Capitolul 3 - Car ride

2.1K 129 4
                                    

Avery

Vocea intunecata a lui Harry imi facea pielea de gaina.

" D-da " am aprobat si el mi-a oferit un zimbet.

" Dau o petrecere vineri seara si toata lumea este invitata, deci de ce nu ai veni tu- " a privit spre Sophia.

" - si prietena ta de aici sa petreceti cu noi? " am simtit mina Sophiei stringindu-mi mina.

" E-eu nu stiu. " am spus si am simtit mina Sophiei inpungindu-ma.

" Ei bine, veniti daca doriti. Esti noua pe aici deci ar trebui sa mergi la prima ta petrecere si de ce nu la cea mai buna, huh? " a chicotit si eu am zimbit la vederea gropitelor sale. Prietenii sai au aparut de dupa colt si i s-au alaturat.

" Sper sa va vad acolo " mi-a facut cu ochiul si a plecat impreuna cu prietenii sai. Sophia a tipat si sarea in sus si in jos.

" Avery, oh Doamne, te doreste. Trebuie sa mergem. Poti sa vii la mine acasa dupa scoala si ne putem pregati si oh Doamne, sunt atit de emotionata. "

" Nu stiu, Sophia... " ma privea de parca as fi vreo fantoma.

" Glumesti cu mine acum? Harry fucking Styles te-a intrebat daca vrei sa vii la petrecere si tu nu stii? Fato, nu ai ascultat ce am spus in cofetarie? " am dat din cap.

" Dar toata lumea este invitata, ce este asa special cu asta? " si-a scuturat capul.

" Avery, el personal te-a intrebat pe tine, fata in fata, ochi in ochi, el pe tine, Harry pe Avery... " ea a continuat.

" Foarte bine, am inteles. "

" Deci? "

" Putem sa mergem " ea practic a tipat de bucurie. Mi-a apucat mina si am mers spre clasa. Dupa scoala am decis ca ar trebui sa merg acasa. Eu si Sophia ne-am luat la revedere si am schimbat numerele de telefoane. Mergeam pe linga parcare si l-am vazut pe Harry mergind spre masina sa, un Range Rover negru. Era frumoasa. Niciodata nu am vazut una in realitate si intotdeauna mi-am dorit sa stau in una si poate sa conduc una. Si-a ridicat ochii din telefonul sau si m-a observat. Mi-a zimbit si eu i-am zimbit inapoi.

Mergeam si admiram Londra in partea asta a anului. Am auzit o masina in apropiere pe drum si am privit peste umar, era un Range Rover negru. Am incetinit viteza si fereastra masinii s-a lasat in jos.

" Ce faci aici? " el a oprit masina.

" Ma gindeam daca pot sa te conduc pina acasa? Mergeai singura si m-am gindit de ce nu? Doar esti noua. " a chicotit si eu am rosit.

" Deci vrei sa conduci noua studenta junioara acasa? " am intrebat si el a zimbit in timp ce dadea aprobator din cap.

" Vrei sa te conduc restul drumului? " cred ca este dragut, dar de ce face el asta? Unde este camera ascunsa? Am aprobat. Am intrat in masina si am luat o mare gura de aer. Sunt intr-un Range Rover cu cel mai popular baiat si el este cu un an mai mare ca mine. I-am aratat drumul si el a parcat pe alee. Cu siguranta mama va pune intrebari in legatura cu asta.

" Multumesc, Harry " am privit spre el si am zimbit. Am iesit din masina si am privit din nou spre el.

" Nici o problema, iubire. Ne vedem vineri atunci? "

" Da, ne vedem vineri. " cu asta a condus inapoi si eu stateam pe alee cu cel mai mare zimbet din toata viata mea.

INCA UN CAPITOL. COMENTATI CE CREDETI SI VOTATI DACA VA PLACUT. CINE VREA DEDICATIE SA-MI SCRIE PE PRIVAT SAU IN COMENTARII.

The Senior ( Harry Styles ) tradusaWhere stories live. Discover now