I Wish Everything Were Different.

2.3K 135 4
                                    

*HARRY*

Yaptığım bisliği temizledikten sonra eve doğru yola çıktım.Vampir hızını kullanmama gerek yoktu çünkü karşılaşacağım manzaraya hazır değildim.Muhtemelen Alice kafayı yemişti,bu onun için çok fazlaydı.Alice güçlü bir kızdı,güçlü olmaya çalışıyordu ama benim dünyamda yaşayamazdı,en azından bu haliyle,insan haliyle.Vampir olmak herkesi biraz daha acımasızlaştırır,caten acımasız olmadan vampir dünyasında yaşamak imkansızdır.Ben bu sayade hala hayattayım ama tabii bu dünyada yaşamak aynı zamanda zeka da gerektirir Liam gibi aklına o anda gelen bir şeyi yapmaya kalkarsan ölürsün.

Liam eskiden en iyi arkadaşlarımdan biriydi ama aramızda olanlardan sonra dostluğumuz bitmişti ve benim dostum olmayan bir kişinin gözümde hiç bir değeri yoktur.Liam,Alice'e saldırmaya çalıştığında Alice'in sesini duymasaydım onları bulamayabilirdim ve ahh Tanrım.Bunu düşünmek bile istemiyorum.O herifi öldürdüğüme pişman değilim.

Düşüncelerimin arasında boğuşurken  eve dönüş fikrimi değiştirdim ve yolun geri kalanında vampir hızını kullanarak eve vardım.

Eve girdiğimde keskin bir kan kokusu burnuma doldu.Olduğum yerde kaldım ve etrafa baktım.Yerlerde,halılarda,bazı koltuklarda kan lekeleri vardı.Masanın üstünde boş biraz şişeleri,devrilmiş bardaklar,bir kaç atıştırmalık... ''Ne oldu burada ?''diye sordum şaşkınlıkla.

Zayn,Ashley,Emily,Maddy hepsi koltuklarda sessizce ve aşağı bakarak,mahçup gibi bir ifadeyle oturuyorlardı.Onlardan ses gelmeyince kaşlarım çatıldı ve otomatik olarak gözlerim Alice ile benim kaldığım odamıza gitti,oraya odakladığımda Alice'in sessiz hıçkırıklarını duydum.Ağlıyordu...

Kalbimde bir yerlerde bir şeylerin kırıldığını hissettim.Yutkundum,Ashley açıklama yapmak için ağzını araladı ama az çok tahmin edebiliyordum.Arkamı dönüp evden çıktım ve kapının önüne oturdum.Önümde siyah bir deniz vardı....tıpkı benim içimde boğulduğum siyah deniz gibi.

İçerisinin neden öyle olduğunu biliyorum,çünk kan partilerinden sonra hep öyle olur.Muhtemelen Alice'in yokluğunu fırsat bilip Ashley ve Maddy kan partisi verdiler ve herşeyden habersiz olan Alice eve döndüğünde,ormanda yaşadıklarının ardından bir de kan partisini görünce kaldıramadı...

Ayağa kalktım,ne işim vardı benim burada ? 'hatırlamadın mı? sen hep böyle yaparsın Harry.İşler sarpa sardığında,Alice ağladığında kendini sokaklara atarsın,kaçarsın.'diyen iç sesime küfürü bastım.İçeriye fırtına gibi girdiğimde tüm bakışlar bana kaydı,odamıza böyle girersem Alice daha çok ürkeceği için adımlarımı yavaşlattım ve sakince odanın kapısını araladım.Kapının aralanma sesini duyduğunda Alice,hıçkırıklarını bana duyurmamak için nefesini tuttu,hafifçe burnunu çekti ve beklemeye başladı.Yatakta düz bir şekilde yatıyordu.Yavaş adımlarla yatağın benim bölümüne adımladım ve yatağa oturdum.İyi görünmüyordu.Saçları dağılmıştı ve gözleri kızarmıştı,ayrıca göz altları çökmüştü,geldiklerinden beri ağlıyor olmalıydı.''İyi misin ?'' diye sordum.

''Hayır!''diye aksi bir cevap verdi.Ne bekliyordum ki ?  

''Bak ben gerçekten özür di-''

''Özür dilemeyi kes artık.''diye lafımı böldü.

''Ne yapmamı istiyorsun peki ? ''diye karşılık verdim.

''Hiçbir şey.''

Onun bu sözlerinin ardından aramıza derin bir sessizlik girdi.Onu böyle görmek istemiyorum,böyle bitkin,yorgun..o bunu hak etmiyor.

Tek isteğim onu korumak,belaları ondan uzak tutmak ve onun üzülmemesini sağlamaktı ama bunu yapamıyorum.Onu en çok ben üzüyorum.O,herşeye rağmen,benim bir canavar olduğumu bilmesine rağmen bana aşık oldu.Beni sevdi.Bende onu seviyorum,hemde çok fazla ama... varlığım ona zarar veriyor.Mutsuzlukla lanetlenmişim ben herhalde.Yine her şeyi berbat ediyorum.

Benim varlığım,benim vampir olmam onu üzüyor ve ben bunu engelleyemiyorum.Ondan uzak kalamıyorum..

Biliyorum,şimdiye kadar hiç iyi bir insan olmadım,hep kötülükler yaptım,sebepsiz yere insanlara zarar verdim her türlü pisliğe bulaştım neredeyse ve tüm bunlardan dolayı biliyorum,onu hak etmiyorum.Onun sevgisini hak etmiyorum ama istiyorum.Beni sevsin istiyorum,üzülmesin istiyorum birlkte mutlu olalım ve masalımız mutlu sonla bitsin,sonsuza kadar mutlu mesut yaşalım istiyorum.Çok mu şey istiyorum ?

''Keşke her şey çok daha farklı olabilseydi.''dedim,tepki vermeyince devam ettim.''Keşke insan olsaydım ve seninle çok daha farklı bir şekilde tanışsaydık.Birlikte sinamaya gitseydik,sokaklarda el ele yürüseydik,hatta evlenseydik.''dedim ve tepkisini kontrol etmek için yüzüne baktım.Dudaklarında hafif bir sırıtış belirince devam ettim.

''Ben işten eve erken gelseydim ve sen gelmeden önce hızlıca yemek hazırlamaya çalışsaydım,sen eve çocuklarla birlikte geldiğinde onlar bağırıp, çığırıp, kahkahalarla evin içinde koşuştursalardı.Sen yanıma gelip dudaklarıma bir öpücuk koyarken bunu görseler ve gözlerini kapatım çığlık atsalar.Biz de onların bu hallerine bakıp kahkahalara boğulsak...''beni dinledikçe sırıtışını gizleyemiyordu,bir süre öylece tavana baktı.Bende onun yüzüne bir gülümseme yerleştirebilmekten mutlu bir şekilde onu izledim.

''Ne var biliyor musun ?'' diye sordu.''Anlattığın şeyler kulağa çok hoş gelsede..her şeyin farklı olmasını istemezdim.''dedi.''Bazen tüm bu yaşadıklarımız çok fazla geliyor,kaldıramayacağımı sanıyorum,tüm ipleri elimden bırakmak istiyorum,böyle bir hayatım olmasından nefret ettiğimi söylüyorum ama düşünüce...sanırım şu an ki hayatımı başkasıyla değiştirmek istemezdim.''kısa bir duraksamadan sonra devam etti.''Seni sevmek bana çok acı veriyor,yıpratıyor ama bunlar beni,seni sevmekten vazgeçiremiyor ,Harry.''

********************************************************

Hey ! :D

Yen bölümü nasıl buldunuz ? Bir okuyucumun isteği üzerine bu bölümü Harry'nin ağzından yazdım.Anca bu kadar oldu.

Umarım beğenirsiniz vee eminim ki aksiyonu özlemişsinizdir.Aradığınız aksiyon geri gelecek ! :D

Love you <33 :D :*

☯♥ Dark -Harry Styles-Where stories live. Discover now