Green Eyes.

4.5K 245 9
                                    

ÖNEMLİ = Oy sayısı +8 olmadan bölüm yayınlamayacağım. 8 uğurlu sayımdır da :D

-İyi okumalar :)

..........................................................

okuldan çıktıktan sonra evime gelmiştim.Biraz kitap okuyup bir kaç tane de test çözdüm.Öğlen yemeğinden beri aklımda o gözler vardı.Kızgın,yeşil gözler. Gözleri o kadar güzeldi ki..Niye bana bakıyordu ? Niye bana kızgın bakıyordu ? Onda tanıdık gelen çok tuhaf bir şeyler vardı.

Onu düşünmemeye çalışıp ayağa kalktım tam odama gidicektim ki kapı çaldı.Adımlarımı kapıya yönlendirip kapıyı açtığımda iki kişi çığlıklarla üzerime atladı.Emily ve Monica..Bunlar nasıl bu kadar enerjik olabiliyorlar ?

İkiside benden ayrıldıklarında Monica açık olan kapıyı kapatırken Emily beni merdivenlere doğru itekliyordu.Onu durdurup ''Heyy ! Neler oluyor ? Ne bu acele ?'' diye sordum meraklı ifademle.Emily gözlerini devirdi ve ''Bi kerede bir şeyi sorgulama be kızım.'' dediğinde Monica kıkırdadı ve ''Partiye gidiyoruz !'' diye bağırdı neşeyle.Emily beni itekleyerek odama götürürken ben ''Ne partisi ?'' ''Kimin partisi ?'' ''Ne gerek var ? Orada ne yapacağız ?'' tarzı şeyler zırvalıyrdum peki beni umursuyorlar mıydı ? Hayır .

En sonunda odama geldimizde Emily elindeki poşetten bir elbise çıkardı onuda yatağıma serdi.Sonra neşeli bir şekilde ''Alice,'' dedi parmağıyla siyah elbiseyi işaret ederken ''Bu senin.'' diye devam etti.

O bunu söyleyince ben de onların üstündeki elbiseleri fark ettim.Emily'nin üstündeki beyazdı Monica'nın üstündeki ise lacivert.İkiside çok güzeldi. İkisinin de üzerinde ceket vardı.

Ben ise hala saf saf bakıyordum.''Kızım ya kimin partisiymiş ? Nasıl br partiymiş.Öyle her partiye gidilir mi ?'' diye sorularımı sıraladığımda ikisi de gözlerini devirdi.''Boşversene.Parti işte.Git,ye,iç eğlen.'' dedi Emily.Hemen kaşlarımı çattım.''Ya parti yalansa ve sadece bize duyurulmuşsa ? Ya oraya gittiğimizde parti var diyen kişi arkadaşlarını da çağırmışsa ve biz geldiğimizde üzerimize atlarlarsa ? Ya bize teca-'' Monica lafımı kesip ''Kızım güven artık insanlara.Herkes kotü değildir.Aş şu güven problemini.'' dedi yakınırca.

Güvensizlik.Güvenmeyi bilmiyorsun.diye bir düşünce yankılandı kafamda.Bu düşünce sanki çook uzaklardan gelir gibiydi.

''Of iyi be.'' dediğimde ikisi de yüzlerine bir sırıtma yerleştirdi.''Hadi bakalım !''dedi Emily neşeyle ve elime siyah elbiseyi tutuşturup ''Giy şunu.'' dedi.Elbiseyi kendimden uzaklaştırıp incelemeye başladım.Bu elbise çok...kısaydı ? Tamam şort falan giyerdim ama elbisede kısa iyi olmuyor.Firikik vermemek için sürekli dikkat etmek gerekiyor.

''Ben bunla donarım.'' dedim sızlanarak.Ne var ? Hava soğuktu.Ayrıca gece daha da soğuk oluyordu.Monica 'bıktım' dercesine bir nefes bıraktı.Emily bana yaklaşmaya başladı ve kazağımı tutup çıkarmaya başlayınca ellerim istemsiz olarak onları durdurmaya gitti.''Giyiyor musun? Ben mi giydireyim ?'' diye sorunca ''Tamam tamam.'' dedim pes ederek.Emily ile baş edemezsiniz.Enin de sonunda pes edersiniz.

*********************

Elbisem göğüslerimi oldukça büyük göstermişti zaten bedenimi de sardığından olmayan fiziğimi çok belli ediyordu.

Kızlarla parti yapılan eve geleli henüz sadece beş dakika olmuştu.Bir kenarda,ayakta beklerken arkamdan biri adımı seslendi ''Alice.'' Başımı çevirip baktığımda bu kişinin yemekhanede çarptığım kişi olduğunu gördüm.Dante... Yanımıza gelince gülümsedi bende ona gülümsedim.Emily ve Monica'ya dönüp başıyla selam verdi ''Merhaba hanımlar.'' dedi gülümseyerek.

☯♥ Dark -Harry Styles-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin