Miláčku nestyd se <33

143 11 0
                                    

Ok nádech výdech nádech výdech! Šla jsem a upřímě na to jak většinou nebývám stydlivá tak ted jsem byla. " Miláčku nestyd se, s tou tvojí dokonalou postavou " řekl a já se na něj podívala. No Marinová samozřejmě.Když jsem se nedívala na cestu zakopla jsem o nějakej blbej drát a kur*a.Ležela jsem tam jako mrtvola nahá. Hmm tak ted bych se propadla do země.

Z pohledu Justina:

Spadla. Upřímně? Tlumil jsem smích :DD Má tak sexy postavu ... Šel jsem za ní,ležela nahá na zemi a bylo vidět,že se opravdu stydí , ikdyž nemá za co. Vzal jsem ji do náruče a položil jsem ji na postel chtěla něco řít,ale já jsem ji políbil a pak jsem se vydal do šatny. Vzal jsem jí moje triko a nějaký kalhotky. Ptáte se kde jsem je vzal? Moje sestra , která je momentálně na měsíc v Anglii my jich tady pár dala. Víte co pro případ:D Přišel jsem k ní oblíkl jsem ji a dal jsem jí pusu na čelo. Lehl jsem si k ní a ona se ke mě otočila a otočila si mě zády. Začala mě škrabat,masírovat,psát nějaké věty na záda a hladit. Takovou holku by chtěl každej. Z toho jsem nějak usl, ještě jsem slyšel jak říká miluji tě a pak už jsem byl v říší snů. 

Pohled 3 osoby : 

Týdny plynuly a ona byla čím dál tím  víc štastná. Milovali se byly nejštastnější pod sluncem. Kristie se stala její nejlepší kámarádkou. On měl tu nejúžasnější přítelkyni na světě. S Tobym jsou jako bratři. Přestal se bavit s Peetrem, se Sarah a celkově si ze života odstranil negativní lidi. Toby ji miluje , ale ví,že je štastná a toho těší. 

31.11.2010


Z pohledu Nicol :

Zítra je první adventní neděle a co myslíte? Myslíte si,že jsou moji milovaní rodiče doma? Ne nejsou! Hodlám zítřek strávit s Jussem. Ted je Juss s Tobym šli hrát fotbal nebo co. Za hodinu tam mám společně s Kristie přijet. Sedím na gauči a slyším zvonek. Neochotně , ale přece jdu otevřít. Kristie mi skočila kolem krku.Jak já ji miluji! " Co pak se stalo broučku,že jsi tak veselá? " zeptala jsem se."No to mi neuvěříš jdu si tak po ulici a na proti mě jde fakt rajcovní kluk. No a já měla sluchátka a nevnímala jsem no a samozřejmě jsem zakopla. Kdo by to nečekal že? A ten kluk mě chytil pak mi dal číslo a řekl,že se mám co nejdřív ozvat" řekla a já ji hned obejmula. Víte ona mi fakt závídí vztah,že si někdy bojím , aby mi ho nepřebrala! :D " Tak tomu musíš! " řekla jsem a zasmála jsem se.

Asi za 20 min jsem se rozhodla jít nachystat. Nejprve jsem si šla s pomocí Kristie vybrat oblečení.Vybrala jsme si ryflové kratasy s trošku vyším pasem, šedý tričko-svetr , černé nadkolenky , černé vansky a černou kabelku.(odkaz media) Pak jsem šla do koupelny kolik je? 13:35. Tak to sprchu nedám. Šla jsem si teda nažehlit vlasy . Dala jsem si je do culíku . Lehce jsem se namalovala , trošku make up , řasenka , málá linka a balzám na rty. Jsem hotová. Vyšla jsem z koupelny a šla dolů kde Kriss zaujatě sledovala" Marley a já "  a jáji to jako dobrá kámoška vypla".Co děláš? Zrovna se stěhujou!" řekla já jsem se zasmála " Dělej za 10 min tam máme být!  Musíme je povzbudit! " řekla jsem a ona si šla dát boty já si do kabelky dala vodu,mobil,klíče od baráku,peněženku a balzám na rty a vyšli jsme! 

Další je tady :) No lidi momentálně nemám moc k dispozici notebook, takže nevim jak budu psát,ale mám další 3 části předepsaný. takže snad to bude ok! Mějte se krásně!

Love ya <33

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat