19- sadece bana ait

13K 1K 370
                                    

Geldimmmmm.

Medya tae jimine saldırırkenki hali gibi düşünün siyah ve uzun saçlı hali^_^

Vote ve yorum bekliyorumm

🌥

Taehyung'un ileri atılıp bana doğru koşmasıyla jungkook hızla pesinden gelmiş üstüme doğru gelen bedeni hızla tutmaya çalışmıştı. Bu çabası boşuna olmuştu çünkü tae uzun ve güçlü ellerini omuzlarıma geçirip beni aradaki duvara doğru hızla adeta fırlattı. Bedenime çarpan sert duvar ve nerden geldiğini bilmediğim cam kırıklarıyla acı dolu bir inleme saldım odaya.

Tae vahşi birkaç ses çıkarıp sanki hipnoz olmuş gibi üstüme atlamak üzeriyken kanayan karnım ve elimi zar zor tutup duvarda geri geri gidip yerime sindim. Gözlerim dolmaya başlarken jungkook taehyung'u omuzlarından tutup hızla arka duvara itip yere düşmesini sağladı.

" seni tam şuan burda ölürsem kimin haberi olur tae! Kimsenin ruhu duymaz çöp parçası gibi kalırsın ortada!"
" sana ona dokunmayacaksın dedim!" Gürlüyor ve adeta kirmizi gözlerinden ateş çıkıyordu.

Şuan bağıran adam kesinlikle benim yanimdaki tavşan jungkookla aynı kişi olamazdı.

"Ju-jungkook onu istiyorum. Ver onu bana" tae elini benim olduğum tarafa uzatınca gözlerimi kaçırdım ve hala kanayan yaralarımı tuttum.

Jungkook taenin bu sözlerinden sonra dahada delirmiş ve kontrolü kaybetmiş gibiydi. Yakalarından tuttuğu çocuğun yüzüne ağır yumruklar indiriyor ve bir yandan bağırıyordu.

"O benim! Sadece bana ait. Aklından çıkar onu yoksa aklını yerinden çıkarırım"

Kapı gürültüyle açıldı ve içeri hoseok yoongi namjoon ve jin girdi. Yoongi etrafı taradı ve beni görmesiyle koşarak yanıma geldi. Jinde yanıma gelince diğerleri jungkook ve taeyi zorda olsa ayırıp taenin yorgun bedenini yere serdi. Yoongi kollarını önce bacaklarımdan sonrada belimden geçirip beni kucağına alınca acıyla tısladım.

Namjoonla birlikte kavga eden jungkook acı dolu inlememi duyar duymaz yerinde dondu ve kafasını bize çevirdi. Yoonginin kucağında olduğumu görmesiyle göğsü yine sinirle inip kalkmaya başladı ve ne ara olduğunu bilmediğim bir şekilde anında kendimi onum kucağında buldum.

~

Alt kattaki odalardan birine girmiştik ve şuan ben yatakta otururken jungkook ilk yardim çantasını hazırlıyordu. Kendi kendime ne olursa olsun canımın yandığını belli etmeyeceğimi tekrar ediyordum. Onun daha fazla suçluluk duymasını istemiyordum. Zaten geldiğimizden beri yüzüme bile bakmamıştı.

Elindeki çanta ve yere bakan gözleriyle yanıma vardı . Çantadan bir şeyler çıkarırken ne kadar zor durumda olduğunu tahmin ediyordum. Etrafım kan içinde kalmıştı ve bu benden etkilenen bir vampir için hiç iyi değildi.

"Jungkook" Dedim üstümdeki kazağın eteklerini tutup yukarı kaldırdı ve bir çırpıda üstümden çıkardı.

Karşısında yarı çıplak kalmanın verdiği utançla yanaklarım kızarmaya başlamıştı ama şu an daha önemli konularımız vardı suçluluk duymasını istemiyordum. Elleri vücudumda dolaşıp hafif nemli bezle kanı temizlerken karnımda hareket eden elini tutup okşadım.

" bana bak jungkook" yine bakmadı

"Lütfen" yine bakmadı

"Yüzüme bakılmayacak kadar kötü mü görünüyorum" anında kırmızı gözleri bana döndü.

"Saçmalama" dedi kısık sesi ile

Ellerini ellerim arasına alıp okşadım. Çekmeye çalıştı ama izin vermedim. Ellerimi yanaklarına çıkartıp yüzünü yüzüme yaklaştırdım. Nefesimi yüzüne verip dilimle ufak bir dokunuşla ince dudaklarını yaladım. Nefesleri zorlaştı ve sonunda pes eder gibi ellerini belime koyup dudaklarımızı birleştirdi.

Dudaklarını dudaklarımda hissetmek dünyanin en mükemmel hissiydi. Nefes nefes kaldığım için ağzımı hafif aralayınca dillerimizi buluşturdu. Dili dilime dolandı ve hakimiyet kurdu. Nefes nefes kalınca ilk ayrılan ben oldum.

Kırmızı gözleri tek bir noktaya odaklanmıştı.

Boynuma...

Kafamı biraz eğip ona yer açtım ve ellerimi ensesine geçirdim.

" tadına bak" duydugu şeyle hızla bana bakmıştı ve başını olumsuz anlamda sallamıştı.

"Duramayabilirim" dedi ensesindeki saçları okşadım

"Duracaksın sana güveniyorum jungkook" oturduğumuz yatakta birden yerlerimiz değişti ve kendimi onun kucağında buldum.

Yavaş hareketlerle kafasını boynuma yaklaştırdı ve dudaklarını yaladı. Dişlerini geçirmeden önce

"Sadece tadına bakacağım" demişti

🌥

Burda kestimmehehehe

Bayram geldigi için size bir kıyak geçtim ve hemen atayım dedim🥰

Nasılsınız? Benim dünyalar güzeli okuyucularımı üzen var ?:)

Beğenmeniz dileğiyle kendinize iyi bakın ve bayramınızı güzel geçirin♡

Iyi bayramlarrr 💖💖💜💜

vampir-JikookWhere stories live. Discover now