Tjugosju

3.2K 150 9
                                    

Felix perspektiv:

"Evelina, ska-ska v-vi dra eller"

"Felix, vad fan snackar du om?"

"Evelina.." sluddrar jag och håller mig runt tjejens axlar.

"Hallå din jävla nöt det är Daniella. Inte nån Evelina"

Juste, Daniella ja. Daniella som jag då och då ligger med, mest efter fester som vi går på. Och det knäppaste av allt är att hon är Oscars syster som är i samma ålder som mig. Men han vet inget om vad vi håller på med som tur är.

Hennes mörka hår går ner över halva hennes rygg, hennes bruna ögon och hennes sjukt sexiga kropp som nu bär en marinblå kort klänning får mig att bli alldeles upphetsad.

"Kom nu, vi drar hem till mig" säger hon och håller i min arm när jag satt på mig skorna. Då hennes klackar gör henne snäppet längre så behöver jag knappast böja mig ner när jag kysser henne lite halvt slarvigt.
Mina vingliga ben gjorde så att jag nästan hade ner henne i en buske då jag är tvungen att hålla min arm runt hennes nacke för att inte ramla omkull.

"Är vi framme snart" frågar jag och kollar ner på henne. Hon nickar och hummar till ett ja.

"Där är mitt hus om du inte minns det" säger hon och pekar på ett vitt stort hus som står några gårdar bort. Jag ler nöjt då jag är alldeles för trött i benen för att gå längre.

"Här, jag hänger upp din jacka" viskar hon när vi kommit innanför dörren. Jag ger henne min tunna jacka och följer efter henne upp för trappen. Min syn fastnar direkt på hennes rumpa och jag känner hur jag blir mer och mer upphetsad och attraherad.
Direkt när vi kommit in i hennes rosa-vita rum trycker jag henne upp mot den vita väggen och pressar mina läppar mot hennes som övergår till grovt hångel.
Hon är verkligen sjukt bra på att kyssas vilket är ett stort plus.

Efter en stund drar hon ifrån och lägger sitt pekfinger över mina läppar. "Shhh, mamma och pappa ligger och sover" viskar hon och drar sakta fingrarna genom mitt hår medan hon biter sig lite löst i underläppen.

"tur att dem sover på undervåningen då" säger jag och hon fnittrar innan mina läppar möter hennes igen.

Efter att jag dragit av hennes korta klänning slänger hon sig ner på den väl bäddade sängen och jag efter. Mina läppar vandrar ner för hennes hals, över nyckelbenen och ner till hennes bröst som nu blottas efter att hon knäppt upp sin bh. Små stön lämnar hennes mun och min tröja glider snabbt av.

Min kropp hasas till den nedre delen där jag låter tungan göra sitt jobb. Samma stön som innan slinker ut hennes mun och precis innan det börjar bli som värst avslutar jag och våra läppar möts igen. Det är ungefär samma visa varje gång vi har sex. Men jag gillar det för hon kan verkligen sin grej.

"Jag vill ha dig, typ nu" viskar jag och hon drar med sina naglar över min rygg.

"Felix.." stönar hon tyst när jag tryck mig i henne.

Okej ett ganska kort, dåligt dirty kapitel... haha, men det var iallafall i Felix perspektiv denna gång :D

Hoppas att ni gillade det!

Prove It - o.mWhere stories live. Discover now