20- benden sonra mı?

12.3K 1K 390
                                    

Selam:)

3k'yı geçmiş:") ınanamiyorum ya ♡

Iyi okumalar

🌥

Jungkook iri ellerini boynuma sardı ve beni iyice kucağına çekti. Soğuk ve ince dudakları boynumu bulurken nefes alış-verişlerim hızlandı. Dudaklar önce boynuma ufak bir öpücük kondurmuş derince kokladıktan sonra dişlerini geçirmişti. Başta boynumda bir sızı hissetmiştim ama bir süre sonra bu sızı büyüyerek içimden bir şeyler çekiyor hissi veriyordu.

Jungkook sanki çok lezzetli bir şey içiyormuş gibi mırıldanıp beni iyice kucağına yerleştirmişti. Ellerim omuzlarını bulurken onun bir eli boynumu sabit tutmuş diğeriyse belimi kaçmama izin vermez gibi sıkıca tutmuştu.

Hâlâ kanımı içerken yavaş yavaş enerjim bitmeye başlamış gibi hissediyordum. Gözlerim bana ağır gelip yavaşça kapanırken son gücümle jungkooku göğsünden itip boynumdan uzaklaştırmaya çalıştım. Hâlâ dişleri boynumdan gitmezken ellerim önüme düşmüş gözlerim yavaşça kapanmaya başlamıştı.

Hatırladığım tek şey jungkookun dişlerinin acısıydı.

~

Gözlerimi zar zor açarken boynumda ufak bir sızı hissetmiştim ve canım yandığından dolayı elimin altındaki yorganı sıkmıştım. Gözlerimi açınca etrafın karanlık oluşuyla hafif bir panik sardı içimi ama yani başımda yanan abajur ve yani başındaki aile fotoğrafımızla derin bir nefes verdim.

Aklıma dolan anılarla etrafa baktım. Odamdaydım. Jungkook nerdeydi ve en son kanımı içiyordu. Boynumdaki acıyı umursamadan hızla yerimden doğrulup üstüme sıkıca sarılan yorgandan kurtuldum. Odamdaydım ve etraf karanlıktı. Yani başımdaki telefonumu alıp saate baktım.

04:13

Tanrım! Ne kadar uyumuştum öyle?

Telefondan en baştaki numarayı tıkladım ve kulağıma dayadım.

Jungkook💜 aranıyor...

Telefon çalmış ama açan olmamıştı. 2 kere daha aramıştım ama yine açan yoktu. En son olanlardan dolayı yorgun olan bedenim şuan dinlenmiş hissediyordum. Yatağıma geçip yeniden uyumaya çalıştım.

~

Sabah okul olduğu için erken kalkmıştım ve çok ac olduğum için kahvaltı yaptıktan sonra boğazlı kazak giyerek boynumdaki diş ve morlukları gizlemeye çalıştım. Bu sabah jungkook beni almamıştı ve hala onu merak ediyordum. Ne kadar arasamda açmıyordu bir süre sonra telefonu kapanmıştı.

Okula icimdeki büyük merakla varmıştım. Ama yine jungkook arkadaşları ve kai bile yoktu. Kesinlikle bir şeyler dönüyordu ve okul çıkışı jungkookun evine giderek bunu öğrenecektim. Okul çok sıkıcıydi. jungkook ve kaide olmayınca üstüne haftaya sınavların başlayacağını öğrenince dahada sıkıcı olmuştu.

Kendimi zar zor çıkış kapısına atmış bisikletimle yaklaşık 45 dakika sonra jungkookun evinin önünde bulmuştum kendimi. Bisikleti gelişi güzel bırakmış ve hızla kapıya koşmuştum. Ama sürpriz yapmak istediğim için geniş büyük balkona acılan arka kapıdan girmiştim içeri.

Etraf çok sessizdi ama büyük salona yaklaştıkça konuşma sesleri duymaya başlamıştım. Bazıları namjoon ve jungkooka aitken bazıları yabancı seslerdi.

Ve birde kadın sesi vardı.

Salona yavaş adımlarla girince büyük ihtimalle kokumdan dikkat çektiğim için tüm gözler bana dönmüştü.

Gözlerimi tanıdık bedenlerden alıp karşı koltukta oturan ikisi erkek biri kadın üç bedene çevirdim. Kadın yapay uzun sarı saçlı kırmızı gözleri ve onlara eşlik eden beyaz bir teni vardı ama güzelden ziyade çok itici gözüküyordu. Diğer erkek yapılı uzundu. Ensesinde topuz yaptığı siyah saçları ve kahverengi gözleri vardı. Artık klasik olan bir şekilde buda çok beyazdı. Diğer erkek sert bakışlarını bana dikmiş sarı uzun açık saçları ve sarı gözleriyle dikkat çekiyordu. Cidden çok yakışıklıydı.
( çok anlatıp sıktıysam üzgünüm)

Ben gözlerimle bedenleri tararken belimde güçlü bir kol hisettmis ve daha sonra soğuk bir bedene yapıştırılmıştım adeta. Gözlerim jungkookun mükemmel yüzünü turladıktan sonra oda başını eğmiş bana bakmıştı. Dudaklarını alnıma bastırmış ve eliyle belimi hafif iterek beni koltukta dibine oturtmuştu.

"Ne oluyor jungkook?"

"Sonra bebeğim. Sonra." Beni geçiştirip önüne dönmüştü.

Kadın alaycı bakışlarla beni süzmüş ve ellerini önünde birleştirip

"Jungkookun benden sonra böyle sıska biriyle birlikte olması cidden şaşırtıcı

Üstelikte bir insanla"

Benden sonra mı?

🌥

Eveeeettt burada kesiyorum ehehehe

+30 vote olmadan bölüm gelmeyecek🤦‍♀️

Ne kadar vote o kadar bölüm🤷‍♀️

Beğendiniz mi?:)

Kendinize iyi bakın♡ seviyorum sizi:*

Bol jikook'lu günler💜

vampir-JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin