14. BÖLÜM "EKSİK"

27.4K 1.8K 116
                                    

SÜPRİİİİİİİZZ

Evet canım okuyucularım bugün salı değil biliyorum hikayenin ikibuçuk gün boyunca Genel Kurgu katagorisinde 10. sıraya yükselmesi ve okunma sayısının her geçen gün artması sebebiyle dün bitirdiğim bölümü biraz erken vermeye karar verdim. Lütfen oy vermeyi unutmayalım bu durum beni fazlasıyla üzüyor. BİRAZ EMEĞE SAYGI dersem bozulurmusunuz?

medyada Narin'imize ait bir gif ve yine bu bölümü yazarken tekrar tekrar dinlediğim bir türkü var. Bilhassa bölümü okurken videoyu açıp şarkı eşliğinde dinlemenizi öneririm. Sözleri bölümle öyle alakalı ki, özellikle Devran'ın duygularını birebir yansıtıyor diyebilirim.

Ve diğer konu ilk defa bu bölüm ve hikayeye özel bir kaç mısradan oluşan bir şiirde yazdım. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın lütfen.

Ve bu bölümün ithafı Kapak tasarımınıda yapan Sultan dg arkadaşıma kendisine çok teşekkür ediyorum.

İyi okumalar :) ( BU YAZILARI ES GEÇMEYELİM LÜTFEN. OKUNMASI İÇİN YAZIYORUM DİKKATE ALIRSANIZ ŞAYET BENİ ÇOOOK MUTLU EDERSİNİZ )

&&&&&&&&&&&&

İçimde bir boşluk var. Yeri doldurulmaz,

Bir şeyler eksik, bir şeyler fazla yüreğimde.

Adı yok. Sessizce süzülen bir rüzgar var sadece,

Geride bıraktığı enkazı görmeden talan eden bir kasırga belki...

Adı... Devran?..

---

Yaralı ruhumun mahzun gülü,

Gözlerine ömrümü feda ettiğim.

Can çekişlerimin sessiz soluğu

Yüreğimin sessiz çığlığı

Adı... Narin?..

1999 MUĞLA, YATAĞAN

"Zarife kim?"

Narin'in bu soruyu sormasının üstünden üç gün geçmişti. Koskoca üç gün ama Devran'ın ağzını bıçak açmamıştı. Narin sorduktan bir müddet sonra Devran önce çok şaşırmış ve sonrasında kaşları çatık olarak bakmıştı Narin'e. Sonrasında olanlar ise Narin'in hatırlamak istemeyeceği türdendi. Çünkü Devran ona dönüp "Merak etme Narin! Benimle ilgili hiç bir şeyi merak etme, sorgulama! düşünme! hissetme! hayatım sadece ve sadece beni ilgilendirir" demiş ve ardında nasıl bir enkaz bıraktığını düşünmeden oturduğu sandalyeden bir hışımla kalkıp gitmişti. Narin kendini o kadar kötü, yalnız ve dışlanmış hissetmişti ki, göz pınarları dolmuş, yaşlar akmak için adeta savaş veriyor ama Narin ağlamamak için kendini zorluyordu. Ne ummuştu bilmiyordu belki kardeşim, sevgilim hatta karım bile demesini düşünmüştü yada hiç bir şey demeden yine her zaman yaptığı gibi sessizliğine bürünürdü ama bu cevabı beklemiyordu. İçindeki can kırıkları kalbine batıyor ve canını yakıyordu. Niye bu kadar kırılmıştı bilmiyordu ama Devran'a farkında olmadan bağlanmış, güvenmişti. Aşk nedir bilmezdi, Harun'uda hiç sevmemişti zaten sevememişti katlanmıştı sadece. Neydi Devran'a karşı hissetikleri bir adı varmıydı onuda bilmiyordu Narin. Üç gündür hala aynı evde kalıyor aynı havayı teneffüs ediyor, aynı masada yemek yeyip, sabah beraber çıkıp, akşam yine beraber dönüyorlardı. Ama! eskisi gibi değildi herşey. Eksikti, Narin'in içinde nadide camdan bir vazo kırılmış ve parçaları ortalığa saçılmıştı.

KAÇAK✔FİNAL Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin