"Každý kdo se pozorně díva to vidí"

91 11 2
                                    

Možná to bude znít hloupě,ale tuhle část věnuji českému hokejovému týmu.Nepřečtou si to já to vím,ale to je jedno :D Už odmalička čekám na to až se na MS budu moct jet podívat na vlastní oči ... a pojedu ... V sobotu 2.5.2015 se mi to splní,ale to není to o čem tu chci povídat! Pamatuji si jak jsme při MS 2010 nešli do školy,prootže byl hokej ... Opravdu ten sport miluju! Takže doufám,že všem kluci rozbijou hubu a dosáhnou zlata!Věřím ve vás ...

A ještě bych tu část chtěůa věnovat svýmu kamarádovi Martnovi :D Má narozky takže všechno nejlepší a pořádně to za ty 3 dny oslavíme!

MÁTE TAM PÍSNIČKU PUSTTE SI JI! :)

Přijemné čtení všem <33

Z minulé části :

"Miluju ten nechtěnej úlet tvého otce" řekla a já jsem se na ní překvapeně podíval "Miluju tě Nicol" řekl jsem a ona mě políbila "Neměla bych,ale miluju tě" řekla a opět mě políbila.Miluju její rty ...

Milujeme mě!Stále mě miluje,ale Freda víc ... Hajzl!!!


Z pohledu Nicol :

"Ne já chci Hunger Games" jekla jsem na něj "Já Rychle a zběsile" řekl a založil si ruce na prsou "Proč nechceš Hunger games?" pohladila jsem ho po rameni "Porotože budeš slintat nad Peetou" řekl a já jsem se zasmála "Fajn tak Divergenci?" podívala jsem se na něj "Ještě lepší,tam budeš slintat nad Čtyřkou" řekl a já mě už to začalo štvát "Fajn kamarád taky rád?" podívala jsem se na něj "Ne Timberlake" řekl a oba dva jsem vybuchli smíchy.To je blbeček. "Tak něco vyber,ale né rychle a zběsile" zvedla jsem prst.Asi dalších deset minut porjížděl filmy na obrazovce "Mám to" zaječel a ten pán co byl vedle nás se na nás koukl "Ach ta láska je hloupá" řekl a zasmál "Jasně" řekla ta paní a bouchla ho do ramene a zasmála se a my taky. "Víte my spolu nechodíme" šeptla jsem "Každý kdo se pozorně dívá to vidí,milujete se navzájem" usmála jsem se na něj.Je ot pravda miluji Jusse,ale Fred ... Fred je můj přítel a miluji ho taky.Všechny myšlenky jsem radši zahnala "No dobře my jdeme spát" usmála se ta paní a já jsem přikývla "Fajn co jsi vybral?" nadzvedla jsem obočí "American sniper" řekl a asi čekal,že se naštvu,jeelikož je ten film totál pro kluky,ale já ten film miluju! "Konečně něco na čem se schodnem" usmála jsem se a nasadila jsem si sluchátka. "Vážně? To bych nečekal" řekla zasmál se "Miluju ten film" usmála jsem se na něj.On mi dal pusu na nos a řekl "Já miluju tebe" usmála jsem se a věnovala se filmu.

"Za hodinu tam máme být" šeptl mi Juss do cuha a já jsem se usmála. "Kolik je?" podívala jsem se na něj "11" usmála jsem a podívala jsem se z okna.Byla tma a nebe bylo úplně černé.Jak já miluju lítání! "Co budeme dělat?" usmála jsem se "Nevím co bude princezna chtít" usmál se. "Princezna by se chtěla tulit s princem a užívat si téhle chvíle jak jen to jde" propletla jsem si s ním prsty. "Fajn" řekl a dal si moji hlavu do jeho klínu (btw.je to drak co?:D) a začal mě hladit na oblličeji. "Proč tahle chvíle nemůže trvat věčně?" podívala jsem se na něj "Porotže ty máš přítele,já rodinu,o kterou se musím postarat"řekl a smutně se na mě podíval.

Z pohledu Justina :

Celá ta cesta bylo něco neuvěřitelného.Budu o ní bojovat dokud nebude moje!Jak to ten pán řekl,tak mi dal velkou naději,že jednou bude moje.Opět bude moje ... Ten den,kdy jsem si s ní poprvé povídal.Věděl jsem,že je jiná,že s ní se něco změní ... Změnila úplně všechno.Moje chování,moje city,můj život.

Poslední hodinu jsme si jen povídali,já jsem ji přitom hladil,škrabkal,masíroval ... probrali jsme snad úplně všchno a poprvé za ten půl rok jsem se cítil štastný.Plný života,úsměvů,smíchu,krásných slov ...

"Za 10 minut přistaneme zapněte si prosím své pásy děkuji" řekla letuška a my jsme se připoutali

"Fajn takže domy jsou tři po 8" usmál jsem se na celou partu.Víte máme 3 domy přímo na pláži.Kristie táta nám to nějak zařídil za výbornou cenu "Takže mi hlašte pokoje" usmál jsem se.Dnes jsem plný úsměvů.Může za to Nicol .... :)

"Nicol,Fred,Kristie,Toby,Lukas,Jacob,Lucy a Alison" zaječela Kristie.Fred jí to nejspíš zakázal,abych byl s nimi. Cos čekal? Že ti ji večer přivede do postele? JSEM TO ALE DEBIL :DD "Jestli cokoli řekne tak mu vrazím,idiot Fred" řekla Kristie docela nahlas.A všichni se zasmáli až na Nicol a Freda "Kristie" zavrčela Nicol.Kristie ho totálně nesnáší a ikdyž jsem Nicol zlomil srdce,tak se semnou začala bavit,protože taky Freda nenávidím a protože říká,že mě prý Nicol důrt miluje.

Celej den jsme si užili,ale nikde jsem neviděl Nicol.Fred byl celou dobu s náma a všichni ostatní taky jen né Nicol ...

Nová část :D je docela krátká a fakt o ničem,ale nebojte příští bude pořádná,taky bude pro úžasnýho člobrdu! <33Děkuji za přečtení <33

K části:

- nemám ponětí jak dlouho ta cesta může trvat,takže se opět vracím ke své oblíbené větě :D Fantazii se meze nekladou :))

Love ya <33


Christmas memories &lt;33Kde žijí příběhy. Začni objevovat