* hoofdstuk 27

1.2K 40 4
                                    

* hoofdstuk 27

Dennis POV.

Wanneer Sarah een douche gaat nemen pak ik haar mobiel. Ik weet dat ik dit niet moet doen als haar vriend, maar het is voor ons beide beter. Ik open haar Whatsapp en bekijk de gesprekken met Sam.

Echt veel boeiends was het niet. Ik merkte wel dat hij met haar probeerde te flirten, maar dat ze er niet op in ging. Ik pak mijn eigen mobiel en sla zijn nummer op. Ik moest eens met hem praten..

Wanneer Sarah de douche uit zet leg ik haar mobiel terug zoals hij net lag en Whatsapp naar Brian: 'Hey man, we moeten eens zo snel mogelijk afspreken..'

'Ja ik kom vanavond bij je langs. Ben nu ff met Lisa' antwoord hij. 'Hmm oke' antwoord ik dan en zucht. M

Wanneer we klaar zijn bij de psychiater gaat Sarah naar Sascha en Lisa. Dan komt Brian naar mij. "Wat is er?" vraagt hij wanneer hij binnen komt.

"Ehm nou kijk. Sarah is vreemd gegaan.." zeg ik dan. "Wat? Nee joh. Je vergist je" zegt Brian dan. "Ze heeft het me zelf verteld. Ze zei dat het allemaal zo snel gebeurde en dat ze toen hebben gezoend.."

Ik zie Brian verbaasd toekijken. "Nee zo is Sarah echt niet. We kennen haar al 2 jaar. Echt zo is ze niet."

"Ik weet het. Ik heb z'n nummer opgeslagen" zeg ik dan. "Van wie?" vraagt Brian dan. "De jongen waarmee ze heeft gezoend." zeg ik dan.

Het blijft even stil.

"Zullen we m bellen?" vraagt Brian dan. Ik knik en draai Sam's nummer.

"Met wie spreek ik?" hoor ik dan. "Ehm Dennis. Is dit Sam's nummer?" vraag ik dan. "Ja. Dennis zoals de vriend van Sarah?" vraagt hij dan. "Ja" zeg ik dan.

Zijn toon veranderd.

"Waarom bel je?" vraagt hij dan. Ik zucht. "Is het waar dat je met Sarah hebt gezoend?" vraag ik dan. "Hmm ja. Hoezo?" vraagt hij dan. Ik bijt op mijn lip. "Waarom laat je haar zo iets verschrikkelijks doen?" vraag ik dan boos. "Ze wilde het zelf. Ik zou haar nooit dwingen" zegt hij dan. Ik hang op en gooi mijn mobiel door de kamer.

"Wat is er?" vraagt Brian dan. "Ze wilde het zelf zegt hij" Brian staat op en pakt mijn mobiel. "Die is kapot. Maar bellen moet lukken" zegt hij dan. Overal in het scherm zaten barsten.

Brian POV.

"Eh luister eens. Sarah zou zo iets nooit doen. Zeg het maar. Was ze dronken?" vraag ik dan. "Nee. Het is gisteren ochtend gebeurd. Ze is niet dronken in de ochtend neem ik aan" zegt hij en grinnikt dan.

"Ik kom wel naar Londen toe. Dan zien we wel hoe je dan doet" zeg ik en hang dan op.

"We gaan naar Londen." zeg ik dan tegen Dennis. "Nu?" vraagt Dennis. Ik knik. "En Chris?" vraagt hij dan. "laat hem achter bij de oppas. Sarah merkt alles vanzelf wel" zeg ik dan en loop met Dennis achter me aan de voordeur uit. We rijden richting station. Nog 1 minuut. We rennen richting het perron. We redden het nog nét.

Dennis POV.

"Ik heb wel een foto van Sarah en haar vriendinnen gezien. Daar staat er een. Aan haar kunnen we vragen wie Sam is" zeg ik dan. Brian knikt. Samen lopen we naar het meisje toe.

"Ehm hey. Ehm ik ben de vriend van Sarah en ehm ik was op zoek naar iemand" zeg ik dan. "Oh. Ik ben Selena" zegt het meisje. "Dennis. Ehm. Weet jij wie Sam is?" vraag ik dan. "Ja. Die jongen daar met het blauwe shirtje aan" zegt ze en knikt naar de jongen toe. "Dankje" zeg ik en loop met Brian naar de 3 jongens.

"Kunnen we jullie helpen?" vraagt Sam dan. "Ja. Kan jij even mee lopen?" vraagt Brian dan. Sam knikt. Hij begreep er nog niets van. We lopen naar buiten. Naar een parkje. "Wat doen we hier?" vraagt Sam dan. "Vertel maar op. Hoe is het gelopen met Sarah?" vraagt Brian dan.

"Oh simpel. Samen zijn we naar het gala gegaan. Ze had me nog niets verteld over dar ze een vriend of kind had. Ik wist het nog niet. Samen hebben we lol gehad die avond. Die avond is er niets gebeurd. De volgende ochtend kwamen we elkaar tegen en ze zoende me. Zij nam de leiding eigenlijk. Uiteindelijk heeft ze me wel heel de dag ontlopen terwijl zij mij zoende en ik gewoon mee zoende en toen ik vroeg waarom ze me ontliep en toen vertelde ze me er over. Zo simpel is het" zegt hij dan. Ik bijt op mijn lip.

"Maar ik ga. K heb nog werk te doen" zegt hij dan en loopt weg. Brian rent achter hem aan en duwt hem. Hij valt op de grond. Brian begint te schoppen.

"Brian. Stop. Het is wel genoeg!" roep ik dan. "Brian" zeg ik en trek hem aan zijn arm. "Mensen.. Rennen!" roept hij dan en trekt me mee. "Dennis, rennen man!" roept hij dan.

Hijgend zitten we in de trein "Hij loog" zegt Brian dan. "Joh" zeg ik sarcastisch.

We stappen de trein uit in Amsterdam en rijden in mijn auto terug naar mijn huis. Ik open de deur en samen lopen we naar binnen. Chris komt aanrennen met Sarah achter zich aan. "Waar waren jullie zo lang?" vraagt ze dan..

~

AAH NOG MEER DRAMAA.

Blijft het nog aan tussen Dennis en Sarah denken jullie? (:

Vote. Comment x

You didn't mean itWhere stories live. Discover now