Don't Forget ; You Did Fall İn Love With A Vampire

2.9K 161 13
                                    

My_Love_Harry ' e çook teşekkür ederim yorumlarından dolayı.Biricik arkadaşım benim ^^

------------------------------------------ Sınır +10 ........................

Üzerimde hissettiğim ağırlıkla yavaşça gözlerimi araladım.Üstümdeki ağırlığın ne olduğuna baktığımda üzerimde Harry'nin oldugunu gördüm ve başımı biraz yukarı kaldırdığımda yeşil gözlerle karşılaştım.Bir eli belimdeydi,diğer eliyse yanağımı okşuyordu.Dudaklarını hafifçe alnıma bastırdı,daha sonra dudaklarıma bir öpücük kondurdu ve dudakları,dudaklarımdan daha da aşağı kaymaya başladı.Boynumu yavaş ve nazik bir şekilde öpüyordu.Bense onun saçlarıyla oynuyordum.Saçlarıyla oynarken birden ikimizinde çıplak olduğunu fark ettim.Çıplak ?!

Telefonumun alarm sesiyle hızla gözlerimi açtım ve yataktan doğruldum.Derin bir nefes aldığımda yanımda bana gülen Harry'i fark ettim.Ahhh. Bunu o yapmıştı.Yani bana o rüyayı Harry gördürmüştü.Tanrım,çalan alarma binlece kez şükürler olsun.O çalmasaydı ve ben uyanmasaydım kim bilir rüyamda daha neler olacaktı ? ''Harry ! Gülme.'' dedim ve ona bir yastık fırlattım ama hemen eliyle tuttu ve yerine koydu.Kahkahalarının arasından '' Tanrım,kıpkırmızı oldun.'' dedi.

Bu hiç komik değildi.Utanmıştım ve rüyamı düşündükçe sıcak basıyordu.Yataktan kalktım ve lavaboya gidip yüzümü soğuk suyla yıkadım.

Yeniden odaya döndüğümde Harry gülmeyi kesmişti. ''Rüyanı beyendin mi ?'' diye sordu.Vücudumdaki kanların yanaklarıma pompalandığını hissettim ama bu sefer gülmedi.Ciddi ciddi soruyordu bu soruyu. ''Hadi hazırlan Harry.'' dedim sorusuna cevap vermeyerek.''Ne ? Neden ?'' dedi kafası karışmış gibi duruyordu. ''Okula gitmek için.'' dediğimde of'ladı. ''Alice,lütfen bana bunu yapma.'' dedi.Bende bayılmıyordum okula gitmeye ama mecburdum.Geleceğim için okula gitmek zorundaydım. ''Seni bilmem ama ben gitmek zorundayım.''dedim.''Benim de seninle geleceğimi biliyorsun.'' dedi.Ah,elbette biliyordum.Bana o yalvaran bakışlarını atıyordu.''Lütfen...''dedi.''Oraya gitmek yerine burda kalıp birlikte daha eğlenceli şeyler yapabiliriz.'' dedi sonra imalı bir tonla ekledi.''Çok daha eğlenceli şeyler.''

Onun bu imasını görmezden geldim ve dolaba yöneldim.Dolabı açtığımda elime geçen bir pantolon ve bir kazağı aldım.''Sen hazırlanmayacak mısın ?'' diye sorduğumda gözlerini devirdi.''Seni izlemeyi tercih ederim.'' dediğinde ise ben gözlerimi devirdim.Gidip banyoya girdim ve kapıyı kapattım. Harry'nin bu gün sapıklık günü falan mı ?

*****************************

Hepimiz Zayn'in arabasına doluşmuştuk ve okula doğru gidiyorduk.Bu arada hepimiz derken Ashley dışında hepimiz.O gelmeyeceğini söylemişti.Sonrada okulun ne kadar saçma bir şey olduğuyla ilgili bir sürü şey zırvalamıştı.Zayn ve Emily'de okula gitmek istemiyordu.Bunların derdi neydi ? Hiç biri geleceğimiz için okula gitmemiz gerektiğini anlamıyor muydu ?

Tabii aslında benim dışımda diğerleri rahattı çünkü ölümsüzlerdi.Emily,Zayn ya da Harry'nin zamandan bol bir şeyi yoktu.Defalarca okuyabilirler,sefil halde de zengin halde de yaşayabilirlerdi ama benim ömrümün bir sonu vardı.Ayrıca her şeyi yapamayacaktım çünkü yaşlanacaktım.Beyaz saçlı,buruşuk yüzlü bir nine olacaktım.

Tüm bunları düşününce içimden bir ürperti geçti.Ben yaşlanıcaktım,ama arkadaşlarımın hiç biri yaşlanmayacaktı.Ben yaşlanacaktım ama Harry hiç yaşlanmayacaktı.Ben yaşlanacaktım ve ölecektim,sanki hiç var olmamışım gibi.Belki de kimsenin varlığımdan bile haberi olmayacaktı,kimse bilmeyecekti benim yaşamış veya ölmüş olduğumu...

Emily ''Alice,iyi misin ?'' diye sorduğunda düşüncelerimden sıyrıldım. ''Evet,ben iyiyim.'' dedim.Bir şey sormak ister gibiydi ama sonradan vazgeçti.Bir kaç dakika sonra Zayn arabayı durdurdu ve ''Geldik.''diye mırıldandı.Hepsi çok isteksiz görünüyordu.

Hepimiz okula doğru ilerlerken,başlar bir bir bize çevriliyordu.Birinin bana baktığını hissettiğimde-özellikle bana- başımı çevirip bana bakan kişiyi aradım.Gözlerim buz mavisi gözlerle karşılaştığında hafifçe yutkundum.Dante dikkatle bize-bana- bakıyordu.Anlaşılan bunu Harry'de fark etmişti,elini omzuma attı ve beni kendine doğru çekti.

Okula girdiğimizde bu defa koridordaki öğrencilerin başları bize dönmüştü.Bu oldukça rahatsız ediciydi ama yanımızda Harry ve Zayn varken başların bize çevrilmemesi imkansızdı.Harry'nin beni aniden bir yere doğru çekmesiyle etrafıma bakmaya bir son vermiş oldum.

Beni tuvalete sokmuştu.Erkekler tuvaletine ! Şaşkınca ona bakarken cebinden bir şey çıkardı ve bana uzattı.Bu bir sopaydı.Kaşlarımı çattım ve ona baktım. ''Ne bu ?'' dedim.Sanki çok anormal bir şey sormuşum gibi bana baktı.''Sen daha önce vampirlerle ilgili bi şeyler okumadın mı hiç ?'' diye sordu.Hayır,okumamıştım.Çok küçükken annem anlatırdı bana... Gözlerini devirdi ve ''Bu,ucu sivri tahta bir sopa.'' dedi,kelimeleri yavaşça söylemişti,sanki 8 yaşındaki bir çocuğa daha önce hiç görmediği bir nesneyi tanıtır gibi.''Bunu görebiliyorum.'' dedim,sesimde soru olan bir tınıyla.''Yani,bu vampirleri yavaşlatır.Tek yapman gereken herhangi bir yerine saplamak.Ama eğer kalbine saplarsan,bir vampiri yok eder.Öldürür.'' dedi sonra elini cebine attı ve bir şırınga çıkardı,onu da bana uzattı. ''Bu şırıngada Mine suyu var.Mine bir vampirin kanına karıştığında,onu zayıflatır,güçten düşürür.Demek istediğim,kısa bir süreliğine güçleri insan seviyesine iner,koşma hızı insanın hızı gibi olur ya da duyma seviyesi insanın duyma seviyesi gibi olur.'' diyerek sözlerini bitirdiğinde ona sordum ''Ben bunları ne yapacağım ?''

''Cebine koy.Ben her zaman yanında olucam ama olur da bir şey olursa-daha önce oldu biliyorsun-yanında bulunsun istiyorum.'' dedi.''Bir insan bir vampire karşı koyamaz.Siz çok güçlüsünüz.'' dediğimde bana güven verici bir şekilde gülümsedi ''Sen diğer insanlar gibi değilsin,unutma;sen bir vampiri kendine aşık ettin.'' dedi.

***********************************************************************

Heeyyy !

buraya yazmayı o kadar çok özledim ki :d

Tatil geldi ve ben ne yazık ki yeni bölüm ekleyemedim uzun süre. Ama sebebim vardı.Bilgisayar bozuktuu. Şimdi biraz düzeldi gibi :dD

Umarım beğenirsiniz ama bu geçiş bölümü gibi bişeycik oldu :d sınır geçilince hemen yb gelceek :D

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin