Be İn My World.

4K 195 60
                                    

UZUN YORUMA İTHAF VAR ;)

Bir önceki bölümde 31 kelime ile en uzun yorumu yazdığı için bu bölümü ece31d 'ye ithaflıyorum :)

sınır +8

............................

Son ders bitmişti ve ben bahçede,arabanın-Harry'nin arabası-yanında Harry'i bekliyordum.

Öğlen yemeği sessiz geçmişti,sadece bakışlarımız konuşuyordu.Benim korku dolu,Dante'nin eğlenir Harry ve Zayn'in ise tehtitkâr bakışları konuşuyordu.Tuhaf bir şekilde Dante oldukça normal davranmıştı acaba benim onun vampir olduğunu bildiğimi,bilmiyor muydu ? Neyi bilip bilmediğini bilmiyordum ama emin olduğum tek şey Harry ve Zayn'in vampir olduğunu bildiğiydi.

Harry'nin sesiyle ona döndüm.Okulun bahçesinde bana doğru yaklaşıyordu.''Benim evime gidiyoruz,bir süre benimle kalıcaksın.'' dedi ifadesiz sesiyle.Buna karşılık kaşlarımı çattım.''Ben evimde oldukça mutluyum.'' dedim.Gözlerini devirdi ve ''Konu evinde mutlu olup olmaman değil.Dante seni evde tek bulduğunda ne olur biliyor musun ?'' diye sordu.Elbette biliyordum.Hayatım son bulurdu.Sertçe yutkundum.''Sen..benim evimde kalsan ?'' diye sordum.Evimi seviyordum hem daha yeni taşınmıştım.İnsanın kendi evi gibisi olmaz derler,Harry'nin evinde nasıl rahat edeyim ki ? ''Alice..'' dedi sesi sabır diler gibiydi.''Anlamıyor musun ? Senin evini bulmak aklına gelicek ilk şeydir.Ayrıca evini bulmak o kadar kolay ki...ona bu gece bile yem olabilirsin.''dediğinde başka şansım olmadığını fark ettim.Derin bir nefes verdim  ''Pekâla..ama önce beni evime götür de gerekli eşyalarımı alayım.''dedim.Beni başıyla onayladı ve arabanın kilitini açtı.

******************

Sürükleyerek bavulumu merdivenlerden indiğimde Harry beni fark etmiş olmalı ki arkasını döndü ve beni baştan aşağı süzdü.Gözü yanımdaki bavula takıldı sonra bakışlarını kaldırıp bana baktı ''Bu kadar büyük bavula ne gerek vardı ? Tüm dolabını mı koydun ?'' diye sordu.Ses tonunda hafif bir alay sezmiştim.''Birincisi,bavulum o kadar da büyük değil.İkincisi,içindekilerin hepsi gerekli şeyler.''dedim durdum ve aklıma gelen şeyle devam ettim ''Üçüncüsü de bana karışma ve o kaslı kollarını bavulumu taşımak için kullan.''diyerek bavulu biraz öne ittim.

''Sen, bana az önce emir mi verdin ?'' dedi ürkütücü bir ses tonuyla.Ona emir vermiş olduğumu fark edince birden telaşa kapıldım ve söylediklerimi düzeltmeye çalıştım.Ne o bir vampir. ''Hayır,demek istediğim şey...bir bayanın ağır yük taşımasına izin vermezsin değil mi ?''dedim gülümseyip tatlı durmaya çalışarak.

O ise kaşlarını kaldırarak 'sence ?' der gibi baktı.Ahh bu Harry.Vampir Harry.Canı ne isterse onu yapar.İsterse bir bayana ağır bir yük taşıtır isterse kanını içer.Omuzlarımı düşürdüm ve ''Tamam,baştan alayım.'' dedim sonra umutla ve gülümseyerek ''Acaba bavulumu taşırmısın Harry ? Lütfen..'' dedim.

Buna karşılık zor kapalı tuttuğu dudaklarından kıkırtılarının çıkmasına izin verdi.Bende onun kıkırtısına eşlik ederken yanıma geldi ve bavulu sanki boşmuş gibi kolaylıkla eline alıp taşımaya başladı.

****************************

Araba durduğunda Harry'nin evine geldiğimizi anlamam uzun sürmemişti.Evi,benim evime yakın sayılırdı.Benim evim ormanın girişindeydi Harry'nin ki ise ormanın içinde.

Ağaçların arasına gizlenmiş olan iki katlı eve baktım.Evin rengi kahverengiydi,sanki tahtadan yapılmış gibiydi ama tahtadan olmadığını biliyordum bu sadece bir..göz yanılması gibi bir şeydi.Boyayla yapılmıştı.

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin