nitton

3.6K 162 25
                                    

Ljuset slog mot mina nyvakna ögon, som alltid var jag lika förvirrad när jag vaknar och jag såg mig omkring. Allt var som vanligt, i mitt rum, i min säng, i mitt hus.

Men en sak var inte som det brukar.

Ett par starka armar låg lindade runt min midja, små varma andetag blåste i min nacke. Oscar Molander, min pojkvän.

att bara känna hans muskulösa kropp mot min gjorde hela mig alldeles varm och leendet på mina läppar är omöjligt att få bort. Hans fingertoppar strök sakta och löst över min mage, om han sov eller ej kunde jag inte avgöra men det fick min hud att knottra sig.

"är du vaken?" viskade jag och kollade bak över axeln, hans ögon var stängda och inget svar fick jag heller.

På golvet låg både hans tröja och byxor utspridda nedanför sängen medan mina låg på min pall som var placerad under fönstret på andra sidan av rummet. Och då ingen av oss hade ork att dra ner rullgardinen var det väldigt ljust i rummet, klockan som jag ställt på mitt nattduksbord visade 10:00 och jag suckade djupt. Dumma rullgardin. Jag ska skaffa mig en fjärrkontroll och montera in en motor i rullgardinen så att jag slipper dra ner den själv.

Små ljud lämnade Ogges mun och jag log lite generat.

"god morgon" sa han efter en stund med en hes - lite raspig morgon röst.

"god morgon" jag vände mig om så att våra ansikten låt vänd mot varandras, hans andedräkt slog mot min näsa. han lämnade en fjäderlätt puss på mina läppar och la en hårslinga bakom mitt öra.

"du är så vacker" sa han med samma hesa röst och jag kunde gissa på att mitt ansikte förvandlats till en tomat.

"du är vackrast" viskade jag och placerade mina läppar mot hans i en riktig kyss. "Hur mycket är klockan?" frågade han och jag vände mig om för att kolla på min telefon.

"Halv elva" sa jag och Ogge spände upp ögonen. "shit, jag måste verkligen dra" sa han och nästan hoppade upp ur sängen. Jag drog ihop ögonbrynen och studerade honom när han drog på sig sina byxor. Tröjan hade han inte tagit på sig än så jag passade på att kolla lite extra

"Jag vet att du kollar men jag har liite bråttom just nu" sa han och ett stort flin sattes på hans läppar. Jag log lite generat och himlade med ögonen, såå mycket kollade jag väl inte..?

"vart ska du?" frågade jag och han kollade på mig. "jag måste fixa en sak hos Oscar bara" att han nämnde Oscar fick mig nästan att spy, han är en kille som jag verkligen inte gillar och det finns många anledningar till det.

"vi ses sen" sa han tillslut och böjde sig ner för att ge mig en snabb kyss innan han försvann ut från mitt rum.

idag är det lördag, vilket jag har längtat så länge till då... ja, man är ledig vilket jag älskar. och jag är väl inte direkt ensam om att älska lördagar.

Ogges perspektiv:

snabbt sprang jag mot biljettaffären för att hinna ta ut biljetterna som jag igår beställt. det är biljetter till Ed Sheeran konserten som ska hållas här i Sverige på onsdag och jag vill ta med Evelina dit för att gottgöra henne.
klockan 11 skulle jag vara vid biljettaffären, och nu var klockan bara några minuter i.

Hon kanske inte är ett fan av honom eller så, men jag gillar honom verkligen, hans låttexter relaterar ibland hur jag känner för Evelina.

Då klockan precis passerat över 11 öppnade jag portarna till 'biljettaffären' och jag klev fram till kassan.

"Hej, jag ska hämta ut mina biljetter till Ed Sheeran på Onsdag" sa jag och kvinnan bakom disken nickade med ett leende.

"så, det blir 950 kronor" sa hon och jag la fram mitt kreditkort. japp, det var den månadspengen ja... men men, det är för Evelina så då spelar det ingen roll.

Vem är expert på att uppdatera när alla sover??

Jaaag!

Haha men det är bara så mycket lättare att skriva på nätterna, det är då all inspiration bara flyger fram och fingrarna går ej att stoppa x)

Hoppas att ni gillade kapitlet!

Prove It - o.mWhere stories live. Discover now