13.Bölüm 💙

7.3K 398 46
                                    

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

Rüzgâr
Eve geldiğimizde abim birşey demeden odasına gitti. Yol boyu da konuşmamıştı zaten. Neler olduğunu bilmiyordum ama sanırım birşeyler anlıyordum. Kesin Melihle birşey vardı aralarında. Abim odasına gidince bende odama geçip üstümü değiştirip hemde Meftunla mesajlaştım. Üstümü değiştirdikten sonra abimin odasına gittim ve kapıyı hafifçe tıklattım. İçeriden "Gel." sesini duyunca girdim içeri. Kapıyı kapattım ve abimin yanına adımladım. Henüz üstünü değiştirmemiş,yatakta uzanıyordu. Bende geniş yatağın boş olan bir kısmına oturdum. Içeride müzik çalıyordu ama çok yüksek sesli değildi. Abim iki elini başının altında birleştirmiş bir şekilde yatıyor ve tavanı izliyordu. Ama biseyler düşündüğü çok belli oluyordu.

"Öylece beni mi izleyeceksin?" diye sormasıyla onu izlemeyi bırakıp konuşmak istediğim konuyu nasıl açacağımı düşündüm birkaç saniye. Aklıma gelen ilk şeyi söylemeye karar verdim. Bodoslama dalacaktım konuya.

"Ha yok. Ben seninle birşey konuşacaktım." dedim.

"Dökül bakalım." dedi yerinden doğrularak. Sırtını yatak başlığına dayayıp bağdaş kurdu benim gibi.

"Abi, biz Meftun'la bu akşam birşey farkettik." der demez bakışları beni buldu. Nedense gerilmiştim birden.

"Ne farkettiniz?" diye sordu tek kaşını kaldırarak.

"Abi... Şey... Melih'le aranızda ne var? Yani bisey mi yaşadınız? İyi veya kötü birşey mi geçti aranızda?" diye sordum. Abim gözlerini kaçırdı. Zaten bu hareketiyle anlayacağımı anlamıştım.

"Aramızda ne geçebilir ki?" diyerek başını eğip elleriyle oynamaya başladı.

"Melih'i görür görmez bir hâller oldu abi sana. Bardağı düşürmen, öylece ona bakıp kalman, gece boyu gözlerini ondan alamaman. Bunlar önemsiz gibi görünen küçük fakat önemli detaylar." dedim. Oflayarak başını arkaya attı ve gözlerini kapattı. Birkaç dakika sonra konuştu ve aslında abimden duymayı beklemediğim fakat bildiğim şeyler döküldü abimin dudakları arasından. Şaşırmamam gerekiyordu ama şaşırmıştım. Nedeni, hem bu kadar kolay olmasını beklemiyordum hemde birden duyunca bu etkiyi yaratmasıydı.

"Melih, benim hiçbir zaman unutmadığım ve sevmekten vazgeçmediğim sevgilim..."

✒✒✒✒✒✒✒✒✒✒✒✒✒

Anlık gelen ilhamla yazıldı. Çok kısa biliyorum ama idare edin.

Birde birşey soracağım Melih ve Poyraz için bölüm ister misiniz, flashback gibi birşey? Lütfen yorumlarda belirtir misiniz?

Umarım beğenirsiniz 🙏

Sizleri seviyorum 💜

İyi okumalar 💙

KÜÇÜK SEVGİLİM (BxB)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin