I'm Scared Of You.

4.3K 208 39
                                    

Ama onu görmemle olduğum yerde donakalmam bir oldu.

Harry'nin arkası bana dönüktü ve bir kızın boynuna yapışmıştı.Hayır,hayır onu öpmüyordu, onu ısırıyordu.Bir kaç saniye sonra işi bitti ve kız boynunu tutarak yere doğru kaydı.Ölmemişti ama boynu oldukça fazla kanıyordu.

Harry arkasını döndüğünde bakışlarımız çakıştı bununla birlikte Harry'nin gözleri şaşkınlıktan büyüdü.Gözleri...kırmızıydı,teni olduğundan daha beyazdı,damarları belli oluyordu ve dişleri..sivriydiler.Ayrıca ağzından kanlar akıyordu.Bir adım geriledim.

Onu daha önce hiç böyle görmemiştim.Kırmızı gözlü görmüştüm ama böyle...görmemiştim ve bu çok ürkütücüydü.Kalbim korktuğumdan dolayı hızlanmıştı.Geri geri adımlamaya başladığımda Harry eliyle ağzından akan kanları silerek bana doğru adımlamaya başladı. ''Alice dur.'' dediğinde arkamı döndüm ve hemen hastanenin içine kadar gelen boş taksiden birine bindim.Normalde beni çoktan yakalardı ama insan içine kanlı kanlı çıkamazdı ayrıca o dişlerini içeri çekmesi ve gözlerini düzeltmesi gerekirdi.

Taksiciye evimin adresini verdim ve tedirgince dışarıyı seyretmeye başladım.Gözlerim yerinde durmuyor,fıldır fıldır dönüyordu ve Harry'i arıyordu.O..çok korkutucuydu ve ben onunla aynı evde mi kalıyordum ? Evden bir an önce taşınmalıydım ve evimin nerede olduğunu ona söylememeliydim.Ayrıca ona beni rahat bırakmasını söylemeliydim.

************

Yaklaşık 20 dakika sonra taksi evimin önünde durmuştu.Ona parayı uzattım ve kapıyı açıp indim.Tam başımı çevirip evime baktığımda veranda da oturan Harry'i gördüm.Kalp atışlarım yeniden hızlanmıştı.Nefesimi tuttum ve öylece olduğum yerde durdum.Harry oturduğu yerden kalkarak bana yaklaşmaya başladı.Görünümü düzelmişti.

''Alice sana arabada kalmanı söylemiştim.'' dedi sert ve soğuk sesiyle. ''Arabada kalsaydım ve sen de rahatça kan içebilseydin,öyle mi !'' dedim bağırarak ama 'kan içebilseydin'kısmını biraz kısık sesle söyledim.  ''Arabada olsaydın buna şahit olmazdın. Tanrı aşkına ben vampirim Alice ! Bunu yapmak zorundayım !'' dedi sesini yükselterek.

''İnsanlara zarar vermek zorunda mısın ? O kız da mı bir kurbandı ? Onu da mı deli olduğuna inandırdın ve sonra da kanını içtin ?!'' diye sorularımı iğneleyici bir şekilde sıraladım.Sakinleşmek ister gibi gözlerini kapatıp açtı ''O bir kurban değildi.Bir kurban olması için en az üç gün onunla uğraşmam gerekirdi ve ben her gün kan içmeliyim.Yani kurbanım olmayan kişileri öldürmüyorum sadece besleniyorum.'' diye açıkladığında ona inanamayarak baktım.Çok doğal bir şeymiş gibi söylemişti.Tabii onun için doğal olabilirdi ama benim için değildi.

Ona gözlerimi devirdim ve sessizce 'hah' gibi bir ses çıkardım yanından geçtiğimde daha sadece iki adım atmıştım ki bileğimden tutup kendine çevirdiğinde aniden  ''Dokunma bana !'' diye avazım çıktığı kadar bağırdım.Kaşları hafifçe çatılmıştı.Bense bileğimi çekmeye çalışıyordum.Bakışları bileğimi tutan eline kaydı.Yavaşça bileğimi bıraktığında,bileğimi kendime çektim ve okşadım. ''Bu benim yaşamamı sağlayan şey Alice.Ben buyum. Kan içmem gerekiyor ve içiyorum.'' dedi.

''İnsan kanını içmen gerekiyor ve bende bir insanım.'' dedim.''Onu öldürmedim.Sadece içmem gerektiği kadar içtim yemin ederim.Aslında kendimi tutabilirdim ama senin kanın..beni kan içme arzusuyla doldurdu ve bende beslenmek zorunda kaldım.'' dedi sesi acı çekiyor gibi çıkmıştı.

''Sana gelme demiştim !'' diye sesimi yükselttim yine.''Seni yanlız bırakamazdım !'' diye karşılık verdi aynı ses tonuyla. Korkudan gözlerimin dolmaya başladığını hissedince arkamı döndüm ve evime doğru koştum tam verandaya varmıştım ki omuzlarımdan sıkıca tutup kendine çevirdiğinde ondan kurtulmaya çalıştım.''Dokunma bana ! Rahat bırak beni ! '' bu kelimeler ağzımdan çıkarken gözyaşlarım düşmeye başlamıştı.Korkuyordum. Çaresizce ondan kurtulmaya çalışırken neden böyle yaptığımı düşünüyor olmalıydı.Çünkü öyle bakıyordu.Anlamamış gibi.. 

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin