0.4

6.1K 413 139
                                    

Kamyonetin durmayan sesiyle gözlerimi araladım. Kaşlarımı çatıp dudaklarım arasından derin bir nefes verdim. Saatlerdir kamyonun ve arabaların sesi yüzünden uykuya bir türlü dalamıyordum. Zaten yeterince iyi uyuyamamıştım. Yatakta dönüp dururken en sonunda pes edip oturur pozisyona geldim. Başımı cama çevirdim. Binanın arka camları bize dönüktü,bizim de arka camlarımız karşı apartmana dönüktü.

Aylardır boş kalmış tam karşımdaki daireye yeni biri taşınıyordu. Daha önce lise sonda okuyanlar oturmuştu. Müzik ve o bağırış sesleri hâlâ kulağımda yankı yapıyordu. Bir kaç tane ergen kız yüzünden kendi evimde rahat edemiyordum. Bir an önce üniversite zamanı gelsin diye tanrıya yalvarıyordum.

Ayaklarımda hissettiğim sıcak tüy ile irkilip başımı eğdim. Luca gözleri kısık ayak ucuma yatarken gülümsedim. İstemeden de olsa ayaklarımı yattığı uçtan çektim. Kapattığı gözlerini aralasada tekrar patilerinin üzerine kafasını gömdü. Komodinin üzerinde duran telefonuma uzanıp saate baktım.

10:42

Günlerden pazar ve benim hayalimde akşama kadar uyumak varken neredeyse erken bir saatte uyanmıştım. Bileğimdeki siyah tokayla saçlarımı at kuyruğu yaparak tutturdum ve kaküllerimi düzelttim. Yataktan kalkıp odamdan çıktığımda mutfağa ilerledim. Tezgahın üzerinde duran sürahiyi boş bardağa boşaltıp bardağı dudaklarıma götürdüm. Bitirdiğimde tekrar tezgaha bıraktım. Buzdolabının kapağına asılı kağıtta yazan yemek listesini okudum.

Aşırı kilolu bir fiziğim yoktu, aşırı zayıf ta değildim. Ama eskisi gibi fazla yemek yemek istemiyordum. Kilo aldığımda bunalıma girip daha fazla yiyordum ve bu sefer cildime zarar veriyordum. Doktordan kendime yemek listesi hazırlatıp her gün ona uymaya çalıştım. Ki git gide başardım. Dolaptan tahıl ve sütü çıkarıp kasenin içine koydum. Artık gevrek yiyormuşum gibi geliyordu. Alışmıştım.

Birde kırmızı elma çıkarıp masaya koydum,bir yandan kaşıkla tahılımı yerken diğer yandan instagram'a göz gezdiriyordum. Attığım tüm fotoğrafları silmiştim ve bugün uzun zaman sonra fotoğraf koyacaktım. Takipçi kaybetmiştim ve bu yüzden hesabımı gizliden çıkarttım. Mesajları görmek için dm'ye girdim. Seulgi'den mesaj geldiğini fark edince gülümsedim.

@xxseulgi_ ; Öldün mü?

mesajlarımı sessize mi aldın lisa?

sana inanamıyorum..

@lalamanoban : Hayır seu.

telefonum sessizde duymamıştım.

önemli bir şey mi var?

@xxseulgi_ : Sana yazmam için önemli bir şey olması mı gerekiyor?

@lalamanoban : Neden sevgili tribi atıyorsun bana?

@xxseulgi_ ; Bu ilişki burda biter senden ayrılıyorum.

@lalamanoban : Aman tanrım o zaman bu gece bara gidip senin huzurunda içip sarhoş olmalıyım.

ha birde evinin önüne gelip bağırarak SEULGİ AFFET SEVGİLİM demeliyim.

bu kesinlikle mark'a gönderme değil (!)

@xxseulgi_ ; Siktir,açma şu konuyu

rezil etti beni.

her neyse,evdesin değil mi?

@lalamanoban : Başka nerde olabilirim ki bu saatte :D?

@xxseulgi_ : Haklısın.

akşam geleceğim.

@lalamanoban : Bekliyorum (::

Telefonu kapatıp bitirdiğim tahıl kasesini lavabonun içine koydum. Meyveyi yemedim çünkü sabahları fazla aç olmuyordum ve bir kâse tahıl yetiyordu. Artık belki bu sefer meyve yerim döngüsünü kesmem lazımdı. Yiyemiyordum işte..

Kamyon ve araba sesleri artık gelmeyince içime bir huzur inmişti. Belki bu sefer uyuyabilirim diye düşünerek odama ilerledim. Luca yatağımdan inmiş parkede uyurken kendimi yatağıma bıraktım. Cam kenarına döndüğümde,o daire kolaylıkla belli oluyordu.

Kolileri kucağından indirmiş etrafı süzüyordu. Hafif uzun siyah saçları her eğildiğinde önüne düşünce güzel bir görüntü çıkıyordu. Aniden başını cama çevirip gözleri gözlerime değdiğinde telaşla perdeyi kapattım. Gözlerimi yumup içimden kendime sayısız küfürler ettim. Rezil olmuştum..

Yatağıma uzanıp telefonu tekrar yanımdaki komodine bıraktım. Göz kapaklarımı kapatıp hafif aralık camdan yansıyan güneşin tenimi yakması sonucu mayhoş olup,kendimi uykuya teslim edebilmiştim.

++

+876 beğeni ♥️- 73 yorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

+876 beğeni ♥️
- 73 yorum

@lalamanoban : Geri dönmek güzel bir duygu (':
📷 @xxseulgi_

@48282 : bu cici kız da kim böyle (:?

@63825 : Sweat güzelmiş

@74738 : Ben size söylüyorum bu kızda keşfete düşecek.

@4624 : Fotoğraf atmaya devam et lisa!

@78983 : Seulgi'nin tüm arkadaşları taş gibi,bu kızda onun kanıtı.

@86534 : Biraz da selfie ha?
@lalamilisa_ : Selfie pek sevmem ama göstereceğim

@14838 : Ayakkabı güzelmiş

@36282 : Keşfete düşeceğini sanmıyorum. Pek güzel fiziğe sahip değil (;?

Detrimental | liskook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin