* hoofdstuk 9

1.5K 46 2
                                    

* hoofdstuk 9

Sarah POV.

"Dat was echt leuk!" zeg ik dan tegen Dennis terwijl we het hotel inlopen. We waren naar Malibu gegaan om van de slechte herinnering een leuke te maken. "Ja!" zegt hij dan blij. Ik was dronken. Dennis was helemaal niet dronken of aangeschoten. De anderen waren al eerder dan ons gekomen. Ik en Dennis waren gebleven. "Slaap lekker" zeg ik dan en druk een lange kus op zijn mond wanneer er voor de suite van mij en de meiden staan. Ik open de deur maar merk dat de meiden er niet zijn. "Dennis!" roep ik dan. Wanneer hij komt zoen ik hem en trek hem mee naar binnen. En dan gebeurt dat gene waar ik nu spijt van heb..

Tijdsprong

Ik zat al uren op de grond te huilen. Ik ben zwanger.. Nee, dat kan niet. Die stomme tests klopten vast niet.. Ik had er 3 gedaan.. Uit alle drie was gekomen dat ik nu zwanger ben.. Hoe ging ik dit aan mijn ouders vertellen? Hoe ging ik dit aan mijn vrienden vertellen.. Maar het ergste dan nog: hoe ging ik dit aan Dennis vertellen..? Het kon toch niet waar zijn.. Iemand, maak me wakker uit deze verschrikkelijke droom..

De deurbel gaat. Ik sta op en was mijn gezicht. Ik maak mijn gezicht droog met een handdoek en loop dan naar beneden. Ik doe open. "Lisa! Sas!" roep ik dan blij. "Saar! Wat is er?" vraagt Lisa dan. Ik slik. Zij moesten het wel weten. Zij waren mijn beste vriendinnen.. "Kom binnen.." zeg ik dan zachtjes.. Ik loop voor ze uit naar de woonkamer en ga dan zitten. "Willen jullie wat drinken?" vraag ik dan. "Draai er niet op heen saar! Wat is er?" vraagt Sascha dan.. "Ik.. Het is zo verschrikkelijk! Ik ben zwanger.." zeg ik dan. Ik hou van kinderen. Maar ik ben gewoon niet klaar om een tiener moeder te worden..

Sarah en Lisa zeggen beide niks. Lisa komt naast me zitten en omhelst me. "Het komt goed, echt waar.." zegt ze dan in mijn oor. "En Dennis dan..?" vraag ik dan. "Die is helemaal weg van je! Die vind het vast niet erg!" zegt Sascha dan.. Was dat zo? Ik zucht. Straks vond hij het heel erg en zou hij me verlaten.. "Hij moet het weten.. Hij moet weten dat hij vader wordt.. Daar heeft hij recht op." zeg ik dan. "Ik ga hem bellen. Hij moet hier heen komen.." zeg ik dan.

Ik toets Dennis' nummer in en bel hem dan. "Hey lieverd.. Ehm.. Kan je naar mijn huis komen.. Ik wil met je praten.. Oke.. Oke.. Oke tot zo" zeg ik dan en hang dan op. "Willen jullie boven blijven als hij er is. Hij komt over een half uur. Ik wil hem alleen spreken" zeg ik dan. "Ja hoor" zegt Sascha dan.

"Vertel het nou gewoon.." zegt Dennis dan ongeduldig. "Je wordt vader.." zeg ik dan. Meteen schieten er tranen in mijn ogen. "W-wat?" vraagt Dennis dan. Ik zucht. "Nee. Dat kan niet. De test was verkeerd!" zegt Dennis dan. "Ik heb er 3 gedaan.." zeg ik dan. "Ik ehm.. Ik ben er gewoon niet klaar voor.. Het spijt me.." zegt Dennis dan."ik ook niet, maar samen lukt het wel.. Toch?" vraag ik dan. "Dat kan gewoon niet. Ik me niet een jonge leeftijd met een baby doorbrengen. Ik wil mijn tijd beleven. Het spijt me. Je staat er alleen voor" zegt hij dan. Harteloos.. Hij staat op en loopt naar de deur. Hij gaat weg..

Ik laat me huilend op de grond vallen.. Waarom..? Hij meende het niet. He didn't mean it.. Maak me wakker uit deze verschrikkelijke nachtmerrie.. Alsjeblieft.. Waarom moest ik dit hebben? Verdiende ik dit? Ik zou op school uit gemaakt worden als hoer en slet.. Dat werden dan privé lessen. Ik ga me niet zwanger op school vertonen.. Niemand hoeft het te weten..

Dennis POV.

Een baby. Ik krijg een baby. Ik ben de vader van een baby van het mooiste meisje van de wereld. Maar ik laat haar achter. Alleen. Zwak. Ik kon dit gewoon niet. Een baby is niets voor mij. Ik weet het. Het is heel erg wat ik zojuist heb gedaan, maar ik kan niets anders. Hoe moet ik het aan mijn ouders vertellen 'Mam, pap, ik heb een meisje zwanger gemaakt op vakantie' ze zouden me nooit meer op vakantie laten met mijn vrienden als ze wisten wat ik zojuist heb gedaan.. Ik was nuchter.. Ik kon haar nog tegenhouden.. Maar ik deed het niet.. Ik kon nog een condoom pakken, maar ik deed het niet. En nu brak ik haar hart en liet ik haar achter met een baby.. Ik haat mezelf om wat ik gedaan heb!

~~~~

Sorry voor saai hoofstuk!

Vote, comment! Xx

You didn't mean itWhere stories live. Discover now