5.

8 1 0
                                    

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα να αναλύσω, Απλά μ έτυχε κάτι και θα ήθελα να μιλήσω για αυτό.
Είναι τόσο περίεργο να αναπτύσειε σχέσεις. Να εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος, να μαθαίνεις  πράγματα, να αποδέχεσαι τις απόψεις του άλλου.
Επισης είναι πολύ περίεργο όταν αναπτυσεις σχέσεις και δεν ξέρεις τι ρόλο έχουν, τι ακριβώς σημαίνουν για σένα. Αν σου είναι αναγκαίες η περιττές. Σε περίπτωση που φτάνεις σε σημείο να σκέφτεσαι το μέλλον με κάποιον ή πως θα ήταν κάτι και απλά το πλάθεις στο νου σου, πολύ περίεργο. Αλλά αυτό που είναι ακόμα ποιο παράξενο είναι όταν βλέπεις ότι προετρεξες και ότι δεν χρειαζόταν όλο αυτό για το τίποτα. Βρίσκεσαι ανάμεσα σε σένα και μια μη πραγματική κατάσταση η αλλιώς πλάνη. Που άθελά σ βέβαια έπεσες μέσα. Μπορεί να μην σε ρούφηξε  αλλά σε έβαλε σε σκέψεις, έκανε παιχνίδια με το μυαλό σου.

Όταν φτάνεις λοιπόν στο σημείο αυτό, δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Εμένα παρόλο που δέθηκα κάπως ήταν απλούστατα αυθόρμητη η αντίδραση που είχα.

Λόγο της πλανης που είχα εγώ δημιουργήσει μαζί με τους γύρω μ ένα κομμάτι του εαυτού μ έλεγε πράγματα που δεν εννοούσε. Και αυτό ήταν το χειρότερο. Είχα βάλει εμένα σε διαδικασία να ωριμάσει και να δεχτεί πράγματα τα οποία δεν ήταν ακόμα έτοιμος. Βασικά όχι ακριβώς να ωριμάσει απλά να κάνει πράγματα που δεν ήθελε ακόμα. Το αμέσως επόμενο ήταν ότι το έκανα κομμάτι της καθημερινότητας μου κάνοντας του φίλους μ να νομίζουν ότι ήθελα. Όχι απλός παρασύρθηκα λόγο της κατάστασης. Δεν υπήρξε συναίσθημα, ούτε λογική όμως. Δεν ξέρω πως, ούτε τι απλα μου βγήκε.  Το καλό είναι ότι όταν έπρεπε πήρα θέση, εγώ πήρα θέση και τι πράγματικα θέλω.
  Ξαφνιασα αρκετά την δεδομένη κατάσταση και τους δικούς μου αλλά το έκανα γτ δεν ήθελα να συνεχίσω έτσι άλλο. Δεν ήμουν εγώ.

Ήταν περίπλοκο και εύκολο ταυτόχρονα. Μπέρδεμα άπειρο αλλά ξεμπέρδεψα γτ είμαι εγώ και τα θέλω μου. Πήρα μπρος ξανά και αποφάσισα τι θέλω με κριτήρια που έθεσα μόνη μ όχι οι άλλοι.

Δ3ν ξέρω αν ακούγομαι περίεργα η αν βγάζω νόημα ούτε θα κάτσω να διορθώσω κάτι, γτ. Απλά έτσι μου βγαινει. Το μόνο που μου αρκεί είναι ότι ήρθα στα συγκαλα μου νωρίς. Αυτό μετράει για μένα.

Χαλοου καραμελιτσες. Τι κάνετε χρόνια και ζαμάνια εε? Δεν είχα καθόλου μα καθόλου έμπνευση και δεν ήθελα να χαλάσω το βαιμπ. Σήμερα απλά ταρακουνηθηκα και ήθελα να το μοιραστώ. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν είχατε παρόμοιες εμπειρίες. Αυτά από μένα σας αγαπώ 🧡 🍬🍬

~Εγω και η σκέψεις μου~Where stories live. Discover now