Capitolul 10- Unlucky

1.5K 105 5
                                    


Avery

Simteam alcoolul prin vene si cum preia controlul mintii mele. Simteam ca-mi vine sa vomit si asta dintr-o secunda intr-alta.

" Il aleg pe Brian" mintea mea era neclara, dar oamenii aclamau.

Brian avea un ranjet imens si se apropia. Statea langa mine, iar ceilalti ne priveau. M-am uitat spre Harry care avea o fata indescifrabila, iar Cara i-a prins mana cat privea spre mine cu un zambet plin de triumf, ea l-a luat pe Harry. Nu il vroiam pe Harry. Nu il cunosteam si dupa toate astea nu mai vreau sa-i aud numele sau sa-i vad fata vreodata. Asta era intocmai ce mi-a spus Jake, Harry nu este dragut. A renuntat la mine pentru Cara, acum ma face sa ma culc cu Brian si ma umileste.

" Fuck' Fuck' Fuck" toata lumea striga, iar obrajii mei s-au facut rosii.

Nu vreau sa fac asta. Nici macar nu-l stiu pe tip si el cu siguranta nu ma cunoaste pe mine. Nu vreau sa o fac, chiar nu vreau. Insa cum am scris si in jurnal, voi face tot posibilul ca sa nu fie ca inainte, dar sex?

" Haideti baieti, sus este o camera pentru voi" vocea oribila a Carei a spus, iar eu am luat o gura mare de aer.

Am privit spre Sophia care mi-a oferit un mic zambet, cred ca doreste ssa ma calmeze. I-a soptit ceva lui Liam care statea in spatele sau, asfel oferindu-mi si el un zambet.

" Haide iubito, nu mai pot astepta mult" mi-a soptit Brian la ureche. I-am simtit respiratia pe gatul meu, iar mirosul alcoolului mi-a invadat narile. Am mers amandoi sus, iar oamenii strigau si ne aclamau. Am mai privit odata spre Harry, dar expresia sa nu se schimbase.

Harry

Am mai privito odata inainte sa intre in camera cu Brian. Am privit in jos si am vazut mana Carei impreunata cu a mea, mi-am traso inapoi. I-am simtit respiratia pe gatul meu cand a vorbit.

" Va avea o mare surpriza luni" i-am privit zambetul diavolesc, dupa, ea chicotind. Ce a facut? Muzica a inceput din nou, iar oamenii au reinceput sa danseze si sa bea.Cara a plecat, dar eu eram atent la usa pe care au intrat ei cateva minute in urma.

Usa s-a deschis rapid, iar atentia tuturor a mers intr-acolo. Afara a iesit un Brian furios. Avery nu iesise dupa el. Brian a coborat scarile. Avea ceva pe jacheta.

"Curva aia tocmai a vomat pe mine" a urlat si oamenii au inceput sa rada, nu de el, dar de ea.

"Este patetica"

"Ce ratata"

" Vomatoarea"

I-am vazut prietena pe care nu-mi amintesc cum o cheama si nici nu-mi pasa, alergand sus cu o expresie ingrijorata pe fata. M-am panicat putin la gandul ca este bolnava, dar am simtit pe cineva inghiontindu-ma.

" Harry, prietene, vino sa bei ceva cu noi" a intrebat Louis si din cauza statutului meu in scoala...

" Vin baieti..."

Comentati si votati :)


The Senior ( Harry Styles ) tradusaDär berättelser lever. Upptäck nu