tjugo

3.6K 140 25
                                    

"kan vi inte dra hem till dig?" gnällde jag och gungade våra ihopflätade händer fram och tillbaka.

"jo, absolut" sa Ogge och placerade en fjäderlätt puss på mina läppar.

Vi var just nu ute för att ta en nypa luft då vi varit hos mig hela förmiddagen och bara legat under täcket & kollat på en massa filmer.
Utan att sära på våra fingrar började vi i en rask takt gå hem till Ogge. Både Samira och hans mamma var tydligen hos Ogges mormor och morfar, så ensamma skulle vi vara.

Nyckeln tyckte han in i nyckelhålet och vred om tills dörren gled upp, inne i deras hus luktade det exakt som Ogge luktar. Det är en lukt som är svår att beskriva, typ... himmelsk.

Min jacka hängde jag av på krokarna och skorna ställde jag uppe på skohyllan, för om jag skulle ställa dem framför dörren skulle Ogges mamma säkert bli arg. En gång blev hon det på Ogge då han råkat gjort samma misstag, så jag ställer dem alltid på hyllan med hopp om att inte bli utskälld.
Fast... på något sätt så tror jag inte att hon skulle skälla på mig. Det vore väl ganska konstigt?

"kom" sa Ogge och jag följde efter honom upp för trappan och in till hans rum. Jag slängde mig ner i hans säng och kramade om hans kudde. Ett busigt flin sattes på hans läppar och han stängde dörren bakom sig.

"Jag ska bara byta om" sa han och vände sig till sina garderober. Hans tröja gled av hans muskulösa kropp när han sakta drog av den. min blick kunde jag bara inte hålla borta från hans rygg, och att han bara är min är ofattbart.

Men utan att byta tröja lät han det nytvättade ligga kvar på samma ställe i garderoben. Istället gick han fram till mig - bara i ett par mjukisbyxor - och la sig sakta över mig. Mina naglar drog jag längst sidorna av hans överkropp och hans läppar attackerade mina. Passionerat kysste han mig och bet mig lite löst i underläppen. Jag lät honom in och nu brottades våra tungor om dominans.

Då antingen jag eller han inte kunnat vänta längre drog han av mig både mina byxor och min tröja. Genast blev jag rädd, rädd att han ska tycka att jag är tjock och ful. Exakt så som jag tycker om mig själv.

Han kollade ner på min kropp och slickade sig snabbt över läpparna. Fortfarande rädd om vad han skulle göra eller säga så harklade jag mig lite och hans blick fastnade på mina ögon.

Han satte sig upp med mina ben lindade runt hans midja. mina händer hade jag runt hans nacke och våra tungor fortsatte brottas.
Ogges fingertoppar kittlade mot min rygg då han var påväg att knäppa upp min bh.

Han drog tillbaka kyssen, kollade på mig och log försiktigt.

"Evelina?"

"Mm..?"

"Du är så... vacker" viskade han och knäppte tillslut upp min bh. Dem där orden kändes så äkta, allt jag ville just nu var att ha hans närhet vid mig så mycket som det går.

"Och.. är du..."

"Ja, detta är min första gång..." sa jag och svalde hårt. Det skrämde mig lite, men det känns ändå bra att Ogge ska ta min oskuld ifrån mig.

"Det är lugnt älskling, jag tar det försiktigt" viskade han och placerade sina läppar längst min hals. Små stön lämnade mina läppar när hans händer masserade mina bröst och mina fingrar drog jag genom hans -nu rufsiga hår.

"Är du säker på att du vill?" frågade han när han la mig ner på täcket. Jag nickade långsamt och han kysste mig.

Ja, jag är säker. Säkrare än jag någonsin kan bli.

Lite diskret trädde han på en kondom när hans byxor var av. Efter det drog han fingertopparna på trosorna mellan mina ben och små stön lämnade mina läppar. Sakta men säkert letade han in fingrarna under mina trosor och med ett finger drog han i mitt underliv. Samma stön som innan lämnade mina läppar och mina naglar drog jag hårt över hans rygg.

"Jag kan inte vänta längre" viskade han och la sig emellan mina ben. Sakta känner jag hur han trycker sig i mig, det gör ont, men samtidigt fylls hela jag med njutning.

"O-ogge" stönar jag och han kör på lite försiktigt.

Efter ett tag har det onda försvunnit och allt känns bara perfekt.

Okej låssas som att jag inte skrev detdär nyss... x) Suger verkligen på att skriva dirty :')

Prove It - o.mOnde histórias criam vida. Descubra agora