1.3

3.9K 350 172
                                    

~
07:30

Telefonumun ekranını kapatıp cebime koydum. Yugyeom'u aramam gerekirdi ama bu saatlerde kış uykusuna yatmış ayı gibi uyuduğununun farkındaydım. Saçlarımı ensemden çıkarıp arkaya yatırdığımda bavulumun çekeceğinden kavrayarak koridora ilerledim. Cam kaseden ev anahtarını alıp sırt çantama koyduğumda kapıyı araladım. Beyaz spor ayakkabılarımı giyip montumu üzerime geçirdim. Bavulu kapının önüne çıkarıp kapıyı çektiğimde iç çekerek merdivenlerden indim. Seulgi'ye busan'a gideceğimi söylememiştim,daha doğrusu söyleyememiştim. Tüm gece boyunca valiz hazırlamıştım ve telefonu elime almam mümkün olmamıştı. Uçağa binmeden önce ararım diyerek bir kenara bırakmıştım.

Apartmandan ayrılıp durağa doğru ilerlemeye başladım. Havayı soğuk sanmama rağmen hava ılıktı. Mont yerine kapüşonlu giymem daha normal olurdu ama genelde seoul sabahları soğuktu. Luca için tedirgindim,ama şansım vardı ki karşı komşum tatlı bekar bir yaşlı kadındı ve lucayı ona hep emanet ederdim. Dün gece unutmamak için lucayı ona bırakmıştım.

Durağa yaklaştığımda valizi bırakıp elimi uzattım. Taksiler sabahları dolu olduğu için bulmam zorlaşacaktı. Nefes vere vere taksileri durdurmaya çalıştım. Ama neredeyse hiç birisinin umurunda değildim veya doluydu.

Taksi durağın önünde durduğunda genç bir kadın taksiden inmesiyle hızlıca şoföre bagajı açmasını söyledim. Bavulumu bagaja yerleştirip kapağı indirdim. Arka koltuğa oturup sürmesini işaret ettiğimde arabayı çalıştırıp tekerlekleri sürttü. Çantamdan kulaklığımı çıkarıp telefonuma taktım. Bildirim paneline baktığımda seulgi'den gelen üst üste mesajlarla iç çekip mesajlara girdim.

@xxseulgi_ : Neden yazmıyorsun?

biliyordum işte o gün bana sinirlendin biliyordum inkar etmenden anlamalıydım.

ya lalisa seni biliyorum bu saatte luca üzerinde tepişir ve hep bu saatte uyanıp bana yazarsın şimdi ne değişti ha?

bilmeliydim...

@lalamanoban : Seulgi sakin ol bebeğim.

Kampüs tatile girmişken biraz buradan uzaklaşmak istedim.

Yugyeom'un yanına busan'a gidiyorum.

@xxseulgi_ : Busan mı !!

Jeon jungkook'un son gönderisini gördün mü? O'da busana gideceğini söylemişti.

yoksa onu mu takip ediyorsun ha (:?

@lalamanoban : Saçmalama

şimdi öğrendim o değişik çocuğun busana gideceğini.

umarım hava limanında karşılaşmayız.

@xxseulgi_ : Dalga geçiyorum zaten o son olaydan sonra gitmiş direkt.

korkak sanırım biraz (:

@lalamanoban : Öyle görünüyor.

görüşürüz bebeğim,busan'a vardığımda sana haber vereceğim.

@xxseulgi_ : Görüşürüz güzellik ! <3

Ekranı kapattığımda şimdi daha rahat hissediyordum. Eğer seulgi'ye bunu söylemeseydim bir şekilde öğrenip beni azarlardı. Havalimanına geldiğimizde cüzdanımdan parayı ödeyip çantamın içine koydum. Taksiden çıkıp bagajdan bavulumu alıp tekrar kapağı indirdim. Taksi yoluna devam ettiğinde valizin çekeceğinden tutup sürükledim. Kapıdan geçtiğimde güvenlik kontrollerinden geçip bilet gişesine ilerledim. Bileti alıp oturma yerlerine geçip bavulumu önüme bıraktım.

Detrimental | liskook Where stories live. Discover now