Capitolul 5 - Story time

2K 132 5
                                    

Avery

M-am trezit si am privit spre ceas. Este joi si petrecerea lui Harry va avea loc miine seara. Am facut un dus si m-am imbracat. Blugi negri cu o camasa alba. Am decis sa-mi las parul pe spate azi, apoi mi-am aplicat putina mascara. Am mincat micul dejun si plec spre scoala.

Merg spre blocul alaturat si ceva dinauntrul meu isi dorea ca Harry sa vina si sa ma conduca. Totusi asta s-a intimplat ieri, in drumul meu spre casa. Presupun ca el nu si-ar dori sa fie vazut in preajma unei persoane ca mine. Totusi m-a invitat la petrecere. Am intrat in scoala auzind o voce familiara, iar un zimbet si-a facut aparitia pe fata mea.

" Avery. " Sophia alerga spre mine zimbind. Toata lumea ne privea, ei bine, toti juniorii si seniorii deoarece imparteam holul. Intr-un colt i-am zarit pe Harry, Niall, Liam, Louis si Zayn privindu-ne, Harry avea un zimbet imprimat pe fata sa.

" Hey Sophia, care-i graba? " am chicotit cind a ajuns linga mine. S-a oprit putin reglindu-si repiratia.

" Nimic, doar trebuie sa vorbim despre stii tu cine. ' spune ea, aruncind o privire spre Harry.

" Oh, okay. Va trebui sa facem asta dupa ora deoarece incepe in citeva minute." Am mers impreuna spre clasa, avind o ora plictisitoare de matematica. Dupa ora am mers la catina, ne-am luat mincarea si am mers la masa noastra.

" Deci, spunemi despre Harry." si-a inghitit mincarea si a aprobat din cap.

" Okay, timpul pentru poveste. ' amindoua am chicotit.

" Okay, deci asta este. Harry este tipul petrecaret. El bea si fumeaza foarte mult. Si cind spun fumeaza, ma refer la ambele tipuri, tigari si droguri ( jointuri) . S-a culcat cu foarte multe fete, de virste diferite. El si mica lor gasca de prieteni dau petreceri in fiecare vinere. Aleg fete cu care se distreaza putin si luni, dupa toate cele intimplate, le umilesc in public. Au inregistrat o fata si au pus videoul pe Youtube, iar din aceasta cauza fata a trebuit sa-si schimbe scoala. Toata lumea a vazut videoclipul.De la studenti pina la profesori. " Eram in soc din cauza acestor informatii. Era oribil.

" Nu sunt doar niste birfe exagerate? " a dat negativ din cap.

" Fii atenta cu el, te poate ruina pe tine si anii tai la Wild Fox. Fii atenta. ' am aprobat amintindumi de ce mi-a spus Jake. Insa Harry m-a condus acasa si a fost foarte dragut. Am rosit la aceasta amintire.

" Ce? "

" Nimic, doar ma gindeam la ceva ce s-a intimplat ieri." ea a zimbit.

" Ce s-a intimplat ieri? " intreaba ea curiosa.

" Am mers acasa, ieri, exact dupa ce ne-am luat la revedere. L-am vazut pe Harry mergind spre masina sa, pe cind eu mergeam pe trotuarul de alaturi. A oprit masina linga mine si m-a intrebat daca poate sa ma conduca si am acceptat. " am rosit. Cit timp vorbisem despre ei, ei au si ajuns in cantina. Linga Harry era Cara si se pare ca discutau. Ambii rideau, apoi Cara s-a indreptat spre prietenii sai zimbind. Harry si ceilalti s-au asezat la masa lor. A privit spre mine si mi-a zimbit.

" A facut ce? " a spus Sophia, poate cam prea zgomotos si toata lumea ne privea. Am rosit.

" M-a condus acasa." am soptit si toti si-au reluat conversatiile.

" Doar fii atenta. Ok? "

" Si tu, Sophia. " a zimbit si a aprobat, eu incruntinduma.

" Nu sunt interesata de Harry. " a spus si a privit spre masa baietilor, in timp ce ei rideau.

" Cine este? " am zimbit.

" Liam. " am chicotit din cauza birfelor noastre.

" Ei bine, miine este petrecerea, deci poti veni la mine sa ne aranjam si toate astea. " am aprobat si am zimbit. Am mers spre clasa noastra, biologia. Dupa ore am mers acasa. Cum mergeam, am auzit pasi in spatele meu. Aceste sunete imi reaminteau de intimplari neplacute din trecut, pe care am incercat sa le alung repede. Am inceput sa merg mai repede, era ca un obicei.

Normal, pasii din spatele au inceput sa mearga mai repede, apoi am simtit pe cineva apucinduma de talie. Acea persoana m-a intors spre ea si eram pe cale sa tip, dar mi-a pus mina la gura.

" Hey, calmeaza-te! "

The Senior ( Harry Styles ) tradusaWhere stories live. Discover now