Capitolul 8- Party time

1.6K 111 3
                                    

Am facut cateva poze si apoi ne-am indreptat spre petrecere. As putea ascunde faptul ca sunt nervoasa. Cuvintele lui Jake despre a fi umilita si chestii de acest gen erau peste tot in mintea mea, si toate doar pentru ca sunt noua. Simteam ca ceva o sa se intample deoarece eram fata cea noua si Harry avea ceva cu asta, astfel toata viata mea in aceasta scoala era in mainile sale.

Cat aceste ganduri mi-au ocupat mintea, noi deja parcasem in fata unui conac alb, imens. Muzica puternica canta deja.

" Acum o sa ne distram Avery" a spus Sophia incantata.

Am mers amandoua spre casa, apoi am intrat. Casa era la fel de frumoasa inauntru precum era si pe dinafara, daca nu mai frumoasa de atat. Am privit in jur si am vazut fete cu rochii foarte scurte, daca poti sa le numesti rochii, mai mult doar o bucata de material. Se terminau chiar deasupra fundului, iar altele nici nu ajungeau pana acolo. Rochia mea era lunga, ca de gala in comparatie cu a lor. Eu nu doream sa ma imbrac precum ele, nu ma simteam comfortabil ca trupul meu sa fie expus din cauza anumitor motive.

" Hai sa ne luam niste bauturi!" m-a impins direct spre bucatarie.

Erau atat de multi oameni aici, dar nu l-am vazut pe Harry sau pe ceilalti baieti. Erau cateva persoane care jucau ping-pong, iar pentru cateva minute doar am stat si am privit.

" Deci, ce ai de gand sa faci in seara asta?" m-a intrebat Sophia si ca sa fiu sincera nu aveam nici o idee asa ca doar am ignorat-o.

" Ei bine eu stiu ce o sa incerc sa fac" mi-a facut cu ochiul si a privit spre Liam care tocmai intrase in bucatarie. Arata chiar bine in seara asta. E imbracat intr-un maiou alb cu jeansi si o camasa albastru cu negru legata in jurul soldurilor, iar parul ridicat in sus. Arata ca un model care a fost scos dintr-o revista de moda.

" LIam" a spus ea, iar el a privit spre ea zambind. Sophia a mers catre el si ambii au plecat pe ringul de dans din imensul salon. Am inceput sa ma plimb prin casa uitandu-ma la fiecare persoana care dansa, se certa, o faceau, fumau sau beau. Stateam in mijlocul incaperii sorbind cate putin din paharul meu rosu.

" Ai venit" am auzit acea voce intunecata si atat de familiara, iar cand m-am intors, ochii mei l-au vazut. Arata pur si simplu perfect. Purta o pereche neagra de jeansi si un maiou alb prin care i se vedeau tatuajele, lantisorul sau, cateva inele si un pahar rosu in mainile sale.

" Cand vei termina sa ma dezbraci din priviri, mi-ar placea daca mi-ai acorda un dans" 

Oh, deci m-a observat, iar cuvintele sale m-au facut sa rosesc chiar daca era plin de el. Doar am aprobat si am mers pe ringul de dans, iar atunci m-a lovit. Nu pot dansa

Cum mergeam am vazut-o pe Cara intr-o rochie neagra, fara bretele, smoky eyes, iar parul sau era drept. Cara ne-a vazut mergand impreuna si s-a apropiat de Harry.

" Hey Harry, mi-ai promis un dans si il vreau acum" a spus uitandu-se la mine cu o privire dezgustata.

" Ei bine, cred ca poate astepta pentru ca sunt pe cale sa dansez cu Avery acum" a spus ingrosindu-si vocea putin, dar Cara l-a atins pe Harry facand ochi de catelus.

" Te rog, pe mine m-ai rugat prima"  am simtit mana lui cazand pe langa spldul meu. A prins mana Carei si au plecat amandoi privindu-se. Cara a privit spre mine si mi-a oferit o privire diavoleasca, iar eu am lasat afara un suspin. I-am vazut mergand si incepand sa danseze, sorbindu-se din priviri. Cara i-a plasat mainile pe soldurile ei dandu-mi api o expresie de " Am castigat".

" De ce stai aici singura?" am auzit o voce familiara cu accent diferit intreband. M-am intors si l-am vazut pe Niall. Felul in care arata iti taia respiratia. Cred ca toti s-au decis sa vina intr-un maiou alb si totusi toti aratau incredibil.

" T-trebuia sa dansez cu Harry, dar cred ca este cam ocupat" 

Am privit spre ei cum dansau cu fetile apropiate, scapand un suspin.

" Nu iti fa griji in privinta Carei, este o curva" a spus, facandu-ne pe amandoi sa chicotim. M-a privit de sus in jos, inainte sa-si curete gatul.

" Hai sa ne luam niste bauturi atunci" a intrebat, dar am dat negativ din cap aratandu-i paharul.

" Dar paharul meu nu este gol" am spus, iar el mi-a luat paharul din mana si l-a baut pe tot.

" Acum este" a spus zambind inainte sa-mi faca cu ochiul.



The Senior ( Harry Styles ) tradusaWhere stories live. Discover now