vol. 31 ✗ back to blue side

1.4K 199 380
                                    

medya; peter gabriel -my body is a cage

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

medya; peter gabriel -
my body is a cage

&

❝seni sevmeye bıçaklarla
ve ızdırapla geldim.❞

ー kim taehyung

uyarı; bu bölüm anksiyeteyi tetikleyici şiddet unsurları içermektedir. bunun sorumluluğunu alarak okumaya devam etmeniz rica edilir.

┈┈┈┈

taehyung, sefil denecek kadar küçük olan eve adımını attığı anda havadaki alışkın olduğu o kokuyu fark etmişti. evin her karesi kısa bir süre içinde bir şekilde jimin gibi kokmayı kusursuzca başarmıştı. kokuyu derince içine çekti ve gözleri hafifçe kapandı. kapının önünde öylece donmuş olan gencin varlığının hala orada olduğunu hissedebiliyordu. bu yüzden evin ortasına kadar yürümeden önce topukları üstünde geriye dönmüş, kapıya uzanıp, tek ittirişte kapatmış ve kilidi iki kere çevirmişti.

jimin, anahtarın içeride her dönüşünde çıkardığı çat sesiyle irkilmişti. kafası eğikti ve bakışları donuktu. taehyung, anahtarı kapıdan çekip cebine attığında jimin'in omzuna sürtünerek yanından geçip gitmişti. 

taehyung, kenara öylece atılmış koltuklardan birine geçip bacak bacak üstüne attığında gözlerini ayakta duran gence dikmişti. onun yaklaşık iki buçuk dakika sonra kafasını yavaşça kaldırıp kendisine bakacağını ve, ya ağlamaya başlayacağını ya da yanına doğru ufak, çekingen adımlar atacağını tahmin edebiliyordu.

 onun yaklaşık iki buçuk dakika sonra kafasını yavaşça kaldırıp kendisine bakacağını ve, ya ağlamaya başlayacağını ya da yanına doğru ufak, çekingen adımlar atacağını tahmin edebiliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

öyle de olmuştu. çok geçmeden jimin, iki yanında sıkmış olduğu ufak yumruklarıyla kafasını kaldırmıştı, fakat bu sefer ağlamıyordu. aksine alt dudağını sertçe ısırmış, kendini gözyaşlarını etrafa saçmaktan alıkoymak için, tüm gücünü kullanıyordu.

ikilinin bakışları yarıyolda kesişti. jimin, omuzları düşük bir şekilde koltukların yakınına yavaşça yürüdü. taehyung'la aralarında yaklaşık iki metrelik bir mesafe vardı ki esmer olan, bacak bacak üstüne attığı için havada kalmış olan sol ayağına geçirdiği deri, gucci mokasen ayakkabısını birkaç kere salladı. 

mind-wrecker | vminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin