c i n q

1.5K 171 296
                                    

medya:the neighbourhood // daddy issues

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

medya:
the neighbourhood // daddy issues


"Kim Seokjin şanlı piçin teki! Gece boyunca Taehyung'un dudaklarına yapışmak istemiştim."

Taehyung içeri adımını atar atmaz kalabalıktan yükselen bu sesi duyduğunda, ilk başta bunun bu saate kadar uyanık kalması yüzünden zihninin bir yanılsaması olduğunu düşündü.

Kesinlikle garipten sesler ve hatta cümleler duyuyordu.

Ama sonra yumuşak bakışları büyük salonda, partiden geride kalan dağınıklıkların arasında, duran bedenlere ve hatta onların gülen, oldukça canlı görünen yüz ifadelerine kaydığında bunun gerçek olduğunu, gerçekten böyle bir cümleyi işittiğinin farkına vardı.

Bunun doğru olup olmadığını kendi kafasında tartarken birçok onaylayan uğultu ve gülüşme sesleri ile birlikte bakışları, parti boyunca birkaç saniyeliğine takılı kaldığı gibi yine Kim Seokjin'in geniş gövdesine düştü.

Arkadaşlarının çoğunun yaptığı gibi küçük sehpanın etrafında oturmak yerine odadaki boş olan şömine duvarına yaslanmış bir şekilde ayakta duruyordu ve kollarını göğsünde çaprazlamış, kendisine karşı bir bariyer oluşturmuştu sanki. Yüz ifadesi okunmuyordu ama yüzünde kendisini bunu yapmaya zorlayan arkadaşlarına verdiği alaycı bir gülümseme vardı.

Umursamazca geniş omuzlarını silkip başka bir şey seçin ya da beni es geçin diyen bir haldeydi. Ama kalabalık gürültü için dudaklarını oynatarak bunu söylediğinde bile arkadaşlarına gülümsediği için kimse onu ciddiye almamış olmalıydı ki sonunda bakışları masanın çevresindekilerden ayrılıp hâlâ kapı eşiğinde dikilen Kim Taehyung'a kaydı.

Seokjin fakülteye daha sonradan gelmiş bile olsa, hatta sadece birkaç haftadır derslere katılmış olmasına rağmen onun farklı ve kendine özgü olduğunu anlamıştı.

Seokjin'in sevdiği ve sevmediği kişiler kategorisinde ikinci seçenekte yer alabilecek biri gibiydi. Tıpkı diğer eşcinseller gibi ikinci seçenekte yer alması kaçınılmazdı ama onlardan daha farklı bir aurası olduğunu da görebiliyordu.

Onun erkek güzeli olduğunu inkar edemezdi. Kim Taehyung kesinlikle güzeldi. Birçok kızdan bile daha iyi sayılabilecek bir fiziği vardı. Uzun boyu, incecik belini ve zayıf bacaklarını sadece partide tercih ettiği kıyafetleri yüzünden fark etmiş değildi. Onu birkaç kez koridorlarda ve spor salonunda gördüğünde de iyi gözüktüğünü anlamıştı.

Bu sabah, koridorda neredeyse çarpışacakları zaman hafif karamel tenini gösteren beyaz, tüllü gömleğini hatırlıyordu mesela, ya da şu an üzerinde olup v yakası yüzünden boynu ve göğsünün bir kısmını gösteren bordo gömleğinin üzerindeki duruşunun birçok kişide böyle olamayacağını da biliyordu Seokjin.

nightmare.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin