* hoofdstuk 29

1.2K 43 5
                                    

* hoofdstuk 29

Sarah POV.

Dennis had hele leuke dingen gekocht voor me. We hadden wel moeten rennen voor de trein en we hadden hem nog maar nét gehaald. Uitgeput zit ik in de trein. Ik sla mijn arm om Dennis' middel heen en leg mijn hoofd op zijn borst. Ik zie dat hij omlaag kijkt, naar mij. Hij glimlacht. Ik glimlach terug.

Wanneer ik weer uit het raam kijk drukt Dennis een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach en sluit mijn ogen wanneer hij zijn armen om me heen slaat. Met een glimlach op mijn gezicht val ik in slaap..

"Saar, wakker worden. Sarah.." hoor ik. Ik open mijn ogen voorzichtig. Ik sta op en pak slaperig een aantal tasjes en Dennis pakt er ook een paar. We lopen de trein hand in hand uit, in de andere hand hebben we de tasjes.

"Bedankt voor alles" zeg ik tegen Dennis en glimlach. "Alles voor mijn prinsesje" zegt hij. Ik voel mijn wangen warmer en roder worden en kijk omlaag terwijl we lopen. Ik hoor Dennis grinniken. Ik kijk wat om me heen. Ik was wel erg blij dat Dennis en Sam niets van elkaar hadden aangetrokken.

"Dennis?" vraag ik wanneer we bij hem thuis zijn en op de bank zitten. "Ja?" vraagt hij. "Ik wil je niet kwijt. Alsjeblieft, vergeet dat nooit." zeg ik. "Ik jou ook niet. Dat weet je" zegt Dennis. Ik zucht. Het liefste zou ik zeggen dat het niet meer goed gaat tussen ons..

"Het gaat niet meer zo goed tussen ons" zegt Dennis. Ik knik "Ja. Klopt" zeg ik. "Komt door die afstand van 4 weken. Ik ben blij dat je terug bent" zegt Dennis. "Ik ook." zeg ik en glimlach.

"En.." op dat moment gaat mijn telefoon af. Ik pak hem uit mijn zak en zie dat het Sam is. "Ehm" zeg ik en zucht. "Neem maar op" zegt Dennis dan. Ik knik en neem op.

"Hey" zegt Sam. "Ehm. Hoi" zeg ik. "Ehm. Het was een grapje dat je vertrok toch?" vraagt hij. Ik zucht "Nee. Het was geen grap" zeg ik en rol met mijn ogen. "Oh." zegt hij. Ik hoor dat hij is teleurgesteld. "Ehm. Ik moet hangen" zeg ik dan. "Ja. Ehm. Ik spreek je nog wel" zegt hij. "Ja. Doei" zeg ik en hang op.

AWKWARD.

"Hij vroeg of ik écht weer terug in Nederland ben" zeg ik en glimlach zwakjes. Dennis knikt. Het kon hem niks schelen merk ik.

Dennis POV.

Het boeit me niet meer. Door alles gaat het slecht tussen mij en sarah, dat is het enige wat me nog boeit. En Chris natuurlijk.

Het was wel mijn schuld. Ik had Sarah zonder het te vragen ingeschreven op de school en kwam pas er een week voordat ze kon beginnen mee. Ik sla mijn arm om Sarah heen. Ik wil genieten van onze laatste momenten samen.. Want binnenkort zullen we niet meer zulke momenten hebben.

"Ga je weer terug wonen bij de meiden?" vraag ik dan. Sarah knikt. "Ja. Het is super gezellig en jij en de jongens kunnen komen wanneer jullie willen" zegt ze dan. Ik glimlach "Okee" zeg ik en kijk haar in haar ogen. Wanneer ik dichterbij ga zegt ze plotseling "Ehm. Ga je me dan helpen met de spullen?" ik knik en kijk weg zonder wat te zeggen.

Wacht.

Ze ontweek mijn zoen. Ze wil het niet meer. In een relatie moet je 100% eerlijk tegen elkaar zijn en van elkaar houden, maar het is niet meer zo.. Hier moet zo snel mogelijk een einde aan komen.. Zo een relatie is niks. Helemaal niks aan. Ik voel ook niet meer zo veel als eerst voor haar..

~~

Sorry dat ik zo lang over zo een klein hoofdstuk deed. Ik was gaan shoppen in andere steden & had feestjes.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Ik wens jullie een gelukkig en gezond nieuw jaar.

Vote & comment ? (: xx.

You didn't mean itWhere stories live. Discover now