With love Austin

62 9 1
                                    

Tuhle část věnuji Kristýnce!Krásné narozky <3 Mám tě ráda <3 btw.Vím,že je máš až v pondělí :D

Z pohledu Nicol :

Je to tady!Půl roku od začátku tour ... Dneska odjíždím zpátky domů.Dneska končí moje účast na tour.Austin mi slíbil,že až bude mít koncert někde poblíž tak se staví.A až se bude dělat další tour tak opět budu choreografka.Život mi nabídl další cestu ... Můžu dělat to co mě baví!!!

"Mám vás všechny moc ráda!Jste moje rodina,doufám,že budete v tour pokračovat tak dobře jako do teď!" Řekla jsem svůj proslov a jedna neposlušná slza mi stekla po tváři.Všechny jsem obejmula a rozloučila se s nimi.Teďka zbýval Austin.Doprovodil mě až k letadlu a tam se mi podíval do očí."Princezno,neodjížděj mi prosím" šeptl se slzami v očích."Dala jsi mi pocit bezpečí,důvěry,přátelství,lásky,ale i strachu!Bojím se,že tě ztratím ... Nedokážu si bez tebe představit ani týden a co teprve půl roku?!Budu za tebou jezdit jak nejvíc to půjde ..." Nakonci už brečel."Za des min odlétáme nastupte si" přišel za námi pilot. "Hned půjdu" odpověděla jsem mu a on odešel "Miluju tě" řekl z ničeho nic Austin a políbil mě.Ne to nemůže být pravda!Rychle odešel a nechal mě tam jen tak stát.Samotnou,bez oficiálního rozloučení a s plnou hlavou otázek ... Se slzami jsem nastoupila do letadla a usadila se.

Právě jsem přijela na letiště a někde tady by mě měla čekat mamka s Jasonem.Táta a Natali si myslí,že přijedu až za měsíc ... Pomalu jsem i s kufrem přišla před letiště a tam stála mamka s Jasonem a nápisem "Milovaná kamarádka,dcera a sestra" rozběhla jsem se k nim a ihned skočila Jasonovi do náruče.Nejlepší pocit je,když cítite objetí po kterém jste tak dlouho toužili.

"Nicol,Jason,Natali večeře" zaječela mamka.Konečně se cítím doma.Kristie teďka není doma zrovna šla s kamarádkama do kina.Ona taky neví,že už jsem doma.Táta s Natali z toho byli úplně mimo ...

"Rodino jelikož tenhle rok byl pro náa v celku těžký a příjde mi,že jsme se odcizili,tak jsme společně s maminkou rozhodli,že budeme celé léto společně cestovat ... Paříž,Amsterdam,Barcelona,potom třeba i Balli a mnoho dalšího ... Zabalte si 1.července odjíždíme,samozřejmě si budete oblečení různě kupovat,ale zabalte si" dořekl táta mě,Jasonovi,Natali,Kristie a Mamce.Skočila jsem tátovi do náruče "To bude super" zaječela jsem.Poslední rok jsem z rodinou moc nestrávila a tak je tohle pro mě úžasná šance se s nimi opět sblížit.

Z pohledu třetí osoby :

V den kdy Nicol společně se svoji rodinou odjela se Justin rozhodl o ni začít znova bojovat.No nevěděl,že aspoň první dva měsíce boje budou nadálku.Nemohl tomu uvěřit,že sotva co se vrátí jede hned pryč,ale holt je to tak.

Justin celé dva měsíce strávil sám,ve smutku a bolesti,zatímco Nicol si užívala se svoji rodinou.Za tu dobu co byli jen ona a její rodina se neuvěřitelně moc sblížili a jejich rodiné pouto ještě nabralo nasíle.Jejich vztah je mnohem krásnější a silnější než kdy předtím ...

Z pohledu Justina :

A je to tady!Zítra ji uvidím ... Skončí to  dvouměsíční trápení!Konečně uvidím ty její krásné oči,konečně uvidím ten její dokonalý úsměv,konečně ji uvidím!Budu ji navždy milovat!

1.září 2013 (kdyby to bylo 2014 tak se omlouvám :D)

Z pohledu Justina :

Přijel jsem na parkoviště školy a z hluboka se nadechl.Vystoupil jsem z auta a šel za Alfredem a naší partou.Dal si s nimi chlapský pozdrav a opřel se o kapotu auta. "Tak co?Seš nervózní?" Zeptal se mě Eric. "Co myslíš?" Vyjel jsem na něj.On jen přikývl a já se podíval zpátky na parkoviště.Byla tam... Vystoupila společně s Kristie z auta a kolem ní se začali shromažďovat paparazi.Byla fakt krásná.Snažila se je od sebe odtlačit,ale oni se na ni lepili čím dál tím víc.Rozběhl jsem se k ní,svou mikinou jsem jí zakryl tvář a táhl ji do školy.Když se na mě otočila,tak zkameněla.Asi nevěděla,že ten co jí pomohl jsem byl já. "D-děkuju" řekla a sklopila pohled. "Není za co" šeptl jsem.Jen se na mě podívala a odešla.Bouchl jsem do nejbližší skříňky a nechal slzy stékat po tváři.Proč ji tak moc miluju?!

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat