Katherine?

158 9 0
                                    

Když jsem se ráno probudila tak jsem nebyla doma, byla jsem nehybná a moc jsem nevnímala, pak mi došlo že jsem přivázaná k židli. Najednou za mnou přišla kudrnatá brunetka,,ale..ale podívejme kdo se probudil!"

řekla a já se na ní pořádně podívala, vypadala jako já,,kdo

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

řekla a já se na ní pořádně podívala, vypadala jako já,,kdo...kdo jsi?"vykoktala jsem,,jsem Katherine"řekla, a já si zpoměla na to jméno,,jak je možné že vpadáme stejně,a proč si mě přivázala k židli?"když jsem to řekla Katherine se na mě podívala, a koulela očima a pak začla mluvit,,vypadáme stejně protože jsme dvojnice, a jsi připoutaná protože tě chci zabít!"Když to řekla zoufale jsem se chtěla dostat z těch provazů,,nemusíš se bát Eleno udělám to jako dáma, zabiju tě a pak z tebe udělám upíra!"řekla a já se na ní podívala zoufalým pohledem,,prosím nedělej to"Katherine se na mě podívala a řekla,neboj se nebude to bolet!"pak vzala nůž a začla mě bodat, a já začla řvát pak se na mě Katherine podívala a řekla,,možná že to bolet bude"já jí ale vůbec nevnímala umírala jsem a hrozně to bolelo, stékali mi z očí slzy pak jsem ucítila červenou tekutinu na rtech. pak Katherine prudkým pohybem mi zlomila vaz. Když jsem se probudila byla jsem v mém pokoji neměla jsem žádné stopy od krve, otočila jsem se a uviděla mámu která se na mě dívala ustaraně,,zlatíčko jsi v pořádku?"zeptala se,,no jo jsem jen se mi zdál hroznej sen, že ze mě Katherine udělala upíra!"řekla jsem, pak jsem uslyšela hlas kterej jsem moc dobře znala,,ahoj Eleno je mi to moc líto, ale nebyl to sen!"řekl Elijah a sedl si vedle mě na postel,,Ahoj, to nebyl jen sen?" řekla jsem s pak Elijah řekl,,hledal jsem Katherine, našel jsem jí jak tě proměnila, o Katherine jsem se postaral, a tebe vzal domů je mi to moc líto"když mi to řekl začali mi téct slzy,,co..co teď budu dělat?"vykoktala jsem, a Elijah se na mě podíval,,nejdřív se musíš napít lidské krve!"řekl a u dveří stála dívka byla ovlivněná. Elijah se na mě podíval a dal mi prsten, na to abych mohla být na slunci,,volba je tvá, ale život neskončí když se staneš upírem!"chvíli jsem přemýšlela ale nakonec jsem si ten prsten vzala, a šla k té dívce,,bude ti to chutnat"řekl Elijah, a já se do ní zakousla pak Elijah řekl,, poslouchej její tep, tak poznáš kdy máš přestat"tak jsem začla poslouchat soustředila jsem se, a pak opravdu jsem to poznala a přestala.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now