Давай зустрічатися

689 43 2
                                    

Кріпко взявши за виворіт футболки, я дала йому зрозуміти наскільки він мені подобається, хутко через темряву взявши мене за руку, він тихо але швидко повів мене в свою кімнату, місяць тільки трішки пропускав свої промені через панорамне вікно, можна було розгледіти ліжко, ігрову приставку та ще багато інших предметів інтер'єру, що тоді мене не цікавили.
Як тільки я тихенько зачинила за нами двері, то знімаючи з нього футболку, що супроводжувалось поцілунками, я положила його на ліжко, змусивши чекати, поки я теж еротично зніму з себе топік, під яким нічого не було, я трішки надавила коліном в його збуджену зону, що видно аж занадто тисла.
-А ти смілива. Якщо сама прийшла в моє логово.
Перекинувши мене своїми ногами на спину яка м'яко приземлилась на ліжко, цілувавши мою шию, спускаючись до сосків а потім до животика, він різко стягнув з мене цю шкіряну чорну юбку, дивлячись на мій вираз обличчя, пестив мене своїми пальчиками.
-Не...змушуй мене...красніти.
-А ти хіба не за цим прийшла?
Перевернувши і взявши контроль в свої руки, я відчула себе головною, і на цей раз, сама довгими і мокрими поцілунками спускалась все нижче, поки його напружений друг не з'явився переді мною. Ой все, тепер моя черга змушувати цей ротик стримувати стони і красніти.
Як тільки я провела мокрою полосою з початку і до кінця, він закинув руку на своє лице, та прикусуючи язик, я лише могла почути як він тоді хотів кричати, бравши його все глибше, він забрав руку з лиця, щоб подивитись на те, як це все відбувається і помітив те, що я й справді насолоджуючись цим віддавалась на повну. Випадково помітивши його томні погляди, я потягнулась під подушку, де лежав презерватив.
-Звідки ти?..
-Не перший день живу.
Надягнувши його, я розкинувши ноги по обидві сторони його тіла, закривши очі, від насолоди, починаючи рухатись, я розчинялась в нашому коханні.
Потім поставивши обидві руки на ліжко, я рухалась лиш тазом, цілуючи знову цього бандита.
-Я не думав, що ти настільки...
-Хороша?
"Та я й сама не думала"...
-Горяча.
Знову узявши на себе контроль, він знову взяв мене за ягодиці на ручки і посадив на вікно, де стало гарно видніятись його кубики, та гострі писи обличчя, в цій позі я прогнулась по повній, Джексон брав мене як порно актор зі стажем...
Після цього ми перемістились на його стіл, де він нібито вчив уроки.
-Це.... ти тут навчаєшся?
-Тільки якщо займатися коханням.
Мені сподобалась його відповідь, звучить невимушено, а особливо сексуально коли він пососував мою шию та все ще міг рівним голосом відповідати.
Коли я відчула, що насолодження вже перевалило, він витягнув з мене свій член викинувши презерватив, кончив на моє лице, потираючись ним через груди.
Через 2 хвилини які ми просто відходили від прекрасного сексу, Джексон запалив, а я лягла на його плече, і дивились як він вдихає отруту в свої легені.
-Що скажеш? - виводячи кола на його соску.
-Це було...мені сподобалось.
-Просто сподобалось?
-Я думаю... Що ти можеш краще... Ми ще не повністю розкрили твій потенціал - поцілувавши мене в лобик промовив своїм грубим голосом.
-Значить, будем розкривати? - я трішки розсміялась, і поцілувала його знову.
-Ніколи не подумала б, що таке може статися.
-Та ну? А я завжди знав, що ми будем разом. Тільки як довго я цього чекав.
Джексон поцілував мене в голівоньку, яка лежала на його грудях, і я майже розтанула.
-Настю...
-Джексон.
-Давай зустрічатися?
-Ти думаєш, це гарна ідея? - спитала я накривши його своїм тілом, яке так приємно відчувало його шкіру яка обігріває, хоча в цій кімнаті і так було гаряче.
-Скоріш, вигідна пропозиція.
-Да що ти?
-Тобі допоможе відновити репутацію, а мені... Чисто погратися й похизуватися тобою.
-Я подумаю, а зараз...
"Я повинна закохати цього самовпевненого мудака в себе".
Поцілувавши Джексона, я спустилась своїм вологим язичком все нижче, і десь в зоні нижче пупка, я помітила що його дружок чекати на себе не заставив. А хто б сумнівався?
-Я роблю тебе твердим, любий?
Джексон лиш посміхнувся, але своїм поглядом, і видкинутой головою, він дав зрозуміти, що жадає на продовження, але мені, повинно було підкоритися, щоб потім опанувати силу над ним.
Джексон намагався не стонати але я вирішила по-іншому, після прелюдій, ми не думаючи ні про що в той момент перейшли до десерту. Ніколи не могла зрозуміти, як люди живуть без задоволення? Без інтриг і скандалів, саме я, як тільки перейшла в цю школу, то тільки й живу в цих подіях.
-Мені час йти.

Школа.КоханняWhere stories live. Discover now