I'm Not Crazy !

6.8K 260 27
                                    

Bir 'klak' sesi beni uykumdan uyandırdı.Hala daha geceydi.Bu ses nerden gelmişti ? Yüzüm yastığa gömülü halde,bütün duygularımı alarıma geçirip,hiç kıpırdamadan bekledim.Kafamı biraz çevirince,yatak odamın zeminine uzanan gölgemsi bir biçim gördüm. Yüzümü diğer tarafa ,pencereye ve odada gölge yaratması olası olan tek ışık kaynağı olan Ay'a çevirdim.Ama orada hiç bir şey yoktu.Yüzümü yastığa bastırdım ve kendi kendime Ay'ın önünden bir bulut geçtiğini söyledim.Bir süre sessizce durdum ve gelebilecek en ufak sesi işitmeye çalıştım ama odayı sadece benim küt küt atan kalbimin sesi dolduruyordu.

****

Sabah uyandığımda hazırlanıp okula gelmiştim.Kızlarla buluşmuştuk ilk dersim Monica ile ortaktı diğeriyle Emily ile.Diğer derslerde tek başımaydım.Kızlarla okul çıkışında Londra Eğlence Parkı'nda buluşmaya karar verdik.Bu gün biyoliji dersim yoktu bu yüzden de Harry ile görüşmeyecektim.Önceki gece penceremin önünde yaşananlar beni korkutmuştu.Hele ki hayal gibi gördüğüm o şeyin üstüne olunca daha da korkmuştum.Harry'nin beni gözetlediğinden açıkça şüpheleniyor değildim,ama Harry beni evime bıraktıktan bir kaç saat sonra penceremden birinin içeri baktığını gördüğümden neredeyse emindim.Bu tesadüf müydü ?

Londra Eğlence Parkını gördüğümde adımlarımı hızlandırdım ve bir kaç kişiden oluşan sıraya girdim.Çok geçmeden sıra bana geldiğinde gişedeki kadına gülümsedim ve ''Bir yetişkin,lütfen.'' dedim.Paramı aldı ve pencerenin altından bilezik gibi bir şey kaydırdı.Sonrada nefes nefese kalmış bir sesle ''İyi eğlenceler.'' dedi ve elime bir broşür tutuşturdu.

Kapıdan geçip içeri girdiğimde sözleştiğimiz gibi kızlar beni girişte bekliyordu.Hemen yanlarına gittim.''Heyy! Nerede kaldın ?'' diye yakındı Monica.Emily hemen elimdeki broşürü aldı ve sesli okumaya başladı.''Korku Trenimizi denemeyi unutmayın! Korku ve Hız birbirine karıştı !'' dedi sonra devam etti ''Bunu kesinlikle denemeliyiz !'' Monica ona kıkırdarken ''En son.'' diyerek söz verdim.

İlk olarak Dönme dolap'a binmeye karar verdik.Kırmızı,mavi koltuklar vardı.Biz kırmızısına binmiştik.Gökyüzü koyu maviye dönmüştü ve hava bulutluydu.Dönme dolap yavaş yavaş yukarı tırmanırken manzaranın tadını çıkartıyordum.Yükselirken öyle bir his oluyordu ki..böyle sanki..altımdan bir şey alırlar gibi..O his gülmemi sağlıyordu.Kendimi daha fazla tutamayıp kıkırdadıımda kızlarda gülmeye başladılar.Sanırım aynı hissi onlarda yaşıyorlar.Kahkahalarla ''Gıdıklıyor.'' dediğini duydum Emilynin.Monica ve bende onu onaylamıştık kahkahalarımızla.Her geldiğimiz katta kısa bir süre duruyorduk.En üst katta durduğumuzda Monica telefonunu çıkardı ve üçlü selfie yaptık.Manzarayıda almıştık tabii ki.

Birlikte çarpışan arabalara,Crazy Dance,uçan halı gezisine ve bir kaç oyun kabinine girip çıktıktan sonra bir köşeye oturup çekildiğimiz fotoğraflara baktık.Hepsinde çok tatlı çıkmıştık.''Pekala durmak yok ! Şimdiki durağımız ?'' dedim soru sorar gibi.Monica hemen atladı ''Oyun salonu !'' Emily ''Güzel seçim.'' dedi ve oturduğumuz banktan kalkarak oyun salonuna adımlamaya başladı biz de onu takip ettik tabii ki.

Onu oyun salonuna adımımızı attığımız anda gördüm.Harry.Video oyunundan kafasını kaldırıp bize baktı.Kafasını yeniden oyunana çevirdiği sırada hafifçe sırıttığını fark ettim.Emily'nin beni çekiştirerek Langırt masasına doğru götürüyormesiyle bakışlarım ondan ayrıldı.Masanın başına geldiğimizde durdu.''Langırt! En sevdiğim.'' diye neşeli bir şekilde konuştu.Langırt masası Harry'nin  oyun oynadığı yere çok yakındı.Kendime onu görmezden gelme talimatı verdim.Ona bakmayacaktım.

''Hey,Alice. Şuradaki Harry değil mi ?'' dedi Monica ses tonunda gizli bir ima sezmiştim.Masum bir şekilde ''Ne ? ahh emin değilim.'' dedim.Geçiştirmeye çalışarak ''Eee nasıl oynuyoruz ? '' dedim.Ancak kızlar konuyu değiştiricek gibi durmuyorlardı.''Bana onu yakışıklı bulmadığını söyle ben de kendimi beşinci kattan aşağı atayım.'' dedi Emily.

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin