vol. 12 ✗ forbidden fruit

2K 286 293
                                    

&

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

&

beni uyutulmuş bir zihin ile dinle. benim bir şeytan olduğumu düşünüyor olabilirsin ama bebeğim, ben daha yeni gözlerimi açıyorum.

— kim taehyung

┈┈┈┈

kim namjoon'un gözlerinde garip şeyler vardı. onlar normal bir çift kahverengi göz değildi; jimin, yemek masasını hazırlayan adamın gözlerini dikkatle izliyordu. içinde sanki anlatılmayan bazı şeyler gizliydi. jimin, kendini bu gizemin içine atlarken bulmuştu.

"dalgın görünüyorsun, jimin." taehyung'un, içini kıpır kıpır yapan kalın sesini işittiğinde gözlerini nihayetinde namjoon'dan ayırıp taehyung'a dönmüştü. "yaşadığın talihsiz olayı duydum, nasılsın? canın yanıyor mu?"

kim taehyung, iki kişilik uzun masada park jimin'in tam karşısında oturuyordu. yumuşacık bir kumaşla dikilmiş olan gömleğinin kollarını, namjoon geriye iki kere katlamış ve yakasına ipekten yapılma bir mendili düzgünce sıkıştırmıştı. bu bir an için jimin'in namjoon'a üzülmesini sağlamıştı çünkü kim namjoon, gerçekten de taehyung'un her şeyiyle ilgileniyordu.

 bu bir an için jimin'in namjoon'a üzülmesini sağlamıştı çünkü kim namjoon, gerçekten de taehyung'un her şeyiyle ilgileniyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

taehyung, yüzüklerle dolu olan sağ elini çenesinin altına yerleştirmişti, diğer elinde ise bir kadeh kırmızı şarap vardı. jimin'e yoğun bir şekilde bakıyordu. içinde bulunduğu an jimin'e tanıştıkları ilk günü hatırlatmıştı. gözlerini tam olarak taehyung'unkilere dikmekte hala pek de iyi sayıldığı söylenemezdi bu yüzden bakışları taehyung'un yüzündeki başka bir yere odaklanmıştı. yanağındaki velli belirsiz görülen soluk yara izine.

"iyiyim." dedi jimin gülümseyerek. ayaklarındaki sızı namjoon'un sürdüğü solüsyonla beraber geçmişti fakat hala üzerine basmakta zorlanıyordu. içinden tekerlekli sandalyeye şükürlerini sundu. "sadece üzerine basınca biraz acıyor, onun dışında iyileşecek gibi görünüyor."

taehyung, onun her kelimesini ilgiyle dinlemiş, şarabından bir yudum almıştı. bu sırada namjoon, önüne bezelye ve patates püresiyle zenginleştirilmiş büyük bir dilim bifteğin üzerinde bulunduğu tabağı önüne koymuştu. aynı şeyi jimin'e de yaptığında jimin, teşekkür etmek için kafasını esmere çevirmişti ki namjoon, onun dizinin üzerinde öylece duran ufak elini masanın altından sıkıca kavramıştı. şaşkınlıkla ona baktığında ise namjoon'un sessizce dudaklarını oynatışını görmüştü.

mind-wrecker | vminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin