Real life is back :/

70 11 2
                                    

Tuhle část bych chtěla věnovat celýmu Magicu,ale hlavně naší partě!Věřím,že v neděli všechny v Praze rozdrtíme ... Mám vás ráda a děkuju za tak úžasnou partu! <33

DRŽTE NÁM PALCE! <33


Real life is back = Realita je zpátky


Z minulé části :


"Čau Bieberko,hej je pravda,že sis našel nějakou holku?" nadzvedl obočí a já jsem se zasmál "Stejně to byla dě"ka" zasmál se se mnou a potom nějak zmizel.Šel jsem do obyváku a našel jsem co jsem hledal.Nicol,Fred,Kristie a Toby. "Zdar" pozdravil jsem je a všichni na mě hodili nechápavý pohledy až na Kristie. "Kristie pojd mi ukázat,kde je tu nějaký pití nevyznám se tu" usmál jsem se.Moc dobře jsem veděl,kde to je,jen jsem chtěl Kristie.


Už jsem toho v sobě trošku měl a přímo naproti mě stála Kristie.Přišel jsem k ní a ona se usmála.Přitiskl jsem ji na zed a začal jsem ji dravě líbat.Ano musím zapomenout na Nicol!Navždy!Kristie najednou přestala a odtlačila mě. "Promin" řekla a se slzami v očích odešla.Ano oba dva máme něco společného ... Nedokážeme Nicol ublížit!


Z pohledu Nicol :


Ještě jednou jsem se na sebe podívala do zrcadla,vzala jsem si kabelku a šla jsem dolů.Dole už byla připravená Natali,školka už jí fakt chyběla "Nicol pojedeš s náma nebo se pro tebe staví Fred?" usmála se na mě mamka. "Pojedu s váma" usmála jsem se a ona přikývla.Obula jsem si červené lodičky,protože jsem měla krásné bílé krátké šaty a červenou kabelku tak se mi k tomu dokonale hodili. "Sluší ti to" usmála se mamka "Děkuju" obejmula jsem ji.Vzala jsem Natali za ručičku,dala ji v autě do sedačky a šla jsem si sednout do předu.

"Ahoj Natali užij si to" usmála jsem se a odcházela jsem ze školky.Sedla jsem si zpátky a čekala až se mamka rozjede,ale to se nestalo. "Nicol mám na tebe otázku" usmála se a já jsem přikývla. "Pořád se na nás zlobíš kvůli tomu,že jsme se sem přestěhovali?" řekla s neklidem v očích a já jsem se zasmála. "Děláš si ze mě srandu? Já vás za to miluju! Díky vám jsem poznala tolik lidí,kteří pro mě znamenají horzně moc ..." usmála jsem se a ona si oddychla. "Milujeme tě Nicol" usmála se. "Já vás taky" obejmula mě.Už je to tak je to rok od toho dne kdy jsem poprvé viděla Justina!Nemyslela jsem si,že to tu budu tak moc milovat,ale je to pravda!Tohohle domova už se nevzdám.

Vystoupila jsem z auta a mířila si to k Fredovi. "Ahoj zlato" usmál se a políbil mě. "Ahoj" usmála jsem se.Najednou mě někdo obejmul ze zadu "Toby" usmála jsem se. "Kočko" usmál se nazpět.Otočila jsem se k němu "Dneska je trenál" řekl "Nemůžu se dočkat!" zasmáli jsme se. "Nicol" zaječela Kristie a přiběhla ke mě. "Kristie!" usmála jsem se a skočila jí do náruče.Ano neviděli jsme se den a už mi chybí!

"Nicol skoč do ředitelny pro ten papír" usmála se na mě učitelka "A rovnou vem Justina a běžte pro tu krabici sešitů" usmála se a já jsem ztuhla "D-dobře" zakoktala jsem.Pomalu jsem vyšla a Justin za mnou "To mě jako odtedka neznáš nebo co?" zasmál se "Sám jsi mi řekl,že hra teprve začíná" podívala jsem se mu do očí "Byl jsem idiot!Žárlil jsem na Freda a byl jsem strašně moc vytočený, omlouvám se" řekl a já jsem se usmála "Omluva příjmuta!" usmála jsem a on mě najednou objal. "Justine tohle já nemůžu" podívala jsem se mu do očí "Promin ... chápu" usmál se na mě.

Už jsme byli u ředitele a ted jdeme pro tu bednu ... za celou dobu už nikdo nepromluvil "Tak je zpátky realita co?" zasmál se "Už to tak bude ..." usmála jsem se. "Nicol jen ti chci říct,že u mě budeš mít vždycky místo" podíval se mi do očí a já jsem přikývla "Děkuju" řekla jsem a zalezla jsem do třídy.

"A pět,šest,sedm,osm ... noha,točka,pum pum pum,ráz,dva a tři a čtyři,bum" ječela jsem přes celej sál,aby všichni naplno makali. "Bomba!Klape nám to jako hodinky" usmála jsem se celá vyčerpaná,ostatně jako ostatní.Najednou se sálem ozval potlesk,podívala jsem se ke dveřím a stál tam pán,kterému mohlo být tak 35 v ryflích a košili. "uhm ... Dobrý den" podívala jsem se na něj "Dobrý den" řekl a já jsem se postavila. "Jsem David Smith a pracuju u taneční agentury,která zařizuje tanečníky a choreografi pro různé zpěváky" usmál se a podal mi ruku,kterou jsem příjmula "Nicol Marin choreografka a tanečnice taneční skupiny Random Group" usmála jsem se. "Někde jsem slyšel,že jste prý výborní,tak jsem se musel přijet přesvědčit" usmál se a já taky. "Takže bych pro vás měl nabídku,kterou ještě budu muset promyslet s kolegy,ale na sto procent počítejte s tím,že se vám ozvu,ted už budu muset jít,takže nashledanou" řekl a odcházel "Naschledanou,děkuju budeme s tím počítat" řekla jsem a fůrt jsem tomu nemohla uvěřit.

"Nicol" přiběhl ke mě Toby a obejmul mě. "Možná budeme tancovat u Taylor Swift nebo Miley Cyrus a možná u Madony" řekl a já jsem se zasmála.


Z pohledu Kristie :


Panebože jsem fakt hrozná!Jak jsem se mohla líbat s Justinem!Vždyt Nicol je jak moje sestra ... Rozhodla jsem se,že napíšu Justinovi na Facebook.

(+ = Kristie , - = Justin)

+ Ahoj

- Ahoj co potřebuješ?

+ Chtěla bych si promluvit o tom polibku

- Dobrej nápad,chci ti jen dopředu říct,že to co se týče nás dvou nic neznamená

+ To je dobře nechci Nicol ublížit .. už tak mám z toho výčitky

- Já taky,jsi snad jediná kdo mi zůstal - Toby se na mě vykašlal,Fredo,Nicol ... jsi jediná komu věřím nechci to zkazit

+ Justine neměla bych to říkat,ale taky ti věřím,aji za to,že jsi ublížil mé nejlepší kamarádce ti věřím ...

- Fajn takže přátelé? :))

+ Nejlepší :)

- Navždy <3

+ Děkuju Justine

- To já tobě ...

+ Hej Jussi Nicol o tom polibku neřekneme,že ne?

- Ne! A myslím si,že by bylo zatím lepší nechat i naše přátelství pro Nicol tajné

+ Souhlasím

- Domluveno :D Mám tě rád princezno moje <3

+ Já tebe <3


A v tu chvíli mi to docvaklo ... Jednou jí to vrátím!


Hihi nová část :D Achjo to mě tak bavilo psát hlavně ten konec :D Nemám co jsem napsat snad jen to at si užijete výkend!

Love ya <33

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat