Musím vám něco říct!

58 8 0
                                    



O dva měsíce později :

Uběhly dva měsíce od té noci.S Justinem se ignorujeme,ale nedávno mi napsal,že mě miluje.Poslední dobou mi nějak není dobře,zvracím,je mi blbě a přibrala jsem.Možná je to stresem.Natali to má teďka jak na houpačce někdy to vypadá,že se co nevidět postaví na nohy,potom zas,že je všechno ztracený.

Teďka sedím na gauči a koukám na televizi.Najednou někdo zaklepal a přišel ke mě.Podívala jsem se na tu osobu. "Ahoj Kristie" usmála jsem se na ni "Ahoj,mám nápad" řekla a já se zasmála "Ty a ty tvoje nápady" řekla jsem se smíchem "Hele nech mě,ten nápad byl takovej,že by jsme dneska udělali piknik,jen my dvě jako za starých časů" řekla a já se usmála.Milovala jsem ty časy,kdy Kristie ještě nebyla s Jasonem,byly to časy,kdy jsem byla s Justinem šťastná a my jsme si s Kristie každou neděli udělali piknik na našem tajném místě. "Samozřejmě,pojď půjdeme nakoupit a" chtěla jsem to doříct,ale najednou se mi udělalo blbě,tak jsem rychle vyběhla na záchod a vyzvracela jsem svoji snídani.Zachvilku za mnou přišla Kristie a opřela se o rám dveří.Otočial jsem se na ni a nadzvedla obočí. "Nedělej,že nevíš čím to je" řekla přísně a já protočila očima.Zvedla jsem spláchla jsem záchod a vypláchla si pusu.Kristie ke mě pomalu přišla a vyhrnula mi tričko.Otočial mě z profilu k zrcadlu a já jsem radši zklopila pohled. "Nevidíš tohle?" Řekla a ukázala na moje trošku vyboulené bříško."Ne ne ne" šeptla jsem "Ale ano Nicol a ty to víš" řekla a já si stáhla tričko. "Není to možný vždyť jsem naposledy spala s-" nedořekla jsem,protože se mi zastavil dech "S Justinem" dopověděla jsem. "Nicol ve své koupelně mám test hned jsem zpátky" řekla a odběhla.Pomalu mi začaly téct slzy.Nevím jestli jsou to slzy štěstí nebo smutku. "Tady" přiběhla do pokoje Kristie a já se na ni nejistě podívala.

"Mám se na to podívat já nebo ty?" Zeptala se mě Kristie. "Já sama" řekla jsem a z umyvadla si vzala hotovej test.Podívala jsem se na test a v tu chvíli se mi zatavil čas.Pustial jsem test na zem a podlomili se mi kolena.Chytla jsem histerický záchvat breku a nemohla jsem přestat.Absolutně jsem nevnímala okolí,takže jsem ani nepostřehla,že Kristie ten test držela v ruce.Obejmula mě a snažila se mě uklidnit. "Všechno se děje kvůli něčemu" šeptla a já přikývla.Tohle je moje životní moto!"Kristie potřebuju být sama,pokud by to šlo nikomu to neříkej musím si promyslet co chci a jak to bude" řekla jsem a ona přikývla a odešla.Chvíli jsem ještě seděla a nechala slzy téct po mé tváři.Potom jsem si šla lehnout a přemýšlela jsem.Jsem tak mladá,život mám teprve před sebou,ale nemůžu zabít nevinné dítě.Doufala jsem,že moje trápení okolo Justina skončí a ono najednou tohle.Stoprocentně mu to zatím říkat nebudu a rodině?To vůbec nevím.Jedinej komu to chci říct je Jason.Vždycky mi se vším pomohl a prostě potřebuju jeho objetí!Vzala jsem telefon a napsala Kristie ať za mnou pošle Jasona.Jsem líná já vím,ale jsem těhotná.Musím uznat,že nad touhle myšlenkou jsem se zasmála.Jason za mnou přišel z nechápavým výrazem "Sedni si" řekla jsem a ukázala na druhou půlku postele než jsem seděla já.On si sedl a já spustila "Jasone vím,že to co se teď dovíš bude šok,ale potřebuji tvoji pomoc" řekla jsem a on jen přikývl "Zkrátka jsem s Justinem těhotná" řekla jsem a on zkameněl. "Pojď ke mě" roztáhl svoji náruč a já se k němu s radostí přitulila."Chci ti říct,že to nebude lehký,ale já ti pomůžu slibuju" řekl a já přivřela oči "Víš nevím jestli si to dítě chci nechat" řekla jsem a on se mi podíval do očí "Mysli jak chceš,ale ono tě miluje už teď" řekl a potom odešel.Nechal mě tam sedět samotnou s hlavou plnou myšlenek.Tentokrát si mi úplně neporadil Jasone!

