fjorton

4K 150 12
                                    

Sakta särade vi våra läppar ifrån varandra och han gav mig ett svagt leende. En liten rodnad spreds sig över mina kinder och jag satte mig tillrätta igen.

Ogges hans letade upp min och han flätade samman våra fingrar. Mitt huvud hade jag lutat mot hans axel och fjärilarna i min mage var obeskrivliga. Allt jag velat gjort så länge kom på en och samma gång. Bam, så hände det.

Vi sa inte mycket, satt bara där i tystnad och några fåglar som kvittrade var det enda som hördes. Det kunde varat i några enstaka sekunder, fem minuter, en timme... det spelade ingen roll, så länge jag fick vara i hans närhet var allt bra. Det var perfekt.

Ogges perspektiv:

Hela jag blev galen när hennes läppar var placerade mot mina. Jag må ha kysst många tjejer, men...Evelina... hon är speciell. På ett bra sätt. Det var inte alls som att kyssa ett par botoxläppar som jag vanligtvis kysser.

H-håller jag... på att... f-fall... Nej, det är omöjligt. Jag har aldrig varit kär eller fallit för någon förut. Men det är det... att hon är så jävla vacker. På alla sätt och vis.

Jag log och kollade ner på henne. Hennes blick var fäst på våra ihopflätade händer, min tumme som gjorde små lösa cirklar på hennes handrygg och bara närheten i sig.

"Ogge, jag fryser..." sa hon lågt och drog sin jacka närmare sig.

"Jag med... Kan vi inte dra hem till dig?" frågade jag och hon nickade snabbt. Utan att sära på våra händer börjar vi gå upp till gatan.

Min blick kunde jag bara inte släppa från henne... Hennes jeans som fick hennes rumpa i en vacker form, hennes mörka hår som hängde lite slarvigt över hennes luva till jackan. Hennes ansikte, ögon, mun. Exakt allt är vackert.

Evelinas perspektiv:

När vi kommit hem till mig gick vi direkt upp till mitt rum. Jag är inte riktigt säker på när jag vill berätta om Ogge för mina föräldrar, men jag ska göra det. Nån gång.

Klockan hade redan hunnit bli 19:13, så vi bestämde oss för att bara slå på en film.

"Jag ska byta om, vänd dig om och blunda" sa jag och skrattade. Hans underläpp åkte ut och piercingen följde med. Jag himlade med ögonen och vände mig om till min garderob.
Eftersom att jag bara skulle sätta på mig ett par lite finare mjukisbyxor så brydde jag mig inte direkt om han kollade eller ej.

Filmen fick bli någon slumpmässig. Någon ork om att hålla på att bestämma hade ingen av oss så det fick bli en vanlig komedi. I min dubbelsäng hade vi lagt oss, mitt huvud mot hans axel och hans ena hand hade han placerat på mitt lår. Alldeles lagom i början.

Små skratt lämnade Ogges läppar några gånger ibland och jag log stort, hans skratt är så himla fint. Ett skratt som man kan lyssna på hundra gånger om utan att ledsna på det.

*

"Du, jag måste tyvärr dra... Mamma jobbar natt och jag måste vara hemma med Samira." Suckade Ogge och jag nickade när eftertexten av filmen började rulla fram. Han reste sig från sängen och jag gjorde detsamma efter honom. Ett leende tog över mina läppar och han tog några steg närmare mig.

"Det var mysigt ikväll" sa han och la sina händer på mina höfter. Våra ansikten var bara några centimer ifrån varandra och jag kollade ner generat. "Ja, verkligen."

Han tog ett hårdare grepp om mig, mina ben korsade jag runt hans midja och han pressade sina läppar mot mina. Upp mot väggen och det hela blev ännu mer intensivare. Hans tunga gled in i min mun och min gjorde detsamma med hans. Oh my god...

"Vi ses väl imorgon?" sa han lite smått andfått och släppte ner mina fötter till golvet igen. Jag nickade långsamt och bet tag i insidan av min kind.

"Det gör vi."

Standard att jag uppdaterar såhär sent :') Haha okej detta blev ett jätte kort kapitel, men men x)

Prove It - o.mWhere stories live. Discover now