap ofzo is" zeg ik dan. "Nee, kom nou maar" zegt hij dan. Ik loop achter hem aan de trap op.

"Kijk" zegt hij en laat de twee jongens die we op de kinderboerderij zagen zien. "Wat doen zij hier?" vraag ik dan. "Ik weer niet. Ze zijn me gevolgd ofzo. Wat moeten we doen?" vraagt hij dan. "Chris. Waar is Chris?" vraag ik dan. "In mijn bed" zegt hij dan. "Hij slaapt" zegt hij dan. Ik knik. "Moeten we niet gewoon de politie ofzo bellen?" vraag ik dan. "Ja, bewijs maar dat ze ons zijn gevolgd" zegt Dennis dan. Daar had hij een punt.

"Zal ik naar ze toe gaan?" vraagt Dennis dan. "Ben je gek ofzo?" vraag ik dan. "Ja, nee, maar ze kunnen daar niet de hele tijd blijven staan Saar" zegt hij dan. "Ja, alsof ze weg gaan als jij het zegt?" zeg ik dan.

Dennis POV.

"Hey, rustig blijven. Ik ga naar ze toe. Raak niet in paniek. Blijf jij maar gewoon bij Chris. Er gebeurd vast niks" zeg ik dan. "Dennis doe niet zo belachelijk" zegt Sarah terwijl ze achter me aan de trap af loopt. "Dennis, Dennis hou op. Dennis!" zegt ze de hele tijd. Bij de deur pakt ze me aan mijn arm. "Hou op. Straks hebben ze een wapen. Wat zou ik wel niet moeten?" vraagt ze dan. Ik zie tranen in haar ogen. Ik pak haar vast en druk mijn lippen op haar voorhoofd. "Blijf kalm lieverd. Er gebeurd echt niks. "Dennis, jij bent alleen!" zegt ze dan. "Ja. Zal ik Thom bellen?" vraag ik dan.

"Nee, blijf gewoon binnen" zegt ze dan. Dan draai ik het nummer van Thom terwijl ik haar nog stevig vast houd met mijn andere hand.

In no-time is Thom er. "Waar zijn ze?" vraagt Thom zodra ik de deur open. "We zijn zo terug. Nu ben ik ook niet alleen, goed?" vraag ik dan. "Doe voorzichtig" zegt ze dan. Ik knik en loop met Thom de deur uit. Ik sluit de deur en loop rustig met Thom naar de andere kant van de weg.

"Zijn jullie op zoek naar iemand?" vraagt Thom dan. "Ja, een meisje" zegt de ene dan. De andere stoot hem aan. "Welk meisje?" vraagt Thom dan. Ik zucht. "Oh Sarah" zegt Thom dan. "Luister goed. Ik zal het maar een keer zeggen. Sarah heeft een vriend. Deze jongen naast me. En luister nog eens goed; ze hebben een kind. Dus laat ze gewoon met rust man" zegt Thom kalm.

Dreigend lopen de jongens op ons af. Thom slaat een vuist in de gezicht van de jongen. Zo begint het gevecht. Opeens hoor ik Thom heel hard schreeuwen. Ik kijk geschrokken naar Thom. De jongen slaat me op de grond. "Kom op." zegt de ene dan.

"Wacht maar joh! Met steken zijn jullie nog lang niet van me af. Jullie zullen zien!" roept Thom ze nog na. Dan rijden ze weg. "Kom op. We moeten naar de eerste hulp." zeg ik en help hem met op staan. Hij houd me vast en loopt op een been. Hij is gestoken in zijn linker been. Ik help hem met instappen in mijn auto. Ik rijd zo snel mogelijk naar spoed eisende hulp. "Wacht!" zeg ik en ren naar binnen. Ik vraag om hulp.

Binnen no-time zit ik in de wachtkamer op Thom te wachten.. Dan bel ik Sarah. Ik loop even naar buiten. "Saar.." zeg ik dan. "Waar ben je? Alles oke? Hoe is het met thom?" vraagt ze dan. "Ehm. Met mij gaat het prima. Maar thom.." zeg ik dan. "Wat?" vraagt ze dan geschrokken "Hij is gestoken. In zijn been. Niet zo ernstig als in zijn maag ofzo" zeg ik dan. "Moet ik komen?" vraagt ze dan. "Het helpt helemaal niks, maar als je zo graag wil ga ik je niet tegen houden" zeg ik dan. "Goed, bel me maar als er wat is. Ik ga wel met Chris ofzo spelen.." zegt ze dan. "Oke, hou van je." zeg ik dan. "Ik ook van jou" zegt ze dan. Ik hang op en loop weer naar binnen..

"Dennis?" vraagt de mevrouw aan de balie wanneer ik binnen kom. "Ja?" vraag ik dan. "De politie is er. U kunt uw gegevens en uw verhaal vertellen en eventueel de jongens aanklagen" zegt ze dan. Ik knik en loop achter de politie aan naar een aparte kamer.

Tijdsprong.

"Dus ik moet tot de wond hersteld op krukken lopen?" vraag Thom terwijl hij rondjes loopt door de kamer op zijn krukken. De vrouw knikt terwijl ze wat opschrijft. "Oke! Kom Dennis we gaan!" zegt Thom dan. "Ja, jullie kunnen gaan" zegt ze dan. Thom grijnst en loopt samen met mij naar de lift. "Sorry man" zeg ik dan en zucht.

"Geeft niet, en daar zijn we vrienden voor! We horen er altijd voor elkaar te zijn. En die helium ballon van je heeft alles goed gemaakt" zegt Thom dan en schiet in de lach. Ik lach mee. Man wat was ik blij met een vriend als hem!

Sarah POV.

"Waar is Thom?" vraag ik wanneer ik de deur open. "Naar huis gebracht. Z'n ouders waren eerder boos op de jongens dan bezorgd om Thom. Mijn ouders zouden juist eerst bezorgd zijn maarja" zeg ik dan. "Ik maakte me zo'n zorgen" zeg ik dan en vlieg hem om de hals. "Rustig maar. Ik ben er toch" zegt hij dan. "Ja. Gelukkig" zeg ik dan en druk mijn lippen op die van hem. Zo staan we nog een tijdje te zoenen tot we Chris "Mama!" horen roepen vanuit de woonkamer. Ik druk mijn lippen weer terug op die van Dennis en zoen hem dan weer. Dan komt Chris aanlopen en giechelt als hij ons ziet zoenen. Ik trek me terug. Dennis laat me rustig los en loopt naar Chris. Hij tilt hem op "Kleintje" zegt hij dan. Ik glimlach. Ik vond het zo fijn om Dennis zo te zien met Chris.

~

Hoofdstuk 19 alweer haha! Maarja zoals gewoonlijks ga ik om een klein ding vragen: Vote & comment! (:

xxx

You didn't mean itWhere stories live. Discover now