18.Bölüm 💙

5.1K 279 42
                                    

Umarım beğenirsiniz 🙏🏻

İyi okumalar 💙

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

Rüzgâr
Meftun'la çok güzel bir gece geçirmiştik. Bütün gece veranda da oturup yıldızları seyretmiş ve sohbet etmiştik. Sabaha karşı uykumuzun geldiğini hissedince de uyumak için içeri geçmiştik. Meftun şu an kollarımda bebekler gibi uyurken bende erken uyanmanın getirdiği fırsatla bebek gibi uyuyan sevgilimi izliyordum. Buralara nasıl geldik? Daha düne kadar bana korkuyla bakan gözleri artık aşkla bakıyordu ve ben bu durumu çok seviyordum. Hayatımda deli gibi istediğim tek şeydi Meftun'un bana aşkla bakması.
Gerçekleşmişti de.

Hafifçe kıpırdanmaya başlamasıyla uyuyor numarası yapmaya karar verdim. Uyanınca o da benim onu izlediğim gibi beni izleyecek mi merak etmiştim. Birkaç dakika bekledim. O da sessizdi bu birkaç dakikada. Tam uyanacaktım ki yanağımda elini hissettim. Yavaşça yanağımı okşuyordu. Bense eriyordum yattığım yerde. Dudağımın kenarında dudaklarını hissettim daha sonra.

"Seni çok seviyorum." diye fısıldadığını duydum kulağıma doğru. Tanrım bayılacaktım heyecandan. "Keşke her sabaha böyle uyansak. Kollarında açsam gözlerimi her sabah. Kokunla uyusam geceleri." dedi ve artık dayanamayacaktım ve bende katıldım konuşmasına.

"Keşke." dedim ve derin bir nefes alıp konuşmaya devam ettim. "O günlerde gelecek küçüğüm. Her sabah birlikte uyanacağımız günlerde gelecek." dedim.

"Sen uyumuyor muydun? Kandırdın beni." dedi biraz şaşkınlık birazda sahte bir kızgınlıkla ve kollarını göğsünde birleştirdi.

"Tepkini merak etmiştim küçüğüm amacım kandırmak değildi." dedim ve elini tutup avucundan öptüm.

"Peki, bu seferlik sana inanıyorum." dedi gözlerime bakarak.

"Seni çok seviyorum küçüğüm. Sen olmasaydın ne yapardım bilmiyorum? İyi ki çıktın karşıma." dedim ve saçlarının arasına öpücük kondurdum. Mis gibi kokuyordu saçları.

"Bende seni çok seviyorum." dedi ve bu güzel anlar Meftun'un telefonunun sesiyle bölündü. Telefonuna uzanıp ekrana baktı. "Abim arıyor." diye mırıldandı ve açtı telefonu. Birkaç saniye içinde yüzü değişti. Endişeli ve telaşlı bir şekilde ayaklandı hemen. Onu öyle görünce bende ayaklandım. "Ta-tamam abi. Geliyorum hemen." dedi ve kapattı telefonu.

"Ne oldu? Kötü bir şey mi var?" diye sordum.

"İyi mi kötü mü bilmiyorum. Ablam... Ablam gitmiş."

🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂

Kısa oldu ama geçiş bölümü.

Final is coming.

Yorumlarınızı bekliyorum ✒

Sizleri seviyorum 🧡

Yeni kitabım'SEV YETER'  yayımda. Desteklerinizi bekliyorum.

KÜÇÜK SEVGİLİM (BxB)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin