Capitolul 4 - The allowing

2K 122 3
                                    

Avery

Am intrat in bucatarie, inca cu cel mai mare zimbet. Mama s-a intors si m-a observat pe mine si zimbetul meu, buzele ei au format un zimbet si m-a imbratisat.

" Cum a fost ziua ta, scumpo? " am luat putin suc din frigider si am baut.

" A fost minunat, mi-am facut o noua prietena si numele ei este Sophia. " mama a zimbit si cit am continuat sa vorbim am ajutat-o sa prepare cina.

" Deci suna ca o scoala buna si oameni buni. " mi-a oferit un zimbet calduros. Chiar nu stiu daca ar trebui sa-i spun despre petrecere. Nu am fost niciodata invitata la una sau sa merg la una si nu stiu cum va reactiona la asta, poate va spune nu. Dupa ce am ajutat-o pe mama, am mers sus si am inceput sa citesc cartea care ne-au dat-o la scoala.

" Avery, cina este gata. " am suspinat, exact acum cind prindeam esenta cartii. Am mers inapoi jos. Jake era asezat jos si cind am intrat si-a ridicat privirea din telefon. Mi-a oferit un zimbet si eu i-am returnat gestul.

" Cum a fost ziua ta, surioara? "

" Si-a facut o prietena noua, Sophie. " a spus mama.

" Sophia, mama. A fost grozav, este o scoala frumoasa si pina acum toti sunt draguti. " am spus si fratele meu a zimbit. M-am gindit sa le spun acum despre petrecere deoarece fratele meu este aici si el va fi mereu de partea mea.

" Mama...? Mai este ceva ce trebuie sa-ti spun si sa te intreb " a dat din cap si ambii priveau spre mine. Am inspirat adinc.

" Ei bine, am fost invitata la o petrecere vinerea asta " ochii lor se marira, in acest moment ma bucur ca tata lucreaza in alt oras in seara asta si ca va fi acasa miine. El va fi foarte... sau nu stiu cum va reactiona deoarece asta nu s-a mai intimplat inainte.

" Vrei sa spui o petrecere cu droguri si alcool? " a intrebat mama in soc.

" Cine te-a invitat daca pot sa intreb? " m-a intrebat Jake curios.

" Numele lui este Harry. "

" Ce? Harry Styles? Glumesti surioara? " m-am uitat la el si m-am incruntat.

" Sis, el este un jucator. Cum stii deja el este cel mai popular baiat de la WildFox si toata lumea s-a culcat cu el si el este stupid, nu merge. " Jake deasemenea este student in ultimul an ca si Harry, dar Jake merge la alta scoala decit noi, dar el totusi stie despre toti. Cred ca inveti multe despre altii cind te culci cu toti.

" Dar vreau sa merg, eu si Sophia o sa mergem impreuna, te rog mami?! " am privit spre ea si era foarte linistita pentru o conversatie ca asta. Era ca un schelet cind Jake ne spunea despre vreo petrecere si mai tirziu despre ce a facut dupa. Cind a ajuns acasa la ora 6 dimineata, prea bat ca sa mai fie constient si avea 16 ani, sunt cu un an mai mare decit era el atunci si mult mai desteapta.

" Nu stiu, scumpo " ma uitam la ea cu ochi rugatori si am spus un mental" te rog ".

" Bine, cu doua conditii. Nu o sa termini cu ce a facut acest baiat de aici si ca vei fi in siguranta. " am aprobat. Nu-mi vine sa cred ca mi-am convins mama sa ma lase la o petrecere. Am mers inapoi in camera mea si am continuat sa citesc. Am fost intrerupta de o bataie in usa, l-am lasat sa intre.

" Ce vrei, Jake? " m-am asezat si el s-a asezat pe marginea patului, uitindu-se la mine.

" Am vrut sa-ti spun, sa fii doar atenta vineri, ok? Stiu despre Harry si nu este nimic din care sa-mi doresc sa fii implicata. Pare dragut cu tine, dar este doar o smecherie. Este doar un idiot. Foloseste fetele ca tine si le trateaza ca pe niste gunoaie si cind spun asta, sunt inca dragut. Nu-l lasa sa se apropie de tine, ok? " ma privea in ochi si am aprobat. Mi-a dat o imbratisare si a parasit camera. Am decis sa-i scriu Sophiei si sa o intreb pe ea despre Harry.

Spre: Sophia

Doar ce am vorbit cu fratele meu si mi-a spus cite ceva despre Harry. Este Harry un idiot?

X

De la: Sophia

Ei bine, fratele tau nu minte, el este. O sa-ti explic totul miine :)

X

Spre: Sophia

Da, multumesc :)

X

Ne-am scris noapte buna si am mers in pat. Mi-am scris citeva cuvinte in jurnal. Creierul meu proceseaza tot ce a auzit astazi. Poate ca nu este chiar asa de rau, sper. Pare dragut si ma conduce acasa. Sunt curioasa despre ce imi va spune ea (Sophia).

INCA UN CAPITOL. SPER SA NU FITI DEZAMAGITI SI SA VA BUCURATI DE EL. COMENTATI SI VOTATI.

The Senior ( Harry Styles ) tradusaWhere stories live. Discover now