Už je to pár dní co jsem se dozvěděla,že budu za pár měsíců jak balón a zatím to ví jen Jason a Kristie.Dneska jsem k nám pozvala Tobyho a domluvila ať jsou rodiče doma.Dneska se jim to chystám říct.

Když jsem se vrátila ze školy,tak jsem si dala prášek proti stresu a šla do obyváku,kde už všichni byli "To co vám teďka řeknu bude asi něco jinýho než jste čekali" řekla jsem a nadechla jsem se. "Jsem těhotná,podle všeho s J-justinem" řekla jsem a nakonci se zakoktala.Všichni na mě vykulili oči a otec se zvedl a odešel z baráku.Nezapoměl prásknout dveřmama.Jenom jsem zavřela oči a nechala slzy téct.Toby se zvedl a šel si nejspíš sednout na zahradu,mamka se zvedla a obejmula mě "Sice jsem nečekala,že už ve čtyřiceti budu babička,ale to nevadí,protože babička budu" řekla a rozbrečela.Já se zasmála a ještě jednou ji objala."Co myslíš táta?" Zeptala jsem se jí když jsme se odtáhli. "Byl to pro něj šok,nejhorší pro něj asi bude si uvědomit,že už nejsi malá princezna,které pofoukával bebínka"řekla a obě dve jsme se zasmali."Měla by jsi jít za Tobym" řekla a já přikývla.Ještě jsem nám obou šla udělat kakao - je to náš nápoj,naše tradice je,že si klidně v jednu ráno napíšeme,oba dva si do termosky uděláme kakao a buď se jdeme pocházet po městě nebo jsi jdeme sednout k nim na střechu.Vzala jsem dva hrnky a vydala se na zahradu.U našeho stolu seděl Toby a kouřil.Jak já nenávidím když to dělá!!!Sedla jsem si k němu a před něho dala kakao.Podíval se na kakao a pousmál se.Potom se opět otočil k zahradě a na mě se ani nepodíval "Nic neřekneš?" Zeptala jsem se.Poprvé se ke mě otočil a podíval se mi do očí "Co?Co bycg ti měl říkat Nicol?" Řekl rázně "Já nevím,tvůj názor" šeptla jsem "Můj názor?Je to tvůj život Nicol,víš možná se těším až ten malej nebo ta malá budou pobíhat a říkat mi strejdo,se vším ti pomůžu a slibuju,že se o vás postarám" řekl a já se usmála. "Děkuju za takovýho kamaráda jako jsi ty" řekla jsem a on se usmál "Kdo to všechno ví?" Zeptal se když si upil horkýho kakaa. "Kristie,Jason,ty,rodiče a to je asi všechno" řekla jsem a on vykulil oči "Justin to neví?!" Zeptal se "Ne a zatím se do ani nedozví,dokud to nebude poznat,tak mu to rozhodně NIKDO neřekne" řekla jsem a on přikývl "Austin?" Nadzedl obočí "Nevím od toho co se na mě na ten ples vykašlal jsem se s ním nekontaktovala" řekla jsem a dál to nechtěla rozebírat.Asi další dvě hodiny jsme si povídali,smáli se a nic neřešili.Konečně ho mám zpátky,vím,že jsem na něj v poslední době kašlala a i on na mě,ale mám ho zpátky a jen tak se ho nevzdám!!!

Když Austin odešel rozhodla jsem se se jít vysprchovat a potom jít spát.Když jsem se vysprchovala a oblékla do pižama a šla si ještě do kuchyně udělat zelenej čaj - bez kterýho se mi špatně usíná - ale v kuchyni narazila na tátu.Opřel se o rám dveří a pozoroval mě jak si dělám čaj.Asi po 5 minutách ticha jsem se na něho otočila "Seš hodně naštvanej?" Zeptala jsem se a on se pousmál "Nejsem naštvaný,jen si nedokážu zvyknout na to,že už si začínáš budovat vlastní život a co nevidět budeš z domu pryč" řekl a já ho šla obejmout "Slibuju,že až se to jednou stane budu se vracet jak nejčastěji to půjde!" Řekla jsem když jsme se od sebe odtáhli. "Tak a teď jdi spát zítra máš školu mamčo" řekl táta a zasmál se "Fajn aspoň máš proč si země dělat srandu dědo" řekla jsem a chytla záchvat smíchu "Fajn 1:1" řekl táta a já se smíchem odešla.Spokojená jsem si lehla do postele a vzbudil mě až můj přeplněný žaludek,který musel ven.A to jsem podle všeho těhotná jen dva měsíce co budu dělat za dalších 6-7 měsíců?!

Takže nová část KONEČNĚ!!! Měla vyjít už v neděli,ale samozřejmě nestíhám ... Jinak se omlouvám,že je část pojemnovaná česky,ale víc mito tam dneska sedělo!Doufám,že jste si část užili :)

Love ya <33

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat