28-M

17.1K 929 432
                                    

Iyice yoldan çıktım ben.

Öbür smutu çok beğendiniz gaza geldim.

Jimin belinde hissetigi baskıyla gözlerini yavaşça araladı. Önce kırmızı gözler gördü ve yüzünde bir tebessüm oluştu. Ama ardından omurgasından kalçasına doğru keskin bir ağrı hissetti ve gözlerini sıkıca yumdu.

Aldığı zevk kadar ağrı çekeceğini biliyordu ama bu kadarını beklemiyordu.

Jungkook altında uyuyan ve arada kedi gibi mırıldanıp göğsüne burnunu sürten jiminle eş değer atan hızlı kalbiyle ölecek gibi hissediyordu. Bu pembe saçlı çocuk kalbini o kadar hızlı attırıyordu ki...

Jimin yeniden gözlerini açtı ve jungkook'un dudaklarını hisetti yüzünün her köşesinde. Sevildiğini hissediyordu...

"Günaydın Bebeğim" jungkookun sesini duyunca gülümsemesi büyüdü ve elinin altındaki göğsüne baskı yapıp iyice sokuldu jungkooka

"Günaydın jungkookie~"

Konuştuktan sonra sokulduğu bedenle birlikte yavaşça çıplak olduğu ve dün yaptığı şeyler aklına  doldu.  Dün o şeyleri içinden geldiği için yapmıştı ve pişman değildi ama bu utandığı gerçeğini değiştirmiyordu.

Jungkook yavaşça yatakta ufalan ve ondan uzaklaşan bedenle ellerini hızla beline sarıp kendine çekti. Jimin yorgani biraz yukarı kaldırdı ve jungkookun altında bir şey olmadığını fark edince hızla kapatıp jungkooka döndü.

"Sen çıplaksın!" Dedi yüksek çıkan sesiyle

"Çünkü seviştik!" Dedi jungkook jimin kafasını eğip ellerine baktı jungkook utandığını anlayıp kollarını bacağının altından diğerini beline yerleştirip küçük bedeni kucağına aldı.

Jimin aniden gelen hamleyle başta şaşırdı ama kollarını sevgilisinin boynuna doladı.

"Önce seni yıkayalım sonra krem süreriz ve birşeyler yersin. Dinlenmen gerek" jimin onaylarca mırıldanıp burnunu göğsüne sürttü ve ufak öpücükler bıraktı. Jungkook bir elini kalçaya atıp okşayınca jimin dondu ve yaptığı işi bıraktı.

Jungkook duşa kabine önce sevgilisini soktu kapıyı kilitleyip kendi içeri girdi. Jimin arkasını dönmüştü ve jungkook içeri girdi. Jimin önce su sesi duydu ardından vücudundan akan sıcak suyla yavaşça bedeni gevşedi. Jungkook arkasına geçip kollarını beline sardı. Jimin kafasını göğsüne koyup memnun birkaç mırıltı çıkardı.

Jimin kalçasında hissetigi sertlikle elinde olmadan inledi.
"Jungkook-ahhm"

Jungkook belindeki ellerden birini kalçaya atıp okşamaya başladı.

"Birileri canının yanmasını istiyor sanırım"

Jimin kalçasını hareket ettirip cevabı vermişti bir nevi. Jungkook belinden tutup yüzünü kendi yüzüne çevirdi ve dudaklarına yapıştı.

Ağzının içine aldığı iki dolgun eti koparmak ister gibi çekip öpüyordu jungkook. Jimin bu sertlikte karsilik  verebildiği kadar veriyor ve ince dudakları ısırıyordu.

Jungkook kendini bebeğine bastırıp ağzından çıkan inlemesini dinledi. Dudaklarını dolgun dudaklardan ayırıp boynuna doğru giderken çene çizgisine öpücük koydu. Dudaklarını boynuna bastırıp mosmor ve diş izleri olan yerlere yeni ve daha uzun süre kalacak izler bırakmaya başladı.

Jimin aniden gelen dil ve ısırık darbeleriyle tırnaklarını sırtına geçirip inledi. Bir eliyle kalçaları yoğururken diğerini jiminin bacağına atıp yukarı kaldırdı.

Daha birkaç saat önce sevişmemiş gibi doyumsuz hissediyordu. Jimini hazırlayacak kadar bekleyemezdi bu yüzden kafasını boyundan kaldırıp Jimini ters çevirdi. Dolgun kalçaya açlıkla baktı. Dizlerinin üstüne çöküp Jiminin kalçasına bir öpücük bıraktı ve birkaç kez ufak diş izleri kondurdu.

Jimin ellerini banyonun soğuk fayansına koydu. Zevkten bacakları titriyor ve gözleri kayıyordu. Kalçasında hissetigi dokunuşlarla aklını yitirecek gibiydi. Sıcak su ikilinin vücudundan akarken birbirine doyamayan ikili yeniden birbirinin olmak istiyordu.

Jungkook ayağı kalkıp bir elini fayansa koyup diğerini jiminin beline sardı. Fayanstaki elini aletine atıp birkaç kez çekiştirdi ve kendini deliğe itti. Yeniden elini fayansa koyup jiminin acı ve zevk karışık inlemesini duydu.

Jimin hissettiği doluluk hissiyle hem tamamlanmış hemde derin bir acı hissediyordu. Kafasını yana atıp morluk dolu boyununu sevgilisine sundu.

Jungkook kendine sunulan boyna kafasını koyup birkaç kez kokladı ve dişleri sivrilesip boynuna geçirdi. Jimin içindeki doluluk ve boynundaki acıyla ellerini fayansa koyup ayakta kalmaya çalıştı.

Hem kanını içerken jiminin kalçasını oynatmasiyla penisini sımsıkı saran duvarlarla birlikte içinde gel git yapmaya başladı. Jiminin zor durumda olduğunu bildiği için dişlerini çekip birkaç kez akan kanı yaladı ve öpücük kondurdu.

Jimini hızla kendine çevirdi. Jimin içinde dönen penisle büyük bir inleme saldı banyoya. Jungkook küçüğünün ayağını kendine dayayıp içindeki vuruşları hızlandırdı. Jimin tırnaklarını  sırtına geçirip çizgiler bırakmaya başladı.

"Ah-ahm jungkook orası ah-" jungkook küçüğünün tatlı noktasını bulmuş ve vuruşlarını hızlandırdı.

"Ah jimin bu ç-çok iyi" jungkook aldığı zevkle inleyip yavaşça sıvısını jiminin içine bıraktı. Elini küçüğünün penisine atıp çekmeye başladı. Jimininde kendini bırakıp rahatlamasıyla ikili durdu. Jungkook kendini içinden çıkarıp Jimine sarıldı.

"Sanırım bir süre yürüyemeyeceksin"

Hiç beğenmedim. Böyle smut mu olur ya?

Bana yazar demeyin. Ben funda. Adımı kullanabilirsiniz. Yazar gibi hissetmiyorum akqmslqlsqppa

11k'yı geçmiş:) bol bol teşekküler😌💕

vampir-JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin