tjugotre (del 2)

3.3K 159 9
                                    

"vet du hur mycket jag tycker om dig?" viskar ogge hetsigt och knäpper upp knappen på mina jeans. jag ler och drar tungan över min underläpp innan mina läppar krashar mot ogges.

när mina jeans var av drog jag mina fingrar genom hans hår, ogges läppar letade sig ner för min hals och små stön lämnade min mun.

mer hann vi inte göra innan ljud hördes utifrån hallen. mina ögon spärrades upp och jag försökte höra vem det kunde vara. självklart var det mammas och Charlies röster. då varken jag eller ogge har kläder på oss, hemma hos mig halvt nakna, for jag snabbt upp från soffan med ogge hack i häl ut från altan-dörren. snabbt började vi springa, som tur är med kläderna på, ned för gatan.

"shit, va var detdär?" frågade ogge annfådd och vilade händerna på knäna. "min...mamma och Charlie.. såg oss nästan" andades jag och drog armen över min panna. "vi kunde ju bara ha klätt på oss kläderna och låssas som ingenting?" frågade han och och skrattade. "ja.. men men"

"folk borde se oss som två idioter.." mumlade ogge och jag nickade. det är sant, vi är faktiskt väldigt konstiga.

bakfickan på mina jeans började vibbrera och med mina fingrar fiskade jag upp min mobil. på displayen stod det 'mamma' och ett hjärta efter det.

- hallå?

- hej, vart är du?

- ehm.. jag är hos oscar. ljög jag och sparkade på en sten som låg placerad på marken. jag har berättat om ogge för mamma, men då hon alltid glömmer bort vad han kallas för så tycker hon det är lättare när vi båda säger oscar.

- jaha okej, men jag skulle behöva hjälp med Charlie. du har ju inte tagit hand om honom på ett tag nu och jag behöver verkligen åka till jobbet.. snälla?

- jaja.. jag är snart hemma. suckade jag och kollade besvärat på ogge son nu tänt en cigarett.

"jag måste hem och ta hand om Charlie, mamma jobbar.." sa jag och ogges underläpp åkte ut som en byrålåda. jag log besvärat och ogge drog in mig i sin famn. "vi kan ses senare, eller imorgon" sa han och pussade min på pannan. jag nickade nöjdt och pressade mina läppar mot hans. "hejdå."

För ca 3 dagar sen gick min iPad, som jag skriver mina berättelser på, sönder... Är sjukt ledsen då jag har nästan allt på den, där jag gör mina omslag till mina noveller, alla bra appar och ca 6000 bilder.. Får väl typ försöka få in den på lagning eller så :/ Just nu skriver jag på min låssaspappas dator dock.

och det är därför det inte varit bra uppdatering alls som jag sa att jag skulle förbättra..

Meeen det är bara 2 dagar kvar till julafton (!!!), ska verkligen bli roligt! Därför önskar jag er alla en riktigt god jul :D Säger inte gott nytt år än då jag troligen kommer skriva kapitel innan dess ;)

Ha det bra!

Prove It - o.mKde žijí příběhy. Začni objevovat