Kapitola VII. - šnorchlování part II.

20 1 0
                                    

Kapitola šnorchlovaní z pohledu Maii.
"Dobré ráno, lásko" pozdravil mě Noah a dal pusu na čelo. "Dobré" pusu jsem mu vrátila, ale tentokrat na pusu a začalo jak jinak než naše vášnivé líbání. Po asi hodinovém mazlení, jsme se oba zvedli z postele a pokračovali do společné sprchy. Tam jsme se oba vzájemně omyli a naše další krůčky směřovaly na terasu. "Ahoj, ty jo kde pak máme Willa?" zeptala jsem se již sedícího Luka u stolu. "Šel běhat s Noelani" odpověděl mi Luke. " Oke a co je dneska k snidani?" "Můžeš si dát třeba mě, puso." odpověděl mi Noah a šibalsky se usmál. "Ježíš marja, vy běžte si to dělat a říkat do vašeho pokoje" řekl znechuceně Luke. Jeho komentáři jsem se musela vduchu zasmát protože on tady byl vždycky ten kdo měl nevhodný poznámky a teď to tady pánovi vadí hmm.

Po snidani jsme s Noahem ještě chvíli lenosili v posteli a pak jsme se začali připravovat na takový menší výlet, který nás dnes čekal. Vzala jsem si na sebe své černobílé plavky, popadla brýle, šnorchl a šla si sednout do auta. Samozřejmě dopředu k Noahovi. Za chvilku dorazil už zbalený Luke a Will, který se mezitím vrátil z ranního běhání.Poté jsme vyrazili pro Noe. Během cesty mi samozřejmě přistála Noahova ruka na klíně ale tak co jiného čekat. Zastavili jsme před Noelaniným domem presne v půl 10, v hodinu na které jsme byli domluveni. Ale to by to nebyla Noe že? Všude pozdě. Po asi dalších 15 minutách strávených v autě na parném slunci se Noah nastval a začal zběsile troubit. Za chvíli konečně vyletěla udýchaná Noe ze dveří. "Ahoj všichni" řekla vyčerpaně Noelani. "Ahoj" pozdravili jsme jí na oplátku. Nakonec si Noe sedla do zádu k Willovi a Lukovi.

Asi po 10 minutách cesty jsme dorazili do Shark's cove. Vzala jsem si na sebe brýle, šnorchl a ploutve. V tom mě ruka Noaha začala tahat do vody, já ale při mém štěstí zrovna zakopla o lávový kamen a spadla přímo na jeho hruť. Oba jsme se začali smat a já mu dala pusu. On mi začal pusinky vracet a já zas je mu, takhle jsme pokračovali ještě asi 5 minut a pak šli konečně snorchlovat.

 On mi začal pusinky vracet a já zas je mu, takhle jsme pokračovali ještě asi 5 minut a pak šli konečně snorchlovat

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Bylo to tam naprosto úžasný. S Noahem jsme na sebe pořad dělali různý ksichty a smáli se na sebe.

V srdci vlnyDove le storie prendono vita. Scoprilo ora