* hoofdstuk 24

1.2K 38 1
                                    

* hoofdstuk 24

Sarah POV.

Ik zat nu op de academie waar Dennis me op had ingeschreven in Londen. Ik ging 1 x in de twee weken in het weekend terug naar Amsterdam.. Het was zo erg. Waarom zat ik hier? Ik hoor nu bij Dennis en Chris en de meiden te zijn. Maar in plaats daar van zit ik in Londen..

"Ehm is deze plaats vrij?" hoor ik dan. Ik kijk op. 3 meiden uit mijn klas; Selena, Ruby en mijn kamergenoot Rebekka. "Ja" zeg ik dan en glimlach naar ze. Ze komen bij me aan tafel zitten.

"Hey" zegt een jongen dan en glimlacht. Hij drukt een kus op de mond van Ruby. Ik zucht en moet gelijk aan Dennis denken.. "Ik ben Matt" zegt hij dan. "Sarah" zeg ik en glimlach. Hij gaat naast Ruby zitten.

"Sam uit de toneel klas vindt je leuk! Heb je dat al gehoord? Elk meisje zit achter hem aan!" zegt Selena dan. "Oh. Leuk" zeg ik dan. "Wat? Flirt met hem!" zegt Rebekka dan. "Ehm, ik heb een vriend.." zeg ik dan en grinnik. Dennis.. Ahw wat was ik blij met hem.

"Kom op, je kan zo veel vriendjes krijgen als je wil, maar zo een kans als Sam moet ie niet laten gaan!" zegt Selena dan. "Ehm. Tsja" zeg ik dan. Ik had ze nog niets verteld over Chris en was dat nog niet van plan. Ik was bang dat mijn eerste indruk op deze school 'hoer' zou zijn ofzo..

"Hey" hoor ik een stem achter me dan. Ik draai me om. Sam. "Oh. Hii Sam" zegt Selena dan. "Hey" zeg ik en draai me weer om. Meteen pak ik mijn mobiel uit mijn zak en sms Dennis

'Wat een ramp is het hier joh'

"Ehm ik moet even naar mijn kamer.." zeg ik en loop dan weg. Ik loop door naar de kamer van mij en Rebekka en sluit de deur achter me.

Ik bel Dennis. "Neem nou op.." fluister ik dan in mezelf. "Hey lieverd!" zegt hij dan blij. "Schat. Ik mis je zo erg" zeg ik dan en voel een brok in mijn keel. "Over drie dagen zie ik je weer! Ik mis jou ook" zegt hij dan. Ik veeg snel de traan van mijn wang. "Ik zal het je gewoon vertellen. Niemand hier weet nog iets af van Chris. Ze weten wel dat jij mijn vriend bent maar ik wil ze nog niets over Chris vertellen. En nu blijkt dat de jongen waar elk meisje achteraan zit mij leuk vind. Dus ik wil ze vertellen over Chris maar hoe..?" vraag ik dan en zucht. Dennis is stil.

TUUT.

TUUT.

TUUT.

"Dennis?" vraag ik dan. Opgehangen. Holy fuck. Ik draai zijn nummer overnieuw. Z'n mobiel staat uit. Wat?

"Dus je hebt een zoon?" vraagt Selena stralend. "Ja.." zeg ik zwakjes. "Ah super leuk! Je bent niet de enige hoor! Ruby is ook sinds 2 weken zwanger!" Zegt selena dan. Ik zucht opgelucht en glimlach dan.

Dennis POV.

"Ja zeg het ze gewoon op een gepaste manier. Saar? ... Sarah ..." ik kijk op mijn mobiel. Oh fuck uitgevallen. Ik pak een lader en laad hem op. Zodra die aan gaat bel ik Sarah.

"Ja?" hoor ik haar dan. "Sorry hij viel uit. Heb je het ze verteld?" vraag ik dan. "Jaa. Ik vertel het je later wel ik moet naar de les" zegt ze dan. "Hou van je" zeg ik dan. "Ik ook van jou" zegt ze dan en hangt op.

Ik loop de trap af naar beneden. "DENNIS JE BENT ER WEL"

"Hee jongens" zeg ik dan wanneer de jongens binnen komen. "Wacht ik loop ff langs Chris" zeg ik dan en loop de trap op. Ik til Chris op en neem hem mee naar beneden wanneer ik zie dat hij wakker is.

~

M'n idee paste niet meer in dit hoofdstuk. Ik wil hoofdstukken niet te lang maken. Duss volgend hoofdstuk zullen jullie wel merken wat het idee is! Maar dit is al wel de opbouw!

Vote, comment, word fan.

x

You didn't mean itWhere stories live. Discover now