You didn't mean it

6.1K 94 9
                                    

* hoofdstuk 1

Hoi lieve lezers! Voordat jullie het verhaal lezen zal ik jullie een beetje over de personages vertellen;

Sarah is een meisje met rijke ouders. Ze mag vrij veel doen op de kosten van haar ouders. Ze is een rustig meisje en totaal niet arrogant. Haar vriendinnen Lisa, Yasmin, Daisy en Sascha zijn drukke meiden die veel lol hebben met zijn 5en samen.

Dennis en zijn vrienden zijn een hele groep rijke jongens van een rijke-school. Dennis is echt een feest-beest maar wel een nette jongen. Zijn vrienden Rick, Thom, Brian en Drew zijn aardige jongens, feest-beesten, beleefd wanneer het moet, maar ook meisjes-gekken.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Comment en vote alsjeblieft allemaal! :) xx

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sarah POV.

Wanneer we hebben ingecheckt in het hotel lopen we achter de jongen, die de eerste 2 koffers draagt, aan. We zaten in Californië in een 5 sterren hotel die mijn vader had geboekt voor mij en mijn vriendin voor twee weken.

"Ik kom de rest van de koffers meteen brengen" zegt de jongen wanneer hij de 2 koffers neer zet in de kamer. We hadden een suite voor 5 personen. Erg fijn dus. Ik knik en loop door de kamer waar twee, twee-persoons bedden staan en een, een-persoons bed staat. "ik slaap alleen! Ik haat het als iemand naast me slaapt" zegt ze gelijk. Zodra Daisy me vragend aankijkt knik ik. Dat was dus duidelijk. Ik ging met Daisy en Sascha ging met Yasmin. We waren een vriendinnen groep van 5, maar vooral Sas en Yasmin waren onafscheidelijk. Ik pak mijn koffer wanneer de jongen de mijne en die van Lisa komt brengen, en begin uit te pakken. Zoals de rest van de meiden, Sas wacht nog even op haar koffer die nog beneden staat. En zo pakken we dan met zijn allen met wat muziek aan onze koffers uit.

Dennis POV.

We lopen de trap op naar onze hotel kamer. We zaten er al 2 dagen. "Zullen zij nieuw zijn?" vraagt Rick aan ons, wanneer we een groep van een paar meiden zien. Ik draai me om "Nee joh, lijkt alleen maar zo.. Tuurlijk zijn ze nieuw" zeg ik dan. We hadden geluncht en gingen ons omkleden om naar het strand te gaan.

Ik pak mijn zwembroek en doe hem aan. Ik schop mijn vans uit en doe mijn teenslippers aan. Van shirt wissel ik niet, die doe ik toch uit op het strand. Ik pak een kleine handdoek op mijn schouders "Jouw beurt om de tas te dragen, man" zeg ik en geef een schouderklopje aan Drew. "Ja, weet ik, alles zit er in, zullen we gaan?" vraagt hij dan. We knikken en gaan dan de kamer uit. Rick doet de deur op slot en we lopen naar beneden.

Wanneer Brian zegt; "Kijk daar zijn ze weer" kijken we met zijn allen om, erg opvallend natuurlijk. "Hey, niet zo staren, laat dat maar aan ons over. Jij hebt een vriendin" zeg ik dan. Ik herinnerde hem er ook aan eigenlijk. De meiden kijken allemaal arrogant wanneer ze ons zien kijken, behalve eentje, de ene met het lange donker bruine haar, de groene ogen, en niet te vergeten; het mooie figuurtje. Zij is bezig op haar mobiel. Ze lopen ons voorbij zonder ook maar een woord te zeggen "Dit gaat misschien wat moeilijk worden, maar ze worden van ons" zegt Drew dan. Ik grinnik en we lopen met zijn allen de trap af.

~~

Sorry, dit hoofdstuk was misschien een beetje saai maar volgend hoofdstuk ga ik leuker proberen te maken! :) vergeet niet te stemmen en te reageren! xx

You didn't mean itWhere stories live. Discover now