ABOUT THE BOOK

17 0 0
                                    

Van harte welkom! 😃
Bij de sfeer impressie van mijn boek.
In dit stukje van ABOUT THE BOOK krijg jij als lezer alvast een beetje geschiedenis van het verhaal, en wat er zich heeft afgespeeld in de tijd voor hoofdstuk één. Voor de rest wil ik nog even zeggen, ik hoop dat je mijn verhaal (en schrijfstijl) leuk vind en je het met plezier kan lezen. Omdat ik geen officiële schrijfster ben en dus misschien soms wel foutjes maak, of het anders had kunnen oplossen, sta ik open voor tips en trics om mijn boek met mijn verhaal beter te maken. Dus valt je iets op? Heb je een tip? Of wil gewoon iets kwijt? Laat het maar weten in de 'comments'!
Alvast heel erg bedankt voor het lezen van de uitgebreide versie van de introductie. En natuurlijk eventueel daarna ook mijn verhaal!

~ Verhaal Testify ~

Waar gaat het boek over in het kort; Het gaat zo op het eerste gezicht over 2 hoofd karakters. Een knappe man genaamd Mark en een lief uitziende vrouw genaamd Anne. Op het eerste gezicht, lijkt het alsof ze niet zoveel met elkaar gemeen te hebben, natuurlijk.. hun uiterlijk, omdat Mark een man is en Anne een vrouw, maar.. hoe verder en beter je daar aan voorbij kijkt en hoe beter je ze leert kennen, hoe meer gelijkenissen je zult kunnen vinden.

~Boek inhoud~

Mark is Anne haar baas, ze zijn heel erg close en genieten van hun werk.
Nu dan... want voor Anne begint het heel anders...

Dan komt hier nu een stukje over wat er gebeurd is; Anne is een zelfstandige jonge vrouw, die al best wel wat heeft mee gemaakt. Ze woont in een mooi appartement en had een baan bij de lokale bank. Ja, dat klopt, had...
Vanuit haar stage tijdens haar opleiding kreeg ze een baan. Dat was een tijdje leuk totdat haar stagebegeleider, die haar baas geworden was, met pensioen ging en Anne een nieuwe baas kreeg. Het team dat ooit zo hecht leek viel uit elkaar, dat had ze nooit verwacht. Nadat er allemaal nieuwe mensen op de werkvloer kwamen werd Anne gepest, onder de leiding van die nieuwe baas. Dat had ze al helemaal nooit verwacht.

Anne is een tijdje werkeloos en verhuist naar een ander deel van Nederland. Verder blijft ze wel lekker actief bezig. Zo gaat ze 3 keer in de week op bezoek bij meneer en mevrouw de Graaf en gaat ze op zondag mee naar de kerk. Na afloop van de kerkdienst, brengt ze hun ook altijd weer terug naar hun aanleunwoning bij het verzorgingstehuis. Mevrouw de Graaf is net een beetje als een moeder voor Anne, en na wat aandringen van haar solliciteert Anne dan toch maar weer eens een keer. Alweer... want tot nu toe heeft ze nog geen geluk gehad in het vinden van een nieuwe baan.
Anne is dan ook verbaasd als op gesprek mag komen en ze krijgt de baan! Eindelijk...
Zou het vanaf nu dan wel weer beter gaan? Denkt Anne.

Nou en of! Dat het nu weer beter gaat, Anne houd van haar werk en ze geniet van de nieuwe start. Ze heeft fijne collega's en een van hen is Sophie. Het klikte meteen tussen hun en ze zijn eigenlijk gelijk vanaf begin af aan al de beste vriendinnen.
Op een normale maandag komt Sophie naar Anne toe.
"We krijgen een nieuwe baas!" Zegt Sophie enthousiast.
"Wauw..." zucht Anne.
"Ik kan me voorstellen wat je nu denkt. Maar... wacht maar af, deze is echt leuk!" Zegt Sophie.
"Dat weet je niet" zegt Anne.
"Ja wel, want ik ken hem al. Hij is al een keer mijn baas geweest" zegt Sophie.
"Oké, geweldig... we zullen zien.." zegt Anne duidelijk niet overtuigd van
'het goede nieuws'.

En hier op dit moment gaat het verder⏩
P.s Ik probeer bij elk hoofdstuk een foto en/ of een video toe te voegen waar ik van vond dat het er goed bij paste of waar ik mijn inspiratie weg haalde. Vergeet niet dat dus zeker niet ook even te bekijken 😇

TESTIFY a love story Where stories live. Discover now