Big girls don't cry

61 6 0
                                    



Z pohledu Justina :

Seděl jsem s Fredem u nás na zahradě.Ano,přesně tak s tím Fredem. Usmířili jsme se i po tom co udělal Nicol...
"Hej brácho chybí mi" řekl jsem a utřel jsem si slzy. "Mě taky,stále ji miluji i po tom všem co jsem udělal a řekl" řekl a taky měl na krajíčku. "Tak to jdem zapít do baru" řekl jsem a on přikývl.

Z pohledu třetí osoby :

Oba dva se trápili.Nicol ubíjelo když každý den na Justinovém instagramu viděla fotky s jinýma holkama.Chtěla být silná,ale není.Jediný,kdo jí drží nad vodou je Austin.Hodně se sblížili a ona mu 100% věří,stejně jako on jí.

Z pohledu Nicol :

Opět,opět nová fotka s kozatou holkou.Jinak na instagramu mě začaly sledovat ty holky,které se s Austinem fotili v té kavárně a na jejich instagramu byla ta fotka i semnou s popisem: We love Nustin <3 A od té doby co se tahle fotka dostala na internet,tak mě sledují novináři!Austinovi fanoušci nás stále spojují a na FB jsou stránky tipu : We love Nustin,Austin + Nicol = Nustin a milióny dalších ...

"Hej Austin koukej co jsem vymyslela" řekla jsem když jsme byli v tělocvičně.Ruka,noha,bum bum bum,hlava,záklon ... "Bomba" zakřičel Austin a já se usmála.

Sedíme s Austinem u mě v obyváku a oba máme zavisláckou chvilku na mobilech.Taková Wifi nebo Iphone párty.Najela jsem na instagram - opět - a šla kam jinam,než na jeho profil.Bylo tam video,video kde zpíval.Pustila jsem si ho.
(Písničku máte v médiích)

Zpíval a u toho brečel.Něco se ve mě zlomilo a já začala brečet "Princezno co se děje?" Podíval se na mě Austin a vtáhl mě do jeho objetí. "Chybí mi,tolik mi chybí" řvala jsem "Pššt" hladil mě po vlasech "Big girls don't cry" šeptl a dal mi pusu na čelo.

Když jsem se uklidnila,tak jsme se s Austinem rozhodli,že si uděláme špagety. "Austine,že mi je uděláš?" Škemrala jsem "Pro moji princeznu cokoli"usmála jsem se.Když vařil tak jsem neodolala a vyfotila jsem si ho a dala na instagram s popiskem My reason to smile :) <3 a označila ho.Hned mi tam jeho fanoušci začali psát jestli jsme spolu a takový věci.

Když Austin odešel,tak jsem se rozhodla zavolat Tobymu.Najela jsem na FaceTime a klikla na kontakt Tobyho.Chvilku to zvonilo a potom to Toby zvedl. "Kdopak to nám to volá?" Zasmál se Toby a já s ním."Toby strašně moc mi chybíš" řekla jsem "Ty mě taky,co Austin?Vypadá to,že si rozumíte" usmál se.Jsem ráda,že není naštvaný "Ano rozumíme se tady v Londýně je pro mě něco jako ty" usmál se "Jsem rád,že tam máš někoho komu můžeš věřit" přikývla jsem.Pohladila jsem obrazku,chtěla jsem se ho dotknout.Jedna neposlušná slza mi tekla po tváři "Princezno neplakej" šeptl "Chybíte mi,ty,Natali,Jason,rodiče,crew,Justin a Kristie" poslední dvě jména jsem úplně zašeptala "Nicol,Kristie je to strašně líto...Snaží se,aby ji Jason vzal zpátky" řekl "Já ji neodpustím,to co udělala mě moc ranilo!"řekla jsem rázně "Já vím,já ji taky neodpustím ..."řekl "Nemusíš brát ohledy na mě,klidně jí odpusť,ale já to nedokážu" přikývl "A co Jason? A Natali? A Juss?" Pokračovala jsem "Jason je na dně a možná příjme Kristie zpátky,Natali chybíš,ale řekla,že se pro tebe postaví na nohy a Justin?To co ti řeknu tě bude bolet" řekl a podíval se mi do "očí" ."Jen to řekni" pobídla jsem ho "Je každý den v baru,hledá tě v děvkách,snaží se zapomenout,ale nejde to!Usmířil se s Fredem,který přiznal,že tě stále miluje a oba dva hledají útěchu u mě" řekl a mě chvilku trvalo než jsem to všechno střebala. "Vzkaž Fredovi,že až budu připravená,tak mu zavolám,všechny pozdravuj,miluju vás,ahoj" rychle jsem to típla a mobilem hodila o zeď.Brečela jsem - zase!Tak moc chci být s Jussem!!!On si vybral jinou ... Tu které jsem věřila nejvíc na světě!Tu,kterou jsem brala jako sestru!Tu,která pro mě znamenala všechno!Můj bratr si ji nezaslouží ... Ale,abyh řekla pravdu právě teď bych ji tady potřebovala.Potřebovala bych její objetí,její uklidňující slova,její debilní vtípky,kterým se směje jen ona.

Flashback

Já,Kristie,Ali a Jenny jsme seděli v kavárně a popíjeli bylinkovou limonádu.
"Holky řeknu vám vtip" řekla Kristie "Ty tvoje vtipy" řekla Ali "Co bude tentokrát?" Zasmála se Jenny "No já vám ho povím" řekla Kristie "Ťuk ťuk-kdo tam?-pilot" začala se neuvěřitelně moc smát a já se k ní přidala.Ty dvě na nás koukaly jako na svatej obrázek."Ten byl dobrej" řekla jsem a s Kristie jsme si plácli

S Kristie jsme byli v nákupáku "Řeknu ti vtip jo?" Začala . "Ta tvoje sbírka "vtipných" vtipů" řekla jsem ironicky "Víš proč mají kluci jen dvě vajíčka?
-
-
-
-
"Protože ze třetího se jim vylíhl pták" řekla a začala se strašně moc smát.Ten vtip nebyl vůbec vtipnej,ale ten její smích nakazí všechny.

End of flashback

Fakt tu holku miluju!I za to co mi udělala ... (Nicol během vyprávění)

Kill me!S touhle částí nejsem vůbec spokojená...možná až ten flashback byl lepší,ale jinak?Bullshit!Už asi jen 2-3 části a Nicol už nebude vypravovat!
Celou story jsem si četla znova některé věci tam tak trošku nedávají smysl.Vím,že mě to neomlouvá,ale e to přeci jenom moje první story(až na smile for you,což se skoro nedá počítat!) Takže nějaké věci - jako například,že jsem psala,že jsou Jussovi rodiče rozvedení a pak,že od nich odešel- neberte vážně :D Až přijedu domů,tak se to nějak pokusím opravit nebo tak :D

K části :

-docela teďka válím s těma flashbackama :D

Teďka budu týden bez wifi,ale pokusím se část přidat přes data ... Ale nic neslibuju :)

Dofám,že se část aspoň trošku líbila

Love ya <33

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat