"I love you very very very much"

74 10 4
                                    

Tuhle část věnuji Natálce ... Svoji deepovou slohovku jsem už napsala na IG (Kajus_Ka_12) <3 Mám tě ráda trdlo <3

Užíjte si část :)

Z minulé části :

"Ano mami?Jsem v pořádku,ale asi dneska nedojdu domů" řekla jsem do telefonu "Kde jsi?S kým a kde jsi?" ptala se mě. "To ti říct nemůžu,jsem v pořádku a jsem štatsná ahoj" típla jsem hovor."Vážně?Mohlas na ni být milejší" koukl se na mě "Já vím" řekla jsem docela nahlas ...
Doopravdy ho miluji! A vždycky budu ..!

Z pohledu Justina :

Probudil jsem se vedle ženy,kterou miluji nejvíc na světě!Jsem štastný ... Nikdy jsem se necítil líp.Budu tu pro ni každou vteřinu každičkého dne.Půjdu za ní klidně až na konec světa.Díval jsem se na ni,je tak roztomilá,když spinká.Vyfotil jsem si ji a dal jsem si ji na tapetu mobilu,místo straaé fotky s ní.Ano,od toho co jsme se rozešli jsem ji měl na tapetě.

"Princezno vstávej" pošeptal jsem jí do ucha. "Ale noták" zašeptala "Volala ti Kristie,za hodinu s ní máš sraz" usmál jsem se.Ona se rychlostí blesku zvedla. "To už je tolik?" protřela si oči. "Jo" políbila mě. "Za co byla?" usmál jsem se. "To nemůžu jen tak dát pusu svému příteli?" nadzvedla obočí.Políbil jsem jí "Hmm líbí se mi jak to zní" znovu jsem jí políbil "Svému příteli" usmála se. "Pojd,musím jet ještě domů" usmála se. "Já něpotřebuju,osprchuju se u vás jo?" usmál jsem se a ona přikývla. "Pojedeš za Kristie se mnou?" nadzvedla obočí. "Pokud to nevadí" usmál jsem se. "Vůbec" dala mi rychlou pusu na rty a zvedla se.

Právě stojíme před Nicolininým barákem.Odemkla dveře,vyzula si boty,stejně jako já a se mnou ruku v ruce se vydala do obyváku,kde se na ni strhli všechny pohledy.Byli tam její rodiče,Fredovi rodiče,Fredo,Toby,Natali a Jason.Všichni se na mě dívali jak na svatej obrázek. "To jsem si mohl myslet,říkal jsem,že je to jen děvka" řekl Fred.Cítil jsem jak jsem začal rudnout,zatal jsem pěsti a vyběhl jsem k němu.Žduchl jsem ho tolik,že spadl na zem.I Jason a Nicolinin táta se zvedli a měli napnuté všechny svaly. "Ty o ní nebudeš říkat,že je děvka,ty zbabělče,kterej bije holky a podvádí je" zařval jsem,potom jsem mu jednu vrazil.Jednu mi stihl vrátit. "Jsi jenom namachrovanej debil,nechápu jak jsem si mohl myslet,že jsi můj brácha!Nikdy si nebyl ..." zařval jsem "Jussi dost" šeptla Nicol "Né Nicol!On si zaslouží,aby mu někdo konečně vrazil" řekl Jason a já jsem se na něj děkovně podíval.Ještě jednu jsem mu vrazil a potom jsem mu pošeptal do ucha "Už se k ní nikdy nepřibližuj" potom jsem odešel,ani jsem se neotočil.Nicol se se slzami v očích vydala na horu a já za ní.Přišli jsme do jejího pokoje,ona zamkla a obejmula mě."Pššt princezno,on ti za to nestojí" šeptal jsem a hladil jsem jí po zádech.

Zrovna se Nicol sprchuje,já sedím na její posteli a jsem na mobilu.Uslyšel jsem zaklepání na dveře "Dále" řekl jsem hlasitě.Do pokoje přišel Toby. "Kde je?" podíval se na mě "Zrovna se sprchuje" přikývl a potom nastalo ticho.Takové to nepřijemné,kdy nevíš co máš říct. "Víš,jsem rád,že je opět s tebou,nejdřív jsem si myslel,že je pro ni Fredo dobrý,ale potom ji začal ničit" řekl a mě se opět napnuly svaly. "Jen ti říkám,pokud jí ještě jednou ublížiš,už i ta poslední část,ve mě,která ti věří vymizí" přikývl jsem "Ona tě doopravdy miluje" usmál se na mě "Já ji taky" usmál jsem se na zpátek "Jen aby" řekl,ale to už z koupelny vycházela,naštěstí oblečená Nicol.

Když jsme byli oblečení,tak jsme se vydali za Kristie.Celé to odpoledne bylo fajn,jako za starých časů.Konečeně jsem v Nicoliných očí viděl tu jiskřičku,která ji už dost dlouho chyběla.

"Miluji tě strašně,strašně,strašně moc" šeptla když jsme usínali společně v náruči

Takže konečně část,jelikož tedka budu odjíždět na dovču a nemá tam bý wifi tk nevím co budu dělat.Pokusím se si části předepsat a nějak to tam přidat.Doufám,že se část líbila <33

Love ya <33

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat