Thank you <3

59 9 1
                                    




Z pohledu Nicol :

Uběhlo strašně moc dní,týdnů a měsíců od rozhovoru u Ellen.A ziptra bych se měla na tři týdny vrátit domů.Nikdo o tom neví.Prostě si tam Marinová nakráčí a řekne Ahoj jsem zpátky a všichni se budou radovat.Hmm tak to asi ne.Dneska si děláme Vánoce s Austinem.A co se týče mé práce,tak už to máme všechno i s vybranými tanečníky hotové a od ledna začíná tour.Docela se těším.

Momentálně s Austinem sedíme u něho doma na večeři."Austine mám tě vážně ráda" řekla jsem a on se usmál."Já tebe princezno" šeptl.

"Čas na dárky"řekl Austin a já se zasmála. "Fajn,ale začínám" řekla jsem a šla do předsíně,kde jsem nechala dary.Nechala jsem mu zarámvat velkou fotku nás dvou,jak se chlámeme jak blbci.Milujeme tu fotku.A k tomu jsem mu koupila mikinu s obrázkem brambory (samozřejmě nějaké pěkné namalované,né nějaké ohavné brambory) s nápisem "Brambora 4ever!" A sobě mám to stejný akorát s knedlíkem.Všechno jsem to vzala."Děkuju ti ... Za všechno" řekla jsem a předala jsem mu dar.Pomalu ho rozbaroval a když uviděl mikinu,tak se začala neuvěřitelně moc smát.Já jsem si rychle donesla tu svoji a oba jsme se tomu strašně řechtali.Oba dva jsme si ji oblíkli a vyfotili se.Austin to dal na sociální sítě a šel si rozbalit druhou část dárku.Když uviděl ten obraz tak se začal usmívat."Mám tě rád knedlíku" řekl a obejmul mě."Já tebe"usmála jsem se."Tak a teď je řada na mě!" Řekl a někam šel.Když přišel tak jsem se málem rozbrečela.Měl košík ze kterého vykuloval nádherný chlupaťoučký pejsek (média) "Omkkk" zaječela jsem a běžela k tomu pejskovi "Vím jak dlouho jsi ho chtěla" řekl a já toho pejska začala pusinkovat."Děkuju,děkuju,děkuju!" Řekla jsem a skočila mu kolem krku.

"Užíj si to princezno a na silvestra mě čekej" řekl Austin a obejmul mě.Ano je se mnou na letišti,kdyby jste se ptlai letím jeho osobním letadlem,jelikož na tom trval.A to znamená,že pejsek může letět se mnou! "Užij si Vánoce budeme si volat" řekla jsem a ještě jednou ho obejmula "Miluju tě" řekla jsem a on mi dal pusu na čelo "Já tebe" ano my si to tak říkáme,ale myslíme to z kamarádctví.

Celý let jsem přemýšlela.O tom jaký to bude až přijedu.Až mě všichni uvidí odpustí mi?že jsem jen tak odjela.Až dneska večer přiletím,tak pojedu domů.A zítra mě čeká škola!Ach ne... Musím si za necelej týden dodělat všechny testy... Potom budou Vánoce,který strávím se svoji rodinou.A celý Vánoční prázdniny taky.Určitě budu se svoji crew.A se všema.A dva dny před silvestrem za mnou přijede Austin.A společně s mojí rodinou oslavíme nový rok.A potom se vrátíme a začne tour.Bude to ještě zajímavý.Jo a kdyby jste se ptali co je se Sophie (kočička) tak tu jsem přenechala Natali.Strašně si přála vlastní kočičku a tak jsem jí ji předala.Stejně by mi jenom připomínala Justina.
"Prosím připoutejte se,budeme přistávat" řekla letuška a já se málem zbláznila.Je to tu 4 měsících se se všemi uvidím...

Vystoupila jsem z letadla a šla na letiště.Ještě jsem si šla vyzvednout kufr a potom jsem si zavolala taxík.Když dojel tak jsem nasedla a nadiktovala jsem mu adresu.

Vzala jsem klíček a odemkla jsem.Pomalu celá nervózní jsem přišla do obyváku.No málem jsem se udusila.Jason seděl vedle Kristie,držel ji za ruku a usmíval se.Všichni se na mě podívali.

Nová část ... Je strašně krátká!Já vím ... Omlouvám se za to,ale nevěděla jsem co do téhle části ještě dát.

Love ya <33

Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat