Dlouhá doba

160 12 1
                                    

Pohled Eleny
Milý deníčku už dost dlouho jsem nepsala, 5 let je dlouhá doba, a za tu dobu se hodně stalo. Jsem upír proměnila mě Katherine, Elijah tu byl a pomáhal mi, učil mě jak kontrolovat žízeň,a jak se prát.před 4 lety jsem dokončila střední a s holkami šli na vysokou, kterou jsme dokončili včera. Máma se vdávala před rokem, s mým bývalým učitelem ze střední Alarikem. Jeremy dokončil střední před 3 roky, a teď je na vysoké 2 roky. Včera jsem měla narozeniny, takže jsou mi čerstvých 23 let je to podle mě už hodně ale vzhledem je mi pořád 18, to je nejlepší na upírstvý že nikdy nestárneš. K 20 narozeninám sem dostala moje vysněný auto Volvo xc90 v autách jsem se nikdy nevyznala ale volvo jsem vždycky chtěla. O Klausovy jsem nic neslyšela, ani Elijah mi nic neřekl. Dneska jedu do New Orleans budu tam bydlet a pracovat jako terapeutka dobrý je že už dneska půjdu pracovat, moc se těším.

Hned jak jsem dopsala oblékla jsem se do bílé halenky a modrých kraťasů, a udělala jsem si vlasy do culíku, pak vzala jsem si kufr a dávala tam svoje oblečení.

Pak jsem vzala cestovní tašku a dávala jsem tam oblečení které se nevešli do kufru, a svoje osobní věci na hygienu, potom jsem popadla kabelku a dávala do ní klíčky od auta telefon, a peněženku.

Šla jsem dolu abych se se všemi rozloučila, bylo 6:30 a všichni stávali dřív aby se semnou mohli rozloučit.

Nejdřív jsem šla za Jeremym,,budeš mi chybět Jeremy"řekla jsem a objala ho,,mě taky, ale máš se že už vypadneš z domu"řekl Jeremy, a my se začali smát.

Pak jsem šla k Alarikovy a obejmula ho, měla jsem ráda Alarika,,Ahoj Eleno, doufám že někdy jsem přijedeš"řekl a já se na něj usmála,, jasně že sem budu jezdit"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem šla k Alarikovy a obejmula ho, měla jsem ráda Alarika,,Ahoj Eleno, doufám že někdy jsem přijedeš"řekl a já se na něj usmála,, jasně že sem budu jezdit".

Pak jsem šla k mámě, a ona začla brečet,,mami, proč brečíš?"zeptala jsem se a obejmula jí,, protože moje malá holčička odlétá z hnízda, tak brzy"řekla a otřela jsi slzy,,mami je mi 23, a já neodletím já pojedu, navíc budu jsem jezdit vždycky jak b...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem šla k mámě, a ona začla brečet,,mami, proč brečíš?"zeptala jsem se a obejmula jí,, protože moje malá holčička odlétá z hnízda, tak brzy"řekla a otřela jsi slzy,,mami je mi 23, a já neodletím já pojedu, navíc budu jsem jezdit vždycky jak budu moct, a taky existuje taková krabička z 21 století, jmenuje se telefon"dořekla jsem, a všichni jsme se začali smát,,vždycky mi můžeš zavolat mami"když jsem to řekla tak znovu jsem mámu objala,,takže nezapoměla jsis něco zlatíčko?" zeptala se,,nejspíš ne, mám všechno".

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now