Big Show On The Sky

1.9K 113 16
                                    

Yazım hataları varsa üzgünüm..

Düşüncelerinizi bekliyorum :)

-İyi okumlarr ^^

--------------------------------------  

''Lanet olası,şeytanın ilk çocuğu olduğunu hemen belli ediyor !''

 Diğer yerlere bakmak için tekrar koridora çıktık.Bu defa daha dikkatliydik.Daha tedbirliydik.Her birimiz kulaklarını ve gözlerini açmış,sıra dışı bir şey var mı diye kontrol ediyordu.Yerlerini ele verebilecek herhangi bir şey.

Ama hiç bir şey yoktu.

Kısa bir süre sonra bir tıkırtı duydum.Odaklanınca,insan kokusu aldım.Kaşlarım çatıldı,Harry'yle göz göze geldik.Bir kaç tıkırtı daha.Hepimiz olduğumuz yerde durduk.Ben saldırıya hazır beklerken,köşeden bir adam çıkageldi.Ufak tefek birisiydi,eli karaciğerinin olduğu yerdeki sopayı tutuyordu.Her yeri kanlar içindeydi.Gözlerinde delilik parıltısı vardı.

''Ahh,bende sizi arıyordumm.''dedi kelimeleri ağzında yuvarlayarak.Alkollü gibiydi.Öne doğru sendeledi.Zayn onu tutup ''Sen de kimsin ?''diye sordu çatık kaşları eşliğinde.Yere damlayan her kan,beni baştan çıkarıyordu.Bir adım ileri atıldığımda Harry ellerini belime koydu.Gerilen kaslarım daha çok gerildi.Kendimi tutmak çok zordu.

''Benim kim olduğum önemli değil.''dedi ve kıkırdadı.Zorlukla konuşuyordu.

''Shh,size bir sır vereyim mi ?''diye sordu ve devam etti ''O burda yok.Aradığınız kişileri de buraya hiç getirmedi.''dedi.Sonra acıyla inledi.Zayn'e sıkıca tutundu.''Yani demem o ki,fena kandırıldınız dostum.''dedi kıkırdayarak.Daha sonra kısık bir sesle 'görev tamamlandı'gibi bişeyler geveledi ve karaciğerine saplanmış olan sopayı daha derine itti.Bu gözlerinin açılmasına ve bağırmasına yol açtı.Zayn adamı bıraktı,sopayı adamdan çıkardı ve adamın tam kalbine sapladı.Kalbine mi sapladı ?!

Emily ve ben refleks olarak çığlık attık.''Z-Zayn ?''diyebildim sadece.Em ise cesede bakıyordu.''Zaten yaşayamayacaktı.''dedi Harry.''Ne demek yaşayamayacaktı ? Ambulans falan çağırırdık.''dedi Emily.''Sopa karaciğerini çok kötü yarmıştı.''dedi Zayn.''Ama karaciğer kendini yeniler.''diye karşılık verdim.''Karaciğer kendini 6 ayda yeniler.''dedi Harry ve konuyu kapattı.''Konumuz bu ceset değil,adamın dediklerini duydunuz mu ?'' diye devam etti.

Emily ''Eğer dedikleri doğruysa,fena kandırıldık.''diye mırıldandı.

''Dedikleri doğru,Jonathan kaçığı onu etki altına almış olmalı.Bize bunları söylemesi ve kendi ölümünü garantilemesi için.Bu yüzden sopayı daha çok bastırdı.''dedi Zayn.

''Bu adam sürekli bizden bir adım önde mi olmak zorunda ?!''diye tısladım.Ash ve Elijah'ı bulmalıydık.Ama nereye gitmiş olabileceklerine dair tek bir ipucumuz bile yoktu.Ashley bana hep yardım etmişti,tamam bazen tartışmış olabilirdik ama yine de o beni korumuş,canını tehlikeye atmıştı.Bende aynısını yapmak zorundaydım.Ash'i kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmalıydım ve yapacaktım.

*********************

Herkes evine dönmüştü.Zayn ve Em kendi evlerine gitmişti.Bir kaç harita karıştıracaklardı ve Emily Bilge güçlerini kullanarak Ashley'lerin yerini bulmaya çalışacaktı.

Kapıyı açıp eve girdiğimde Harry vampir hızıyla bize kan hazırlamak için mutfağa gitti.Ben ise uyuşuk uyuşuk içeri adımladım.Lanet Jonathan! Lanet intikam arzuları ! Lanet,lanet,lanet,lanet---Elijah ? 

☯♥ Dark -Harry Styles-Where stories live. Discover now