Capitolul 9- Welcoming

1.5K 104 2
                                    


Eu si Niall am dansat si doar ne-am bucurat de viata. Niciunul dintre noi nu putea dansa,deci am terminat razand si facand glume pe seama noastra, dar noua nu ne pasa. Am vazut-o pe Sophia stand in bratele lui Liam si sarutandu-se.

Niall m-a apucat de mana si am mers intr-un loc mai linistit, care era inafara casei. Ne-am asezat jos pe alee cu cateva bauturi si am avut parte de un ras pe cinste.

" Avery, nu o sa ma culc cu tine" a fost liniste pentru un moment inainte sa incep sa rad de anuntul sau.

" Este bine de stiut" am spus si amandoi am ras.

" Si nu, nu este pentru ca nu cred ca esti atractiva. Esti, si esti deasemenea si frumoasa." a spus inainte sa ia o gura din berea sa, iar eu am rosit.

" Multumesc, dar atunci de ce?" am intrebat chicotind curioasa si el a privit spre mine.

" Deoarece ai o chestie pentru Harry si cred ca si el pentru tine deasemenea. Nu incerca sa ascunzi, am vazut privirile dintre voi" a spus inainte sa chicoteasca avand o privire neclara de la alcool.

" Nu am si el nu are nici atat." am spus rosind. Gandul la mine si Harry impreuna m-a facut sa zambesc si sa ma topesc pe dinauntru.

" Desigur ca ai! Nu minti, nu o sa-i spun nimic. Totusi cred ca el te place." a spus in timp ce m-a inghiontit si amandoi am ras.

Curand am auzit o voce familiara strigand si muzica a disparut. Toata lumea a iesit afara la intrare si Harry deasemenea statea acolo. Hainele sale fiind sifonate, iar parul in toate directiile, aproape adorabil. Dar am simtit ca imi vine sa vomit cand am vazut-o pe Cara mergand langa el cu un zambet mare pe fata sa, aranjandu-si rochia si parul sau fiind deasemenea in toate partile. Statea langa Harry si si-au impreunat mainile. S-au culcat impreuna, curva.

" Deci, dupa cum stim cu totii, avem o noua fata aici." a vorbit Harry, iar inima mi-a stat in loc si stomacul mi s-a intors pe dos. Ei nu pot fi seriosi. Te rog nu faceti nimic, acest gand mi-a trecut rapid prin minte.

" Unde este?" a intrebat Harry, iar baiatul de langa mine mi-a ridicat mana si toata lumea a privit spre mine. Mi-am simtit fata luand foc.

" Vino aici sus" a spus Cara si Harry a privit-o pe ea apoi pe mine. Nu m-am miscat, dar cineva din spate m-a impins.

" Avery este noua printre noi, deci cred ca trebuie sa-i oferim bun venit" a spus Harry cu un zambet diavolesc si toata lumea a aclamat.

" Deci, Avery, ai doua alternative" a zis Harry, iar eu am luat o gura mare de aer.

" Te culci cu prietenul meu Brian sau alergi dezbracata in jurul casei" a spus si cuvintele sale mi-au facut ca aerul din corp sa dispara. Ma simteam bolnava. Am privit spre acel baiat Brian, si el deasemenea era un senior, pot spune asta din cauza jachetei pe care o purta. Avea parul blond si ochi surii. Harry si baietii sai aratau mult mai bine ca sa fiu sincera. Nu vroiam sa ma culc cu el.

" Ce alegi Avery? Alergi goala sau ai parte de ceva distractie cu Brian?" Cara a repetat regulile lui Harry, ceea ce l-a facut sa-si dea ochii peste cap si sa-si dezlipeasca mana de a ei. Am privit in multime pentru a o gasi pe Sophia. Cand am dat de ea, avea o fata socata. Privind-o, o rugam mental sa ma ajute.

" Ce se intampla daca nu fac niciuna din acestea?" am intrebat incercand sa par cat mai sigura pe mine.

" Vei avea parte de o viata ca in iad tot restul anului scolar" a zis Cara si a chicotit. Stia ca nu voi indeplini niciuna dintre acestea.

" Ce se intampla daca fac una dintre ele?" am intrebat ridicand din sprancene.

" Vei avea parte de un timp minunat in scoala" a spus vesela si Harry a aprobat cu o expresie naturala.

" Aleg..."


Votati si comentati daca va place :)

The Senior ( Harry Styles ) tradusaWhere stories live. Discover now