17.Bölüm 💙

6.1K 302 53
                                    

Umarım beğenirsiniz 🙏🏻

İyi okumalar 💙

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

Kahvaltı edecekleri mekana az gecikmeli olsada gelmişti üç kardeş. Poyraz ve Rüzgâr denize bakan bir masa tutmuşlar ve kahvaltıyı sipariş etmiş, bekliyorlardı. Kısa bir selamlaşma faslının ardından herkes yerleşmişti koltuklara. Meftun, Rüzgâr'ın yanına geçti. Melih, Meftun'un karşısına, Merve'de Poyraz'ın karşısına oturdu. Bir süre sonra kahvaltılıklarla dolmuştu masa. Melih, fazla muhabbete katılmadan geçirmek istiyordu bu kahvaltıyı. Yalnız Poyraz, bugün adım atmak istiyordu Melih'e. Melih Poyraz'ın gözlerine bakabilse belki görecekti nasıl kararlılıkla parlıyordu gözleri. Karşısındaki kız için değildi gözlerindeki ışık. Karşısında oturan, gözleri denize dalan çocuk içindi.

Herkes bir şeylerden konuşuyordu ve Melih susuyordu. Ona laf atılmadıkça konuşmuyordu. Karşısında iki yıldır özlemiyle yanıp tutuştuğu, sevdiği adam vardı ama bakamıyordu bile. Eğer bakarsa, gözlerinden aşkı taşacaktı. Melih, Poyraz'a nasıl bu kadar aşık olmuştu kendisi bile bilmiyordu. Deli gibi seviyordu ama bakması bile yanlıştı sanki. Ona göre yanlış değildi elbet. Herşeye karışan topluma göre yanlıştı. Kalp bugüne kadar kimi dinlemişti ki onu dinlesin. Kim söz geçirebilmişti ki kalbine o söz geçirebilsin. Yanlışsa, toplum alsın o yanlışları...

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Rüzgâr ve Meftun, kalpleri birbirinin aşkıyla dolu. Gözlerine bakan biri anlar hemen aralarındaki şeyi. Kahvaltı edilirken kaçamak bakışları ele vermişti onları. Tabiki Poyraz ve Melih biliyordu ama Merve bilmiyordu henüz. Gözünden kaçmadı tatlı bakışmaları.

"Size ne oluyor öyle? Liseli aşıklar gibisiniz." dedi Merve, Rüzgarla Meftun'a bakarak. "Aranızda bir şey mi var diyeceğim ama..." dedi ve sustu.

"Ama?" diye devam etti Rüzgar.

"İkinizde erkeksiniz." dedi. Masadaki dörtlü gerildi bu sözle.

"Erkeksek ne olmuş Merve? Bizim sevmeye hakkımız yok mu?" diye parladı Meftun.

"Hayır, öyle demek istemedim. Sadece... Bilmiyorum bana garip geliyor. İki erkeğin ve iki kadının birbirini sevmesi."

"Bu biraz cinsiyetçilik olmuyor mu Merve? Ne farkeder? Senden ne farkı var o insanların? Bir erkeğin bir erkeğe aşık olmasının nesi garip?" dedi Poyraz ve Merve kesinlikle böyle bir şey beklemiyordu Poyraz'dan.

"Canım, iyi ki bir şey dedim. Bi de dövün bari." dedi şakayla karışık, ortamdaki gerginliği atmak için.

"Bu arada Rüzgar benim sevgilim. Sana garip geliyor ama bu fikre alışsan iyi olur." deyip çayından yudumladı Meftun. Merve bir tepki vermeden lavaboya gitmek için müsade isteyip çantasını da alıp lavaboya gitti. "Off benim iştahım kaçtı ya." dedi Rüzgar elindeki çatalı masaya bırakıp.

"Merve gelsin de kalkarız. Daha fazla uzamasın bu kahvaltı faslı. Can sıkıcı şeyler yaşanabilir." dedi Poyraz. Kafasındaki şeyleri ertelemeye karar verdi. Melih susmuş oturuyordu öylece. Birşey demiyordu.

"Abi iyi misin?" diye sordu Meftun Melih'e. Melih zoraki de olsa gülümseyerek cevap verdi.

"Iyiyim kardeşim." dedi ve birkaç dakika sonra Merve geldi. Hesabı isteyip kalktılar. Mekândan çıktıktan sonra üç kardeş kendi kendi arabalarına, Poyraz ve Rüzgârda kendi arabalarına binip gittiler.

KÜÇÜK SEVGİLİM (BxB)Where stories live. Discover now